bah ajutatzi-l unu din ashtia experimentatzi p chilintan. saracu nu intzelege qm sta treaba cu angajarile p varf, adik nu pricepe c e interzis si c nu!!! ![]()
![]()
bah ajutatzi-l unu din ashtia experimentatzi p chilintan. saracu nu intzelege qm sta treaba cu angajarile p varf, adik nu pricepe c e interzis si c nu!!! ![]()
![]()
@dumy3l: aici nu suntem pe mirc; revizuieste-ti vocabularul !
Vreau sa stiu si eu de ce nu sunt in nici o serie din Liga II. M-am inscris in campionat dar id-ul meu nu apare pe nici unde...
trist nene... trist
offtopic : Succes la Bac baieti, sper sa va pice la romana oral numai poezie... jeleu te astept in Bucuresti ![]()
sa fie steagsimplu
offtopic : Succes la Bac baieti, sper sa va pice la romana oral numai poezie... jeleu te astept in Bucuresti![]()
noaptea asta stau sa`i fac subiectele lu' sormea la limba engleza ![]()
![]()
@dumy3l: aici nu suntem pe mirc; revizuieste-ti vocabularul !
nu pre am priceput c treaba are mircu` cu vocabularu` meu :-?
Citeste regulamentul si ai sa intelegi !
Citeste regulamentul si ai sa intelegi !
o sa-ncerc sa-l pricep
)
In padurea cu alune aveau casa doi catei, vine Jiji si le spune:
Voi jucati in turul 3 (hahahaha)
trist cand ii vezi pe cate unii cum se dau stelisti ...
e si foarte apreciat Gigi printre stelisti =))
trist cand ii vezi pe cate unii cum se dau stelisti ...
mi-a placut doar textul, nu am nimic sa-ti demonstrez tie sau " amicilor " tai...
Sunteti offtopic !
conteztez meciul dintre mine si yo!soldier!
astept raspuns de la supervizori
steagsimplu
conteztez meciul dintre mine si yo!soldier!
Cred ca daca l-ai contesta si nu "contezta" ai avea mai multe sanse de reusita :tongue:
conteztez meciul dintre mine si yo!soldier!astept raspuns de la supervizori
steagsimplu
Cum adik contestezi ?![]()
Cum adik contestezi ?![]()
Adica in contest.
steagsimplu
adica zice ca a folosit combinatii de taste,si nu are dovezi.....logic ionut nu v-a face nimic,asa ca puteti toti da cu+w ca nu ai cum sa demonstrezi ca a dat asa chiar si cu print,adica daca dai cu+w si face ala print,ce vezi in print,mingea cum zboara si ala poate sa zica ca a dat doar d,sau a...ma rog, circulati circulati
O astfel de contestatie se poate sustine DOAR cu inregistrarea meciului. Aveti la dispozitie destule metode de a face chestia asta, ramane la latitudinea voastra sa alegeti ce soft folositi.
lol... ti-am zis ca se vor creea multe neintelegeri, si ceea ce a zis Mihai e adevarat
Neintelegeri apar pentru ca lumea este indolenta. Multitool - DEMO, Fraps, etc - doar cateva sugestii pentru inregistrarea INTEGRALA a unui meci.
omu a recunoscut pe privat ca asa a fost dar ca " a fost din obisnuinta " am conversatia salvata.
steagsimplu
A+D (lob) nu este interzis. Nu stiu ce ai inteles tu din regulament; de fapt, logic ar fi sa te intreb daca l-ai citit.
ma rog aici pot posta...de ce e interzis 1,2 ul in jumatatea proprie ca nu inteleg?
da si tu link ionute sa ne instalam programele alea de care zici...si daca dai simplu doar a...nu zice long pass?
ps: e o chestie f imbecila sa nu ai voie 1,2 in jumatatea proprie,nu e bug,cum am zis,ionut nu mai face fata nivelului de joc de pe site,si in curand o sa zica ca nu ai voie sa tragi decat din careu,altfel nu se pune sau cine stie ce aberatii
acum precis urmeaza ban,ca intreb un lucru logic,ori primesc un raspuns indelung cautat in dex si pe net,cu genul de expresii folosite in alte posturi de ionut