filipe lasa-l ca are 15 ani..minte putina.
filipe lasa-l ca are 15 ani..minte putina.
el_nin0: ai cam intrecut masura.. Prea multe posturi aberante in ultima vreme..Pauza pana dupa Pasti..
multumesc in numele a cel putin jumatate din forum.
Hai cu bafta si sa nu mananci prea mult din mielu' ala ca ajungi ca gogo Twisted Evil ...
asta chiar n-am intzeles-o 8O 8O nici nu mai are rost sa comentez k vad k iar o luat-o pe ulei in ultima vreme !! Crek ii a 1000 oara cand se discuta de comportamentul lui... saracu :cry: :cry: 8O
sau stai te-ai referit cumva la fizic ??
8O 8O yo gras ? 8O 8O =)) Campionule sa vii sa te mai duc la fete ![]()
sau dak ii de jucaria ta ... aia ii toata a lu cine te-o plantat ![]()
Acesta id a mai intrat in alte campionate pe care nu0a onoirat si a vorbit urat cu adminii + ca folseste patch-uri pt suturile de la distanta lea
ASA VREA SI EU SA MA INSCRIU INTR-UN CAMPIONAT DE FIFA daca E SA INTRATI PE ID RIQUELME152001 SI SA MA ANUNTATI PLSSSSSSSSS!!!!!!!!!
cum e cu patchurile alea? ce te ajuta sa faci, si cum pot sa depistez pe cineva care le foloseshte?
Alin jeleu (4/7/2007 12:12:21 AM): am ragait! :x:X:X (mass)
cat iq sa ai sa dai massuri cu tampenii de astea?
ignore? :roll:
sorry, nu trebuia sa ajunga la tineAlin jeleu (4/7/2007 12:12:21 AM): am ragait! :x:X:X (mass)
cat iq sa ai sa dai massuri cu tampenii de astea?
evident :x
vreau si io sa joc...ma mi pot inscrie
sau cand o pot face ?
Din ce sezon voi mai fi si eu testat pentru a putea fi inscris in campionatul de fifa?
Sincer nu stiu ce sa iti zic. Le dam o sansa sa joace si celor care nu au facut-o pana acum pe FcS.
auziti .. nu stiti cu userbars astea ? :-s .. cum sa fac. . am dwd userbars .. da nush unde le pun si cum ![]()
si eu vreau sa joc......... ![]()
Cand pot si eu sa ma inscriu ?
La editia viitoare. Urmatoarele inscrieri vor avea loc, cu aproximatie, la sfarsitul lunii mai.
Inscrierile se vor face prin luna iunie
steagsahmic
@ gogo , era mai frumos ala vechi ma ...
dap era mai frumos ala ![]()
da era mai frumos ala
sincer nu imi prea place asta ... deocamdata
era mai tare cel vechi, da pana ne obisnuim cu asta....
Era mai usor de folosit !! asta-i mai complex ![]()