=))...noi facem trafic p'aici cu Ion si god
tre' sa'l rugam pe Ion sa faca un topic FIFA 08 sa discutam ce are in plus jocu', etc....
)
=))...noi facem trafic p'aici cu Ion si god
tre' sa'l rugam pe Ion sa faca un topic FIFA 08 sa discutam ce are in plus jocu', etc....
)
marfa ca merge asezare 4-2-2-2 cum mergea la 2006
,adica nu toti pe centru,sunt pe margine cei doi Cam
si incredibil,merge si cu+w...deci se pare ca nu e bug cum ziceati voi
,merge facut doar cu anumiti jucatori ![]()
a aparut fifa 2008????
demoul ma
dar nu merita...e leit 2007 doar cu f mici imbunatatiri,daca nu au scos nici chestia cu cu+w iti dai seama,cornere si lovituri libere identice,pfff
Ceva in plus misti portaru.
cu+D = Z+d fifa07
Z+D=cu+d fifa 07
SChimbi jucatoru cu cu
SChemele le fac pe toate.
E misto ca tragi si darami jucatoru.
Ma dispera faza cu pasa de angajare ( W )...in loc sa o dea in fata, o da mai in margine ![]()
Avem zapada in Fifa:))))
iti dai seama ca in multiplayer nu o vom folosi,poate doar pe perioada iernii
)
@gogo: gata cu offtopicul !
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Eu nu mai folosesc idul wolves_ro, i0nutz faci si tu un update cu noul ID ?
Noul id fiind ?
nsfl_ciock sau cum ii zice nu mi-a dat nici acum accept ... is din Liga 2 seria 2
e plecat
pai are mult timp de cat e plecat... cand imi joc meciul cu el?
termenu' limita e luni, ora 20:00....
Noul id: smd09
mai ma pot inscrie? daca da cum?
![]()
nu te mai poti inscrie acum. trebuie sa astepti pana la urmatoarele inscrieri. urmareste forumul si vei afla cand vor fi acele inscrieri.
dac tot nu m-am inscri va rog eu jucati si cu mine niste amicale........pls......... ![]()
![]()
cand ma pot inscrie...cand este urmatoare data de inscriere .......pot sa fac rezervare?
fularsteau2 ![]()
![]()
daca vrei amicale ... baga id-ul rusu_andrey2005 .poate o sa jucam ... pana incepe celalalt campionat
de abia astept sa inceapa iscrierile din nou. astept de mult sa ma inscriu
..........am si eu o problema......am avut etapa cu Andrei Marius ....si am fost online de vineri pana duminik in continuu......si am dat 1000 de massuri ....el nu a fost ....i-am zis ca nu pot sa joc luni .....iar el a fost DECAT luni .....si eu am pierdut cu 3-0 ..........am screenuri .....era normal sa ceara amanare dak era fair play ......IN CONTU MEU .......nu zic ....are dreptate .....dak nu am fost asta e...dar el nu am fost 3 zile la rand iar cand l-am prins ...a zis ca nu joaca ......acum ziceti si voi ce credeti .....