bravo bine ca aveti ocupatie :idea:
bravo bine ca aveti ocupatie :idea:
Ionut imi scapase "net" si imediat cum am vazut am modificat.@gogo JET In continuare nu ma intereseaza.
piciul incepe sa dea dovada de aroganta lui kamaciuki... numai ca, spre deosebire de goduletz, altii se mai maturizeaza si respecta si sunt respectati... bafta piciule la "joci fifa man?" sau "nu te bagi la pronosticuri pe www.......net man?".... ![]()
Spre deosebire de alti eu m-am cam saturat,sa vina gogo sau alti sa comenteaze la fiecare post al meu,UN JET la fiecare comentariu in potriva mea pana va saturati.
@god : tu esti chiar frustrat frate ! Il admir pe i0nutz la cata rabdare are...yo iti dadeam viteza demult !
robynho... nu inteleg care e rolul tau in cearta asta? te plictisesti cumva? stai frumos in banca ta.
toti v'ati facut moderatori =))...hai ca n'are rost offtopic'u, insa puteti cultiva prostia.
@ scalar : sigur vei juca in acest campionat, mai ales la ce id ai =)) dan_rapid76 =))
daca ma judeci dupa id gresesti
as vrea si eu sa ma inscriu ....ma ajuta careva ??? astept raspuns...
si am incepe cu tine.
Si yo nu intzeleg rolul tau jeleu .... ![]()
Totzi avem o parere si avem voie sa ne-o exprimam ... .ASa ca putem sa vb...CUm noi te-am lasat sa vb si nu o comentat nimeni ca te-ai retras si ai revenit lasa-ne si u pe noi in pace .. Clar ...Ai devenit cumva avocatul intelectualului god ?? Sau ai ceva Citez : "In potriva" Noastra ??![]()
si am incepe cu tine.
cred ca te pricepi mai bine la clasamente... ![]()
Hai s-o lasam balta....Totzi stim cat il duce capu pe saracu copil...Si intr-un fel il intzeleg ...Nu e vine lui ..
Pe unii pur si simplu nu-i ajuta soarta..... noah...
Si nu intzleg cum potzi sa-i iei tu apararea la un copil care nu stie sa vb si se crede mare destept ca imi zice mie jet.=))De parca atat m-ar durea pe mine kpu ca isi arata adevarata fatza si cat ii de incult...Auzi la el jet.. ![]()
God stii macar ce ii ala jet??
Dak nu stii intreab-o pe mamicutza ta ca ea sigur stie ![]()
Nu ii mai raspundeti,ca odata si odata tot inceteaza poate se satura e ultimul meu post cu comentarii,de acum in colo pun doar rezultatu.
Si yo nu intzeleg rolul tau jeleu ....Totzi avem o parere si avem voie sa ne-o exprimam ... .ASa ca putem sa vb...CUm noi te-am lasat sa vb si nu o comentat nimeni ca te-ai retras si ai revenit lasa-ne si u pe noi in pace .. Clar ...Ai devenit cumva avocatul intelectualului god ?? Sau ai ceva Citez : "In potriva" Noastra ??
![]()
gogo, n-am nimic cu nimeni... si stiu cam care's capacitatile intelelectuale ale piciului. era amuzant la inceput, dar deja devine enervant sa tot faci mijto legat de fiecare post al lui. cat despre robinho... nici nu-mi mai bat capul
sa speram god ..
Asteapta !![]()
speranta nu are moarte ![]()
P.S. daca te uiti mai atent vei vedea ca a fost creat topicul pentru inscrieri
* Pauza 5 zile god, da jet in alta parte, nu pe forumul FcS.
* Pauza 2 zile gogo, fara aluzii la parinti, etc.
Eu unul m-am saturat de specimene de genul asta.. "cum fac sa ma inscriu, cand se termina campionatul, etc".
Cititi fratilor forumul si veti avea raspunsuri la toate nedumeririle !
Pe acest topic nu se vor mai admite intrebari prostesti.
ba ia ziceti-mi si mie cum e faza ca nu am voie sa degajez pe verf ???sau combinatiile cu W????sunt perfect legale...eu daca vreau sa scap de minge din careul meu nu am voie sa o degajez in fata ?daca vreau sa lobez cu W nu am voie?
Sa lobezi cu W ?
)
Citeste regulamentul, prietene !
Sa lobezi cu W ?)
Citeste regulamentul, prietene !
Ba...ma refeream sa dau o pasa-lob (cu+w)...cum sa nu am voie sa folosesc toate controalele jocului ?am citit regulamentul si tocmai de aia intreb...e aberant sa nu pot sa degajez sau sa folosesc combinatiile din controale.Cum sa nu am voie sa degajez pe varf ?Daca eu joc in stilul englezesc?Pun migia jos cu portaru si o degajez?E pur si simplu aberant...cum sa nu am voie ?
In singleplayer ai voie orice, ba. Multa bafta !
Va rog frumos sa-mi spune-ți si mie cum sa ma conectez cu unu ca sa joc?
Am si eu o nelamurire....: pana la urma este voie sa degajezi cu portarul cu a simplu?????nu ma refer la degajare din goal kick!!!