si-au batut joc de noi ...
si-au batut joc de noi ...
parka ar fi prima data...asa este si la jokurile de manager mai vechi..
UCL 06-07 e o batjocura la adresa Stelei. nici macar emblema nu au fost in stare sa o puna care trebuie. lotul este unul fictiv cu nume probabil alese aleatoriu. sunt total dezamagit. credeam ca vor umbla putin la partea grafica a jucatorilor....a stadionului..... .l-am dezinstalat dupa 5 min.
Vechea problema.. Vom fi tratati cu respect atunci cand si noi, la randul nostru, vom respecta EA. Cum la noi procentul celor care isi cumpara jocul original este sub 5%, EA ne trateaza ca atare..
pai din moment ce deja toata tara are jocul care se lanseaza teoretic pe 23 martie ... ce sa mai vrem ![]()
rezulta doua probleme:
1. se da drumul la faza urmatoare a cupei?
2. trecem la Champions League in urmatorul campionat?
Champions leagu ii de 5 ori mai buguit k fifa !! Esti locoo ?
SI nu va facetzi griji k si de shahtior si-au batut joc !! Nici una din tzari si echipe n-au nici o tangenta cu ea-sports ![]()
rezulta doua probleme:1. se da drumul la faza urmatoare a cupei?
2. trecem la Champions League in urmatorul campionat?
1. In curand.
2. In niciun caz.
Cei inscrisi vor fi testati in vederea admiterii in campionatul de FIFA FcSteaua.Ro.
in ce fel vom fi testati cei ce s-au inscris in concursul de fifa 07?
Testati la capitolul IP, conexiune, seriozitate, etc.
Testati la capitolul IP, conexiune, seriozitate, etc.
ok. multumesc frumos pt promptitudine.
FcSteaua.Ro inseamna promptitudine si respect fata de utilizatori !
FcSteaua.Ro inseamna promptitudine si respect fata de utilizatori !
nici nu-mi imaginam altfel. tocmai de aia suntem unicati...noi stelisti
robert11 chiar era necesar sa-mi iei avataru? 8O
robert11 chiar era necesar sa-mi iei avataru? 8O
am incercat sa-mi urc singur unul de pe calculator, dar imi spunea ca depaseste marimile admise.renuntasem la idee, insa citind forumul l-am vazut pe al tau si mi-a placut. daca te deranjeaza ca ti-am luat avatarul...il pot scote.trebuie doar sa-mi spui.
lasa, il schimb eu, ca ma plictisisem de el oricum ![]()
lasa, il schimb eu, ca ma plictisisem de el oricum![]()
ok. mc frumos
mi-am tras ip baaa hahalerelor ![]()
sper daca fac eu jocul sa ma atentionati daca nu am pus euro3 ca nu am mai facut jocul niciodata ![]()
Sa iei o piatra-n gura la primul host ![]()
u vorbesti de posturi consecutive ?
)))))
zi si mie frate ma-m inscris pe 28 martie si aqm ce trebuie sa fac ca sa intru in campionat?da stai ca nici nu jtiu dak m-a primit i-a vezi tu;)
o fi 1 aprilie ?
eu nu mai sunt nevoit sa ii suport comportamentul lui el_nino kamaciuki sau cum isi mai spune. va anunt pe toti ca eu, unul, i-am dat ignore si nu il voi scoate. am dreptul la 2 anulari in campionat, acestea vor fi cu el. nu imi voi face nervi acuma inainte de Pasti pentru un exemplar ca el.
@ filip : la mintea ta , iti spun ca acele "anulari" imi vor aduce mie 6 puncte....merci frumos!
Esti darnic IEPURASULE ( si la propriu si la figurat) =)) ... sa mai continuam ? :roll: ...
Hai cu bafta si sa nu mananci prea mult din mielu' ala ca ajungi ca gogo :twisted: ...
Am zis k sa iti chemi si ajutoare ca doar tu cu bezmetiqu nu faceti fata si ma plictisesc :cry: ...
viseaza cele 6 puncte. nu va fi vorba ca nu ma prezint la meci, dar meciul nu va fi jucat si cu asta basta.
@ionutz: astept ceva masuri pentru ca gogo a fost jignit in postul anterior.