de la anul daca tot zice ionut ca se respecta campionatul fcsteaua,sa luam jocul original toti,sa incepem incet sa invatam ca e munk unor oameni etc
da da stiu acum o sa zica ratonii ca e scump etc
de la anul daca tot zice ionut ca se respecta campionatul fcsteaua,sa luam jocul original toti,sa incepem incet sa invatam ca e munk unor oameni etc
da da stiu acum o sa zica ratonii ca e scump etc
de la anul daca tot zice ionut ca se respecta campionatul fcsteaua,sa luam jocul original toti,sa incepem incet sa invatam ca e munk unor oameni etcda da stiu acum o sa zica ratonii ca e scump etc
e o idee foarte buna, dar nu cred ca o sa se realizeze.
steagsimplu
LoL nici gand,nu dau eu 80 E pe un joc cand intr pe filezone si il iau FREE :biggrin:
Mihai tie iti ie usor ai munca,da eu ma duc la parinti datimi 80E sa iau un joc:|
poate asa scapam de unii :!:
exact de asta vorbeam ![]()
steagsimplu
bafta Steaua steagsimplu
Daca vreti sa scapati de mine imi ziceti ,si tot nu scapati :biggrin:
Daca o safie pentru fcsteaua iau ORIGINAL.
nu ma refeream la tine ziceam numai ca e prea scump .
steagsimplu
CAnd incepe un nou campionat?? ![]()
cum ma pot inscrie si eu in acest campionat? va rog sa imi raspundeti
Du-te ma si lasa-ne .... ca deja iar m-ai plictisit.
@ scalar : sigur vei juca in acest campionat, mai ales la ce id ai =)) dan_rapid76 =))
dan_crapid76
Mori cioaro,zat.
Sa fim seriosi.. Lumea n-a vrut sa plateasca o taxa de inscriere de 3 euro si o sa dea 50-60 pe joc?
)
vreau si eu sama inscriu in campionat daca nu in cupa cum fac??? dar nam ip routabil
Dak nu ai ip routabil nu te potzi inscrie ![]()
![]()
tot ii reclama god.... dak tot forzza Steaua*** stai numa acolo si nu ne mai deranja pe noi...pentru asta se ia ban ![]()
JET.!
tot ii reclama god.... dak tot forzza Steaua*** stai numa acolo si nu ne mai deranja pe noi...pentru asta se ia ban![]()
gogo, nu m-am bagat niciodata in chestii de genul asta, dar mai terminati cu god, omul a inteles, nu il suportati... gata, ti-a dat un scurt JET asa ca fa bine si cauta-ti alt om de care sa faci mijto. toate cele bune de la al vostru jelly
intra pe www.sfl.lx.ro si voteaza Steaua...................
ce reguli stupide au aia =)))) ... auzi tu, scapi singur, te intorci... lasi apararea adversa sa revina, si apoi "continui cum vrei faza"
JET.!
Ma da tu crezi ca yo imi caut oameni de care sa imi bat joc sau de care sa fac mistoo ... Pur si simplu cand l-am antentzionat a fost din motive clare si adevarate si acum ar fii trebuit sa-l injur in toate felurile pentru o noua vb de alui "jet" insa nu ma cobor la nivelul intelectului acestui indivit nematurizat =)) wow
Se poate inscrie si daca n-are jocul, am mai vazut de astea
) Problema e ca nu va avea sanse sa fie acceptat..
2. Reclama:
Va rugam sa nu postati mesaje pe site pentru a va face reclama la propriile siteuri, forumuri sau firme. Daca vreti sa va faceti reclama exista spatii amenajate pe Forum. De asemenea, nu vom tolera avataruri care reprezinta sigle de firme (ex: Coca Cola, Samsung, Nike etc). Acestea au bani sa plateasca reclama, daca vor sa fie pe Internet. Daca vreti sa postati un mesaj cu continut publicitar si nu stiti unde, va rugam sa ii contactati pe moderatori sau administratori.
Extras din Regulament.
@god: Incearca sa respecti regulile acestui forum; e ultima data cand iti spun. In caz contrar, la prima abatere o sa ne despartim..
Ionut imi scapase "net" si imediat cum am vazut am modificat.
@gogo JET In continuare nu ma intereseaza.
Ce pot sa-tzi cer? =))