FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ajutor, Contestatii, Probleme

«1232425262752»
i0nutz8327.06.2007 12:59

Nene, tu in viata ta n-ai stiut decat qq+w iar acum vii sa ne explici noua ce mare frustrare s-a abatut pe capul tau ca nu mai ai voie qq+s. De parca ai fi si folosit pana acum chestia asta.

Deja ai inceput sa patezi forumul asta cu tot felul de intrebari si supozitii idioate. Din cate stiu, in aproape un an de Fifa07, nimeni n-a pomenit pe FcS de combinatii de taste la nivelul la care o faci tu. Poate e si asta o boala, in lipsa de alte ocupatii si suferind si de mania persecutiei, sa incepi sa iti prinzi degetele in tastatura. Sunt n useri pe FcS (si nu numai) care de cand joaca Fifa (Fifa, nu Fifa07) nu s-au gandit cum sa fenteze regulamentele, ci doar cum sa joace cat mai frumos.

La deciziile de a interzise anumite combinatii s-a ajuns tocmai din cauza celor ca tine, nu multi, cativa, care au abuzat de bug-urile jocului si si-au batut joc de altii care joaca curat de cand se stiu.

Ti-am spus-o si ti-o repet, nu iti convine actualul regulament (care nu este decat inceputul dintr-o lunga etapa care nu va face decat sa disciplineze campionatul), esti liber sa iti gasesti alta competitie sau, cel mai bine pentru tine, sa redescoperi modul singleplayer. Acolo e mult mai simplu si, in plus, ai satisfactia ca PC-ul nu poate posta. Nimic, nicaieri.

mihai141127.06.2007 13:05

exact tu esti cel care zice "din lipsa de ocupatie " f multe lucruri

stai linistit ca nu o folosesc,doar am zis ca e ceva aiurea sa interzici si chestia asta;ma rog lasa chestia asta si pune la dispozitie linkuri de unde sa luam ce zici tu programe etc ca sa nu mai fie dubii. normal e cand hotarasti de unul singur niste reguli,sa pui la dispozitie celorlalti metodele de contestare a unor rezultate

sau cum sa facem daca zici ca multa lume nu o sa stie sa foloseasca...prin print mai mult ca sigur nu merge,poate doar la cornere daca esti rapid

i0nutz8327.06.2007 13:10

Pentru toti ceilalti exista, ca si pentru mine, google. Am spus clar ca cea mai buna proba este inregistrarea meciului. Daca unul vrea s-o faca cu telefonul mobil, altul cu fraps iar altul cu demo tool, este exclusiv o problema de alegere.

Inainte de a se ajunge totusi la discutia asta, voi, astia putini care tot cautati/provocati scandaluri ar trebui sa aveti mai mult bun simt. Daca s-ar fi jucat fair-play in trecutul apropiat, probabil ca nici acum n-ar fi fost vreo interdictie. Doar ca asa nu se mai putea..

PS Stai linistit, nu eu sunt in lipsa de ocupatie. Din cate observ, pe tine te plateste statul sa stai pe net si sa iti prinzi degetele in combinatii la FIFA. Daca ai avea intr-adevar ceva serios de facut, nu ai mai avea timp de prostii. Pe god il inteleg, pe tine mai putin..

mihai141127.06.2007 13:18

la jigniri esti cel mai tare,stii sa faci misto de cineva doar pentru ca ti se permite si esti admin

hm,oare tu stai cu telefonul in mana cand joci?

poate nu stim cum se numesc exact sa le cautam pe google,dar ma gandeam ca tu care esti atotstiutor,ne ajuti si pe noi muritorii de rand,sa pui un link,dar se pare ca iti este foarte greu

macar eu muncesc si nu e treaba ta ce fac eu la stat,nu e treaba ta pentru ca daca ti-as povesti ce fac ai lua dexul repede sa intelegi ce iti zic

pe scurt ma ocup de o parte din patrimoniul judetului ilfov,si trebuie cautate pe net legi etc,daca iti arat legea 215 a administratiei publice care e de 2 ori cat Biblia ai intelege

oricum eu spre deosebire de tine,muncesc cu mult timp inainte aici

i0nutz8327.06.2007 13:24

Nu cred ca am facut vreodata mai mult misto decat a facut natura.

O sa pun link in curand, dupa ce o sa ma consult cu toata lumea in ceea ce priveste modul de inregistrare cel mai convenabil (pentru. config. PC-urilor in primul rand).

LE: Stai linistit, nu esti singurul care se pricepe la legislatie. Ma rog, discutia e offtopic, noi sa fim sanatosi si sa dea Domnul la 08 sa nu mai existe qq.

mihai141127.06.2007 13:30

da exact cum zici,de unii a facut rau de tot misto natura,dar rauuuu,zicea danutz si inca cativa pe privat

i0nutz8327.06.2007 13:34

caca, maca, a dracu' gramatica asta ..

Btw, si cu asta chiar am incheiat discutia cu tine: altul in locul meu ti-ar fi facut de mult vant de pe forumul asta; tot am zis ca te maturizezi si tu, dar se pare ca am sperat in zadar.

alin_jeleu27.06.2007 14:24

Mihai, noul blind :D

ionut_mirel27.06.2007 20:29
Intrebari, nelamuriri, probleme..

fularsteaua2 steagsimplu fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

axyi27.06.2007 22:21

incepand de joi viitoare adica 5 iulie 2007 la mine o sa se modernizeze reteaua de internet....si nu o sa mai am internet o saptamana - o saptamana si ceva si as vrea daca puteti sa imi amanati si mie meciurile pentru cand revine internetul?? sunt intaiul_la_party (Liga 2 seria 2)

MULTUMESC!! fularsteaua2

Prodigy_andrey28.06.2007 04:48

Care e problema ta??Spune-ne si te vom ajuta:))

i0nutz8328.06.2007 07:38

Vedem, gasim o solutie !

GOD28.06.2007 10:11

Cand o sa apara 08,tot asa o sa fie regulamentul fara combinatii de taste ?

Nu de alta dar mi se pare o stupizenie,cu un QQ+S si QQ+W pe flancuri sa nu ai voie,sa dai QQ+D la lovituri libere sau QQ+A.

GOD28.06.2007 10:14

Romani.

RobYnho28.06.2007 10:46

de unde stii, ca la 08 vor mai aparea aceste combinatii ???

GOD28.06.2007 11:03

Pai combinatile sunt foarte bune,nush cu ce va incomodeaza.

Ma rog voi nu ati mai vazut sa faceti in joc un schimb de pase.

Steaua cum juca inaite numai pase lungi pe varf,sau mai stiu eu schimb de directii.

RobYnho28.06.2007 11:46

tu vorbesti God ??! :)) robotzelu' :))

GOD28.06.2007 13:57

fate inteles ce vrei sa zici cu asta?

RobYnho28.06.2007 14:07

hai ca nu intru in amanunte... ;)

GOD28.06.2007 14:17

Frate ai ceva de comentat zi aici,eu nu joc doar o faza daca la asta te referi. :happy:

RobYnho28.06.2007 15:06

nu, nu la asta m'am referit !

i0nutz8329.06.2007 08:38

@god: ciocu' mic !

GOD29.06.2007 08:52

tu ai ceva cu mine,ala zice ca nush ce,si tot mie imi zici.

Power vine pe mess cica sa ma testeze daca sunt stelist,astia comenteaza ,

Aveti ceva cu mine ziceti aici tot si gata,nu ma mai atacati incontinu,m-am saturat ,halal de placere jucati,baiatu ala e sanctionat ca cica a dat qq+d din jumatatea sa din lovitura libera,e dea dreptu jenant.

RobYnho

@god : vad ca ma ataci pe la spate :))...hai ca e offtopic! si ne trezim cu vreo sanctiune...stiu ca esti frustrat, dar n'am ce sa'ti fac !

Eu nu atac pe nenimeni nu sunt disperat,vreau doar sa fiu lasat in PACE si sa imi joc etapele linistit,asa cum o faceam in Liga2.

RobYnho29.06.2007 08:57

@god : vad ca ma ataci pe la spate :))...hai ca e offtopic! si ne trezim cu vreo sanctiune...stiu ca esti frustrat, dar n'am ce sa'ti fac !

GOD29.06.2007 09:02

Robihno cum sa vina ma POWER la mine hai sa te testez daca esti stelist.E dea dreptu jenant nu stiu baieti cum sa ma dea afara.

«1232425262752»