Cupa se mai tine? steagsimplu
Cupa se mai tine? steagsimplu
BA GOD ma cam plictisesti de la o vreme >>ce daca is nou venit carei prob >>>ciocu mic si joc de glezne>>>
Frate veziti lungul nasului si Ciocu Mic si joc de glezne.
Adevaru supara.
Nu vezi cat de mult suferi.
Fitele sunt pentru alte campionate,aici ne respectam unul pe altu,chiar daca unu joaca mai slab sau mai bine. :wink:
Frate veziti lungul nasului si Ciocu Mic si joc de glezne.Adevaru supara.
Nu vezi cat de mult suferi.
Fitele sunt pentru alte campionate,aici ne respectam unul pe altu,chiar daca unu joaca mai slab sau mai bine. :wink:
nu era de rau da vad ca te tii dupa mine cu gura >si nu vreau sa ma cert cu altii >>>asa ca nevedem fiecare de treaba lui>>ca?
Ma iar te certi singur?? :neutral:
Trebuie sa astepti..
vreau si eu in campionat
nu se mai poate face o Liga ![]()
sa dezvoltam campionatul
propun ca sa se joace numai cu echipe din Romania atunci sa vedem adevaratii jucatori,nu cei care deja isi iau echipe tari
jucati fifa 2007 manager in care tre sa-ti iei echipa slaba ca nu ai alte optiuni si abia dupa 4-5 se zoane iti poti lua o echipa tare(asta daca esti bun cu clele slabe_
a nu se confunada fifa2007 manager cu Manager2007
ideea e ca vreau si eu in campionat
ideea e ca nu ai citit regulamentul ca sa-ti dai seama ca nu ai voie sa joci cu RLSP instalat si implicit cu echipe din Romania...Fifa Manager e obosit saracu(database=varza)!Cat despre inscrieri mai dureaza ceva timp pana sa poti intra steagsahmic
@adyyonut: ideea e ca acceptam sugestii, nu insa si tampenii ca cele de mai sus..
In primul rand, ar trebui sa stii ca in varianta oficiala a jocului FIFA 2007 nu se regaseste nicio echipa romaneasca, nici macar Steaua.
In al doilea rand, de aproape doi ani, acest forum organizeaza campionat de FIFA, nu fifa manager, tetris sau super mario.
Cat despre viitoarele inscrieri, ele vor avea loc cel mai devreme la sfarsitul acestei luni.
filip is back dar eu tot am ignore! ioane ia o decizie! :evil:
Ce nerabdator esti mah...
filip is back dar eu tot am ignore! ioane ia o decizie! :evil:
Am luat !
la Liga 2 seria 2 sunt mai multi retrasi....pot sa intru in loc sau astept sezonu viitor ca sunt rezerva...
Intrebari, nelamuriri, probleme..
CUM MA INSCRIU si IO???VREAU SA JOC si IO....PLEASE HELPPP!!!!!!!!
ai rabdare pana la urmatoarele inscrieri ![]()
astepti
steagcruce2 ....Forza Steaua!!
Auziti :voi stiati ca bigaly era dinamovist,avea astazi un STATUS cu Campioni bla bla.?
Auziti :voi stiati ca bigaly era dinamovist,avea astazi un STATUS cu Campioni bla bla.?
cne ?
Un baiat care a jucat in campionatu asta,
Big_aly ceva de genu.
big_aly_for_ever
mama cand va aud,dinamovist stelist rapidist,ce kkt ba aveti atata ura?eu beau cu toti,ca toti sunt oameni,invatati ca fotbalul e doar un hobby,aia care se bat pe stadioane intre ei cu rapidistii,cu dinamovistii sunt niste ratati care nu au ce face acasa,ca ii bate lumea la ei peste tot si se duc si ei in turma sa fie zmei,asa am eu 2 vecini,vai de capul lor,si cand se duc oamenii la meci,mama mama ce smardoi sunt se bat ei cu toti pana i-a lesinat un vecin de al nostru dinamovist de i-a agatat pe garduri pe strada si acu sa vezi ce cuminti sunt
invatati sa faceti din fotbal un hobby nu o pasiune,ca sa nu deveniti ca ei
nu e vorba de ura :grin: ...ura avem p'aia care se dau mari si tari :twisted: .In fine...de la big aly nu mi s-a intamplat sa primesc niciodata massuri in care sa injure Steaua sau sa aiba statusuri la adresa Stelei...mi se pare un suporter destul de linistit(de...acu nu putem sa fortam pe toata lumea sa tina cu Steaua :razz: )
in perioada 15 iunie - 15 septembrie , campionatul va lua pauza? sau cum se procedeaza pe-aici?
Cred ca asa e,va lua o pauza.