eu nu dau de intaiul_la_party.l-am cautat pe mess si nimic...
in cazul asta ce se intampla cu meciul(cupa)?
eu nu dau de intaiul_la_party.l-am cautat pe mess si nimic...
in cazul asta ce se intampla cu meciul(cupa)?
cicinho cauta-ma si tu pe mess sa jucam meciurile...la fel si bluekiller si playmaker
P.S.Stau mai mult pe invisible;)
Am si eu o intrebare...Hellrazor_slodier a fost exclus , iar in meciul disputat cu el eu am pierdut. De acum incolo toti cei care vor avea meci cu hellrazor_soldier vor castiga automat si mi s-ar parae corect ca si meciurile din urma jucate de hellrazor soldier sa fie pierdute indiferent ca el le-a castigat sau a facut egal. Asa ar fi normal....Deci astept si eu un raspuns in cazul asta .Eu am pierdut meciul disputat cu el cu 6-4 si in mod normal din moment ce el a fost exclus ca eu sa castig meciul acela la masa verde
Ramai cu rezultatul anterior, adica 6-4 pentru. el. :tongue:
Extras din Regulament, art. 7
c) La trei meciuri nedisputate (anulate sau/si pierdute la masa verde) jucatorul respectiv este EXCLUS din campionatul FIFA - FcSteaua, cu restrictie de inscriere pentru urmatoarele 12 luni calendaristice, urmand sa piarda absolut toate meciurile din prezentul campionat cu 0-3.
fularsteau2 >....>>>>>
GOD..esti cel mai penal frate...imi place de tine...
salut,sunt si yo nou pe aici,as vrea sa stiu si yo dak ma pot inscrie pentru noul sezon de fifa 07
![]()
Pai cine te opreste?
Pai cine te opreste?
lol,ms frumos,dar cui ma adresez,cum procedez,la asta ma refeream
steagsimplu
Cand va exista un topic special dedicat inscrierilor (probabil la inceputul lui august) vei afla toate instructiunile. Pana atunci, ai rabdare sa se incheie actualul sezon si, evident, urmareste forumul !
Cand va exista un topic special dedicat inscrierilor (probabil la inceputul lui august) vei afla toate instructiunile. Pana atunci, ai rabdare sa se incheie actualul sezon si, evident, urmareste forumul !
thnx spre24
Ar fi bine sa luam o vacanta intre tur si retur.
Ce parere aveti?
Pai s-a terminat turul si a inceput deja returul
.N-ai auzit ce-a spus Ion,pana duminica e pauza competitionala.
Pai pana duminica ca atunci vine el,eu e exemplu plec LUNI ![]()
Potzi sa pleci si sa nu te mai intorci...
sunteti de rahat suporteri lui Steaua, nici daca sta cu spatele nu poti lovi pe cineva, pisu` lumii, impreuna cu Bostina ala, daca era masa in poarta il mai ajuta pe ala sa scape, natie de stelisti idioti, si amicalele vreti sa le castigati cu orice pret, numai in cancerul din Ghencea se poate intampla asa rahat hahalelelor...**** Steaua, **** Hagi, **** VOUA...
iata cum se pot face posturi rapid...SI cum se va lua si un ban rapid.....La unii chiar nu ai ce sa le ceri....NO COMMENT>>
sunteti de rahat suporteri lui Steaua, nici daca sta cu spatele nu poti lovi pe cineva, pisu` lumii, impreuna cu Bostina ala, daca era masa in poarta il mai ajuta pe ala sa scape, natie de stelisti idioti, si amicalele vreti sa le castigati cu orice pret, numai in cancerul din Ghencea se poate intampla asa rahat hahalelelor...**** Steaua, **** Hagi, **** VOUA...
si totusi, cu riscul unui ban... simt nevoia sa-i raspund. nea' chili tu esti un distrus, un limbi'n-curist care era in stare sa ne suga pana si maduva spinarii, sa o taie si pe ma'sa, ca sa te credem ca esti stelist, sa joci in campionat. un mare jet de la toti stelistii, o iubim pe mami ta
Buna!
As dori sa aman si eu cateva zile niste etape pentru ca plec si eu saptamana asta intr-o vacanta (nu prea lunga), pe saptamana viitoare voi fi 100% acasa.
Va multumesc, anticipat.
Frate dar eu cum ma inscriu in campionat? dica10
Frate dar eu cum ma inscriu in campionat? dica10
Si eu vreau sa ma inscriu in campionat . cum fac ?
dica10 steaua_ro steagsimplu steagsimplu
mai cititi si voi threadu' asta....
@Ingerashu: Te inscrii la fel cum au facut-o toti ceilalti.
am inceput pe 1 inie cand se termina si am toate conexiunile necesare cum ma inscriu sunt bun la fifa aaa si sa dai lovituri libere pe jos ti apasat pe cu si apesi in acelashi timp pe D id-ul meu e francezu_beautiful_boy ajutati-ma pls