Mama francezule daca nu ziceai tu nu stia nimeni cum se dau lovituri libere pe jos...multumim... De inscris mai asteapta ca se va deschide un topic special cu inscrieri
Mama francezule daca nu ziceai tu nu stia nimeni cum se dau lovituri libere pe jos...multumim... De inscris mai asteapta ca se va deschide un topic special cu inscrieri
DEBEa s-a apucat de FIFA :biggrin: ..ne mai inveti si pe noi.??
mr beautiful , poze aveti ?
)
salut ! cine imi spune si mie cum pot sa ma inscriu in campionatul de fifa 07? mc
La sfarsitul actualului sezon, va fi postat un topic special din care veti afla toate informatiile de care aveti nevoie.
Ce de lumea 11 Membri: Prodigy_andrey, DannY_1, GOD, alin_jeleu, marianb, horatiuspawn, kosmyn666, axyi, johnny06, RobYnho, ronaldo_0201 Si Ion nu-i de gasit sa bage etape ![]()
Ce de lumea 11 Membri: Prodigy_andrey, DannY_1, GOD, alin_jeleu, marianb, horatiuspawn, kosmyn666, axyi, johnny06, RobYnho, ronaldo_0201 Si Ion nu-i de gasit sa bage etape![]()
chiar baieti, hai sa facem un turneu de pregatire ![]()
steagsimplu
La sfarsitul sezonului asta trecem la Fifa08??
pai mai terminam 2-3 pana in octombrie
piciule, dar parca tu te retrageai ![]()
Nu, direct la 2009.
=))
Am intrebat serios,doamne.
daca trecem direct sau mai jucam un sezon fifa07.
Poate chiar crede ala mah..Nu-tzi mai bate joc de el ![]()
Direct la ce ma abracadabra? 08 apare peste aproape 2 luni.. Te-ai ticnit de tot..
Apare in august din cate stiu.
Gogo tu oricum pana la Fifa09 tot in Liga 2 stai.Si nu te mai baga in seama cu japca.
Doamne de atatzia ani tot te mint astia inseamna ........ u nu ai realizat pana acuma ca nu apare mai repede?
de cat ii normal ![]()
Wow un cuvant nou in vocabularul tau de copil in dezvoltare... "japca" esti tare mah
tre sa vin pe la tine sa mai invatz fifa si niste cuvinte din astea noi ....
Ce sa faci mah la totzi ni greu ![]()
Publicat de: Electronic Arts
Developat de: EA Canada
Genul jocului: Sports
Data aparitiei jocului:
* US: September 2007
* Japan: Unreleased
* Europe: September 7, 2007
* Australia: Unreleased
asa apare mereu,iar la noi apare in octombie,sau sf lui septembrie cel mai repede
In jur de 15-20 septembrie, asa a aparut mereu.. Dar cine stie, god o avea pile la EA si-l ia mai devreme ![]()
nu mai stiu pe unde am citit ca in marea britanie apare chiar in august... si oricum majoritatea il vom avea inainte de data lansarii de pe torrenti :laugh:
Lasa ma ca gogo o sa il aiba in 2008 sa fie in pas cu anul.
@god: gata cu offtopicul..
Ba imi place toti comentati si la sfarsit va luati tot de mine ,tot eu sunt vinovatu.
Ti-am zis doar sa incetezi cu off-topicul. E treaba ta ce intelegi din asta, dar din cate dai impresia nu prea multe..