Etapa 26-a: iny18 0 - 2 robinho_2903 Un meci in care am tremurat pe la sfarsit. Bafta iny
Etapa 26-a: iny18 0 - 2 robinho_2903 Un meci in care am tremurat pe la sfarsit. Bafta iny
ianculescustefan - bully_stelistu 3-0 (la masa verde)
nicks18us-danny1ok 3-1,conexiune proasta,noroc cu carul al adversarului,placerea de a juca Fifa 2006 a disparut.(in acest meci)
Etapa 24:Danny1ok-blind1ro 6-2,o victorie de moral.
blind1ro 1-5 adiy_rooney
Blind1ro - Adiy_rooney 1-5 [ ETAPA 26 ](Arsenal - Manchester)fac progrese in joc... :roll:
Etapa 27
Niraymond - Yosteaua 6-2
etapa 24: Marianbolohan - Niraymond 3-1
Etapa 24-a: yosteaua 2 - 3 robinho_2903 Golul victoriei in min. 90!
adiy_rooney 2-2 marianbolohan cu bully_stelistu am 3-0 nu dau de valius si nici de adelp1ero
Etapa 23:Danny1ok-Niraymond 7-4,dupa ce am fost condus cu 2-0,3-2 si 4-3
@anonim: yosteaua 1-0 alex_filip2003... acesta era rezultatul pe care nu il gaseai... nu stiu cine trebuia sa posteze rezultatul(eu sau el) dar daca nu l-ai gasit si mai are vreo importanta acum...
ianculescustefan-andrei_loba (Liverpool-AS Roma)3-2.
Un meci pe care l-am dominat 18-4 raportul suturilor pe poarta, insa golul victoriei a venit in min.88 . ![]()
Etapa 25-a: robinho_2903 4 - 1 nicks18us Un meci frumos in care am ratat foarte mult. Bafta nicks
Am incercat sa joc cu iny18 de 25 de ori ,dar nu stiu ce are.Cand sa intram in meci,apare 'connexion lost'.Eu am mai jucat meciuri amicale si in campionat si n-am avut probleme.Am zis ca e de la el,da el a spus ca a mai jucat si el si i-a mers.Oricum am mare nevoie de puncte!!!!
Asta mi s-a intamplat si mie cu iny dar in amical.(de mai multe ori) O fi ceva de la el :?: :idea:
etapa 25LValius_the_greates-yosteaua 0-2
Etapa XXVI: alex_filip2003 6-1 niraymond... a fost 1-1 la pauza, insa adversarul a cazut la 3-1 si golurile veneau in continuu... oricum bafta nicolau in continuare ![]()
Etapa XXII: alex_filip2003 8-4 danny1ok... diferenta intre noi nu a fost asa de mare pe cum o arata scorul... am avut si putin noroc ![]()
Etapa XXIV: alex_filip2003 11-4 valius_the_greatest... scorul spune totul
Alex_Filip-Danny1ok 8-4,8 ocazii,8 goluri.
Danny1ok-iny18 2-4,3 goluri primite din corner.
La ce noroc au unii n-am nicio o sansa la promovare.
Nu pot sa dau de Adelpiero
danny1ok-iny18 2-4 adika 4-2 pt mine :lol: .... asta ee cu putin bulan l-am batut si pe dany da ce sa faci..... bulanul face parte din joc
steagcruce2
stelist pana la moarte si dupa..........
Etapa XXIII: yosteaua 6-3 alex_filip2003... 2 reprize total diferite... 6-0 la pauza... georginho a fost mai bun dar nu cred ca diferenta dintre noi a fost chiar asa de consistenta
Etapa XXV
Niraymond - Ianculescustefan 5-2
Dann1ok ....mai invata sa si pierzi...atata tot invoci motive pe aici.
Etapa a XIII-a: adiy_rooney 5-1 valius_the_greatest