omul_anonim 4-0 valius_the_greatest
omul_anonim 4-0 valius_the_greatest
yosteaua- alex_filip2003 2-1
etapa I: valius_the_greatest 1-4 niraymond no coment la aceasta partida...
etapa I: valius_the_greatest 1-4 niraymond no coment la aceasta partida...
doar ca am avut noroc cu carul pana sa ma distantez :wink:
Luni, 7 august 2006 ora 22.00 :arrow:

alex_filip2003 5-2 valius_the_greatest problema e ca nu am echipa am uitat ca se alegeau echipe la 11 vroiam Manchester si io am intrat pe la 18...
eu sunt in cadere libera de forma. dupa un inceput entuziasmant de campionat am inceput sa pierd si sa am emotii pana si cu ultimii clasati. nu stiu ce m-a apucat, dar sper sa nu ratez promovarea din pricina acestei caderi de forma.
lol mah ma impresionezi !! cu ce dume ne iei wah
cadere libera la 5-2 !! Hai k deja o dain in invincibilul wah !! mai lasa-ne cu dumele ![]()
era 1-0 pt valius in min 60. eu sunt pe 2 iar valius este... undeva la retrogadare... astea spun destul de multe dilau
era 1-0 pt valius in min 60. eu sunt pe 2 iar valius este... undeva la retrogadare... astea spun destul de multe dilau
si in plus am pierdut cu yosteaua deci sunt la a II-a infrangere in 9 etape.
probabil filip se astepta sa defileze :roll:, valius, echipe erau...bayern nu e aleasa sau ma insel? sau spre exemplu borussia...erau echipe
...
bayern este echipa lui adelp1ero
Se pare ca toti jucatorii au primit cele 3 puncte in etapa cu bully deoarece el nu si-a jucat etapele. Eu am fost o exceptie
sau a uitat i0nutz sa afiseze si indreptu meu si a lu bully scoru. ![]()
omul_anonim se ocupa de clasamentul la Divizia B.
Da stiu dar eu ziceam la program si rezultate divizia B...
Etapa 9-a: yosteaua 0 - 0 robinho_2903 Un meci zgarcit care nu mi-a placut...dar in care am avut o bara in min 88...asta e
Bafta yosteaua
adiy_rooney 7-3 valius_the_greatest
andrey_loba 1-2 valius_the_greatest un meci f frumos cu faze la ambele porti chiar daca Andrey a avut un juc eliminat...oricum tactica m-a salvat sa speram ca jukam asa in continuare
nick18us-iancuelscustefan 3-2 dupa ce am revenit de la 2-0 a dat gol prin minutul 80 la o balbaiala a fundasilor mei la un corner.
nicks18us-danny1ok 3-1,un meci de-a dreptul enervant,cel mai prost meci al meu de cand joc fifa
danny1ok-niraymomd 6-2
Se pare ca blind e in forma...sper sa-i tai eu elanu in etapa cu el :twisted: