ionutz cand ma testezi si pe mine ,ca numi raspunzi pe mess ![]()
![]()
ionutz cand ma testezi si pe mine ,ca numi raspunzi pe mess ![]()
![]()
Ai ignore.. O sa ti-l scot si o sa testez..
Lol i0nutz83 ai la fel ca mineCu 512 RAM o merge bine?
Video am Ati Radeon 9200 SE 128 MB..
In singleplayer merge f. bine cu detaliile high!
asa si... ![]()
sunt si eu pe lista aiai pe care ii testezi? sau nu am fost lyat in considerare?
hai bey adinho ... alegeti si u echipa aia odata ... ![]()
Pe lista sunt doar cei care au postat pe topicul "Noi inscrieri". Orice alt topic aiurea a fost sters iar eventualele inscrieri ignorate. Pe scurt, daca ai postat unde trebuie, esti pe lista, daca nu, nu.
ionutz scoate IGnore ca te vad pe mess si hai sa ma testezi ca in timpu saptamani nu prea o sa am timp ca am 3 teze.
Am fost exclus din campionta de i0nutz83 ca nu aveam ip rotabil si ca nu puteam face HOST dar sa dau Connect oare ce avea ..
(
pai gandeste-te si tu putin...dak trebuia sa joci cu unul care era in aceeasi situatie k si tine( sa nu poata face host)...cum jucati??? deci de aia nu sunt accpetati cei care nu pot face host :wink:
nu apare adinho al nostru?? :?
acu a aparut
a fost mai devreme pe mess.
da un termen ionute...daca in 24 de ore..cel care urmeaza sa isi aleaga echipa si nu alege...ramane ultimul etc.
adinho a fost plecat la munte, m-a anuntat din timp, etc. Nu putem sa limitam la 24 de ore alegerea/jucator in conditiile in care in Liga II mai sunt de jucat o gramada de meciuri..
ah,oki
am testat toti din lista mea in afara de spookie_spk (nu mi-a dat accept);stelistul_1000 care nu s-a sinchisit nici macar sa imi zica daca joaca etc,desi i-am dat o gramada de mesaje;evil_radu69 care la fel nu prea raspunde pe mess;sper sa nu va treziti in ultima zi la 12 noapte sa ma luati sa jucam iar apoi sa ziceti ca n-am vrut eu sa va testez....
care stie ceva de tabela aia din australia (sau e in vama
)
Hahaha aci e concurs de fifa nu de tabele:d ![]()
@god: incearca sa iti limitezi posturile la sectiunea fifa. Pentru abateri si nelamuriri exista moderatori si admini.
ionut cand ma testezi si pe mine ?? pe messenger nu raspunzi, Mihai nu vrea sa ma testeze, a zis sa iti las offlineuri, si un mesaj pe forum ... astept si eu
care e data limita pt alegerea echipelor din Liga 2?
Ceva inscrieri sau is terminate ![]()
sau terminat ,next in februarie,daca nu ai fost pe faza. :wink:
I0nutz pune si tu un termen limita la alegerea echipelor la Liga 2 k aia si le aleg in 1 luna !!
macar o saptamana , doua ...
1.ioane scoate-mi ignoru pls.. ![]()
2.cand ii dam drumu? :twisted: