Nene, tu in viata ta n-ai stiut decat qq+w iar acum vii sa ne explici noua ce mare frustrare s-a abatut pe capul tau ca nu mai ai voie qq+s. De parca ai fi si folosit pana acum chestia asta.
Deja ai inceput sa patezi forumul asta cu tot felul de intrebari si supozitii idioate. Din cate stiu, in aproape un an de Fifa07, nimeni n-a pomenit pe FcS de combinatii de taste la nivelul la care o faci tu. Poate e si asta o boala, in lipsa de alte ocupatii si suferind si de mania persecutiei, sa incepi sa iti prinzi degetele in tastatura. Sunt n useri pe FcS (si nu numai) care de cand joaca Fifa (Fifa, nu Fifa07) nu s-au gandit cum sa fenteze regulamentele, ci doar cum sa joace cat mai frumos.
La deciziile de a interzise anumite combinatii s-a ajuns tocmai din cauza celor ca tine, nu multi, cativa, care au abuzat de bug-urile jocului si si-au batut joc de altii care joaca curat de cand se stiu.
Ti-am spus-o si ti-o repet, nu iti convine actualul regulament (care nu este decat inceputul dintr-o lunga etapa care nu va face decat sa disciplineze campionatul), esti liber sa iti gasesti alta competitie sau, cel mai bine pentru tine, sa redescoperi modul singleplayer. Acolo e mult mai simplu si, in plus, ai satisfactia ca PC-ul nu poate posta. Nimic, nicaieri.