Danny1ok-Ianculescustefan 17-1,am fost in forma mare
nu cred :twisted:
adiy_rooney 4-1 nyraymond
andrei_loba - niraymond 1-2
Prima victorie cu un OM (nu numai contra PC-ului)!!! Tot inainte spre titlu cum spunea cineva mai inainte :lol: Vorba vine... Poate nu pic in C
adiy_rooney 1-3 iny18
iny18-adiy_rooney-3-1 in sfrsit sunt in crestere
(iny18)
Etapa 6: robinho_2903 3 - 3 marianbolohan un meci bun in care am fost condus cu 2-0 in min.8 ...bine ca am revenit
marian bafta in continuare
Etapa 7: ianculescustefan 0 - 4 robinho_2903
pfuai, nici dak faci blat nu dai atatea :lol:
M-am ofticat eu si mi-am dat autogoluri de la 8-1 pana la 17-1. Asta s-a intamplat incepand cu min. 85 :evil:
error-era 10-1 in minutul 85 si atunci te-ai ofticat si ai inceput sa dai autogoluri
omul_anonim 7-3 andrei_loba
ce e cu
?omul_anonim 7-3 andrei_loba
caut un Nicks18us
ofer recompensa celui care mi-l aduce viu
8)
caut un Nicks18us
8)
loale... :lol: apropo: stie cineva ceva despre bully_stelistu ca eu nu dau de el :roll:
bully e un neserios, nici macar n-a anuntzat ![]()
Corect. Pe valius il mai asteptam cateva zile, omul a anuntat ca revine sapt. asta in Bucuresti. In schimb, bully va parasi campionatul dupa 6 meciuri nedisputate. Cine a avut sau urmeaza sa aiba meci cu el va castiga cu 3-0.
caut un Nicks18us
8)
loale... :lol: apropo: stie cineva ceva despre bully_stelistu ca eu nu dau de el :roll:
oferta ramane valabila
si pt tine ... dar si pentru toata lumea! hei hei hei !! :lol:
oferta ramane valabila
si pt tine ... dar si pentru toata lumea! hei hei hei !! :lol:
depinde cat oferi recompensa ![]()
Se pare ca iny ar fi reusit sa ia legatura cu el.. E la mare si cica ar veni maine.. (!!)
Mai asteptam?
Normal ar fi fost sa anunte pe toata lumea, intr-un post public.
Sunt yo robinho_2903...mi-am schimbat id pe site ca ala era infect ![]()
Etapa 4-a: valius_the_greatest - robinho_2903 In prima faza am condus cu 1-0 si el a avut un cartonas rosu in min 6 (valius) ...am zis sa mai intram odata...aceiasi faza...gol in min 23 valius iese.
Eu robinho_2903 a 3-a oara nu mai joc acel meci indiferent de decizia luata de i0nutz. Nu mi se pare normal ca asemenea jucatori sa isi bata joc de altii sabotand meciu'. Eu oricum astept decizia lu' i0nutz si o voi respecta.
doar are 13 ani park
, nu era vorba de varsta, maturitate, astea ![]()
Mi s-a ars placa de baza sambata, a fost in loc de paratraznet, sper ca la sf saptamanii sa pot juca meciurile, sper ca nu voi fi descalificat
SPERANTA MOARE ULTIMA