e ultima sezonul asta, promit ![]()
e ultima sezonul asta, promit ![]()
stie cineva ceva despre valius ca nu dau de le :?:
de fapt can am intrat io nu erai u online am vrut sa jucam aseara da nu te-am gasit
Discutiile astea le puteti purta si in particular..
bn am intzeles
Etapa 19-a: valius_the_greatest 1 - 3 robinho_2903 Un meci pe care mi l-am facut singur greu. Foarte multe ratari, si cu poarta goala
. Cele 3 puncte bine venite ![]()
De marian bolohan sau de ianculescu Stefan stie cineva ceva?
Etap xIx: Omul_anonim-Danny1ok 4-4,am fost condus cu 3-0,apoi am revenit si am facut 4-3,dar omul anonim m-a egalat.La cate ocazii am vazut ,consider ca sunt 2 puncte pierdute :lol:
etapa a XXII-a: iny18 3-5 adiy_rooney mai am cu nyraymond si cu nicks18us(parca e in turcia), eu astept.
marianbolohan de negasit iar ianculescu intra pe mess dar nu raspunde... ii doare'n nodu' de la palarie (vorba lu mitica)
de etape ![]()
Adelp1er0-ianculescustefan 5-6
Etapa 22-a: ianculescustefan 1 - 6 robinho_2903 O victorie fara prea mari emotii. Bafta Stefan
Etapa a XXI-a : omul_anonim 10-1 andrei_loba
Etapa a XXII-a: bully_stelistu 0-3 omul_anonim
Etapa xxI:Danny1ok-Ianculescustefan 4-3,importante sunt cele trei puncte :lol:
:o
Etapa XX:marianbolohan-danny1ok 2-0 incredibil ce noroc au unii.Am dat 7 bare si am avut multe alte ocazii,dar mingea nu a intrat in poarta.Ca sa nu mai zic ca din 30 de clinciuri ,de 25 ori a ramas mingea la el.Asta e,bafta in continuare marian
etapa XXI: valius_the_greatest 3-0 bully_stelistu
etapa XX:andrei_loba 3-0 valius_the_greatest(nush ce s-a intamplat cu mine jocu nu m-am concentrat deloc)
Andrei_loba - valius_the_greatest 3-0 etapa XX :lol:
adelp1er0-yosteaua 1-1
ianculescustefac-yosteaua 1-5
Etapa 21-a: robinho_2903 3 - 1 marianbolohan 3 puncte mari.
Toate meciurile contand pentru etapele 19-22 (inclusiv ceea ce a fost amanat) se joaca pana vineri, 8 septembrie, ora 12.00.
Meciurile nedisputate vor fi ANULATE.
IATA ASA ARATA CLASAMENTUL PANA IN MOMENTUL DE FATA