adiy_rooney 3-0 bully_stelistu a spus ca s-a retras si a zis sa pun 3-0 ![]()
adiy_rooney 3-0 bully_stelistu a spus ca s-a retras si a zis sa pun 3-0 ![]()
etapa x: danny1ok-iny18 3-4 un meci frumos,cu reveniri si cu mult entuziasm (iny18). sper ca si in cupa sa fac o figura frumoasa
Am avut si vom avea mereu...
sa vina etapa cu blind1ro :twisted:
adu-l pe crespo sa-i fac un injury sa-l folosesti abia la retur...asteapta etapa cu mine :?
...traidor
omul_anonim 8-2 alex_filip2003... asa ceva e... 8 suturi 8 goluri
las k se mai intampla !! ![]()
![]()
omul_anonim 8-2 alex_filip2003... asa ceva e... 8 suturi 8 goluri
N-am avut numai 8 suturi
o sa creada lumea de acu ca dau in paranormal
am avut 11 suturi pe spatiul portii
Alex_filip2003- Niraymond 3-3 etapa XI
alex_filip2003 3-3 nyraymond... sunt la pamant
adiy_rooney 3-0 bully_stelistu a spus ca s-a retras si a zis sa pun 3-0![]()
Ciudata mentalitate.. Sa te inscrii ca sa ai de unde sa te retragi..
Cine il stie pe andrei_loba? Am etapa cu el si nu e de gasit. La msg de pe mess nu raspude ce e cu el ?
alex_filip2003 3-3 nyraymond... sunt la pamant
nu esti la pamant, am jucat yo amicale cu niraymond si a crescut mult fatza de cum juca
,oricum ..niray te astept in retur sa mai punctez :lol: ...kiddin`, desi totusi 3-3, ar trebui sa-ti dea de gandit k imbratranesti
, si iata cum au fost rezultate favorabile pt mine ![]()
Da blindica o tot jucat cu mine si l-am invatzat meserie
:D:D sa va fie frica de el ![]()
:D:D
editat de moderatori
ianculescustefan-Andrei_loba 0-5 prima mea victorie ![]()
si iata-l si pe cel mai activ om de pe forum ![]()
:D:D:D:D:
editat de moderatori

si ca sa clarific situatia
etapa VI: Iny18 - Nicks18us meci ANULAT de comun acord cu i0nutz83 (n-am facut eu de capu meu, stati linistiti
), deci iny18 are -1 pct; nicks18us tot -1 pct
depunctarile vor fi trecute la clasamentul final tur/retur
iar marianbolohan a cerut amanarea meciurilor datorita unor probleme cu PC-ul
Etapa 13-a: blind1ro 3 - 3 robinho_2903 e frustrant sa primesti gol in min.90 :x si sa ai alte ocazii mari prin min 80 si o bara...asta e blind bafta in continuare
Etapa 13-a: blind1ro 3 - 3 robinho_2903 e frustrant sa pierzi in min.90 :x si sa ai alte ocazii mari prin min 80 si o bara...asta e blind bafta in continuare
Se stie k yo's jucatoru` care are cele mai multe puncte din min 90...dar asta inseamna sa lupti pana la capat...oricum bre, ai dat bara, da am avut mai multe ocazii...nu tre` sa tii suparare, era mai grav dak te bateam sau ma bateai, naspa sa te bata un amic..baftalo
Puteam sa castigam oricare insa eu cred ca am fost prea increzator in jocu meu si de aia am fost suparat...dar oricum e frustrant sa primesti gol in min.90 chiar daca am mai facut-o si eu in etapa precedenta
marianbolohan 2-2 valius_the_greatest un meci in care am egalat in min 87
alex_filip2003 3-0 bully_stelistul... adversarul s-a retras din cate am inteles...
bully_stelistu - ianculescustefan 0-3 la masa verde. Astfel obtin si eu prima victorie ![]()
adiy_rooney 2-2 danny1ok
Marianbolohan - Niraymond 4-4 ca la teatru :lol:
yosteaua-andrei_loba 8-1
Danny1ok - Blind1ro 1-1 (Inter vs Arsenal) Comments : tot mai multe egaluri in Liga 2 :lol: , semn k e echilibrata. P.S. - revansa din amicale :twisted: [ETAPA 12]
Urmeaza anonim ... :cry: