lol ... maxim 2 zile, ce naiba ... va inscrieti si apoi nu mai intrati pe forum ?
lol ... maxim 2 zile, ce naiba ... va inscrieti si apoi nu mai intrati pe forum ?
pai la ce ne-am mai inscris atunci ![]()
Haideti fratilor alegetiva echipa si sa incepem.ca am un chef de FIFA.
ionute preseaza-i pe astia ...
sunt alti useri care nu pot sa-si aleaga echipa ca asteapta pe aia din fata lor ... ar trebui setat un deadline ceva ![]()
eu de exemplu ... ieri i-am batut pe astia la cap sa isi aleaga sa incepem ... dar ne-am inpotmolit la dragutzu ala ...
luni cica
si eu vreau salariu mai mare,dar mai mereu una e sa doresti,alta e sa poti,sper rooney sa se ridice la asteptarile mele adica sa dea mai multe boabe decat Henry anul trecut ( care dadea 3-4 pe meci )
,de aia am avut si cel mai bun atac din Liga 1 ![]()
da ce-i drept a fost o mik problema la mine, pt care mi-am cerut scuze,,, dar nu consider k e frumos sa zici: " dragutzu ala" cred k acesta e un forum civilizat pe care se vorbeste civilizat ( chiar dak ai poza lui Becali in dreptul numelui...)
bafta
imi cer scuze public ... acelui dragutz e bine ? Domnule ?
Ia fiti atenti aici si radeti.

@biku007 : nu e nevoie sa iti storci crerul sa zici ceva klumea ( oricum nu ti-a reusit , sfatul meu e sa mai treci pe la scoala) fi doar civilizat!
@ biku si dragutzu : nu va mai certati ma sa nu aveti probleme ulterior... [ si nu postati raspuns la postul meu , gen,"el e de vina" ] @ god : asa mai mut si eu poarta cu fotografii, evit golul din corner.
ionutz, ai uitat sa deschizi topic pentru rezultate in Liga II ... n-are unde se exprima lumea ![]()
mah....dupa ce jucam meciurile...rezultatele la ce topic le scriem? ca nu mi-am dat seama pana acu...sunt din Liga 2
o sa faca ionutz un topic cand intra pe net.
clasamentul incepand cu care etapa se face?
@ bilndica : pai nu ca el e de vina ... dar ce vrea sa il iau cu saru`mana ?
Buna intrebare! Nici nu stiu ce sa iti raspund.. In principiu s-ar face dupa cele doua etape postate, dar iti putem trimite si clasamentul dupa prima..
*** 1.000 de posturi :!:
ma abtin de la orice comentarii... vad ca nu am cu cine ![]()
Frate aici se joaca meciurile pana la capat nu ca bilutz_yo.
@dragutzu hai ma ne leshi .....
Daca nu incetati cu offtopicul veti lua o scurta pauza..
nul gasesc pe adiy rooney....l-am gasit ieri si l-am intrebat daca joaca si o iesit de pe mess....oricum il mai astept pana joi seara cand e data limita de joc a meciurilor..