ianculescustefan 1-7 omul_anonim
ianculescustefan 1-7 omul_anonim
adelpiero 2-1 Adiy_rooney
nicks18us da un semn ...
ce id are? e bun asta? ca l`am adaugat in lista si e in pending ...
e bun id-ul. Omul a fost la mare, s-a intors ieri..
robinho_2903 1-2 omul_anonim
Etapa 8-a : robinho_2903 1 - 2 omul_anonim Un meci in care n-am sperat sa castig...am rezistat 55 min. fara gol...bine ca n-am luat-o mai rau
Bafta anonim
Toate meciurile jucate pana acu :twisted:

Felicitari pentru modul in care se joaca meciurile la divizia B !
e am scapat de retrogradate ne indreptam spre Liga 1 :lol:
nicks18us 1-2 valius_the_greatest o victorie la mustata dup ce l-a sfarsitu meciului am rezistat sub presiune si am contraatacat
yosteaua 1-2 valius_the_greatest un meci care s-a oprit dupa min 40 la 1-0 pt yosteaua(i-a cazut netu)am continuat meciu si am reusit sa dau doua goluri ![]()
incurajari sincere pt andrei_loba !! cu niraymond a tzinut...nu te lasa batut de clasament...lupta pana`'n in ultimu` minut...stii doar ce se intampla :wink:
Etapa VII: Nicks18us - Adelp1er0 0-6 :idea:
Adelpiero-Danny1ok 1-7 ,un meci foarte bun facut de mine
adiy_rooney 2-2 blind1ro
Etapa 5-a bully_stelistu 0-3 robinho_2903 Nu am primit nici acu cele 3 puncte cu bully_stelistu...asa reiese din clasament...am 9 meciuri jucate pana in prezent nu 8 :roll:
Etapa 5-a bully_stelistu 0-3 robinho_2903 Nu am primit nici acu cele 3 puncte cu bully_stelistu...asa reiese din clasament...am 9 meciuri jucate pana in prezent nu 8 :roll:
Etapa a 5-a bully_stelistu 0-3 robinho_2903 este catalogata in clasament. Eu am gresit, si-mi cer scuze pe aceasta cale, am uitat sa-ti pun rezultatul valius_the_greatest 0-3 robinho_2903 (etapa a 4-a); la clasamentul viitor va fi si aceasta partida trecuta
yosteaua 2-6 omul_anonim
Etapa 11-a: Iny18 2 - 3 robinho_2903
nu ma deranjeaza sa nu pui meciu ala pierdut
e era o gluma...io sunt corect si am avut o problema cu fifa atunci si nu am comentat ca am pierdut 3-0
Niraymond - Ianculescustefan 2-1 cu golul victoriei prin min 89
Etapa 10-a: robinho_2903 3 - 2 nicks18us Un meci in care am dominat mijlocu terenului insa am fost condus cu 2-1...am avut puterea de a reveni si in min. 90 am dat golu' decisiv dintr-o executie din voleu cu Crespo 8) Nicks18us bafta in continuare
sa vina etapa cu blind1ro :twisted: