adiy_rooney 4-1 yosteaua
adiy_rooney 4-1 yosteaua
Etapa a XVIIIa:Danny1ok-yosteaua 4-2,un meci frunos ,am revenit dupa ce am fost condus cu 2-0.
Etapa a XVI a :bully_stelistu-danny1ok 0-3,la masa verde

etapa a 18-a :Blind1ro - Nicks18us nu s-a luat inca o decizie finala, probabil in clasamentul viitor vor aparea punctele aferente deciziei
alex_filip2003 are meciurile amante
PUNCTELE AFERENTE ANULARILOR DE MECIURI VOR FI TRECUTE LA SFARSITUL RETURLUI
:!: Va rog insistent cand postati rezultatul , scrieti intai "gazda" si apoi "oaspetele", cat si numarul etapei :!:
valius_the_greatest 3-1 ianculescustefan etapa XVIII in sfarsit dup atatea meciuri imi revin si io
sa speram ca o sa continue rezultatele bune mai ales ca urmeaza meciu cu bully_stelistu si mai iau 3 puncte ![]()
am revenit si eu de la mare, munte etc. sunt la dispozitia voastra pentru meciuri... apropo, ionutz, am mai postat odata rezultatul dar se poate sa il fi sters din greseala : alex_filip2003 5-2 ianculescustefan... si mersi ca mi-ai amanat meciurile pana acum ![]()
Etapa 18: robinho_2903 3 - 5 alex_filip2003 NO Comment ! ! ! bafta alex
Etapa XVIII: robinho_2903 3-5 alex_filip2003... un meci frumos, o victorie mai grea decat o arata scorul, deci m-am muncit serios. bafta robinho in continuare... poate ajungi si tu sa promovezi :wink:
Hai cu etape noi :roll:
Etapa XVI: iny18 4-4 alex_filip2003... si am mai pierdut 2 puncte...
de nicks18us a mai auzit cineva ceva?? de doua zile de cand am venit nu am mai dat de el.
Si blindica are etapa cu el, dar nicks18us n-a mai intrat pe mess de mult timp.
Nu apare, suporta consecintele..
si care este defapt termenul limita sa apara?
Etapa 20: bully_stelistu 0 - 3 robinho_2903
Etapa XVII
Marianbolohan - Adelp1er0 2-4 (2-0 la pauza) :idea:
Etapa XX: alex_filip2003 8-1 adelp1ero... revansa crunta pentru cele doua puncte pierdute in tur in minutul 90... 8) ![]()
Andrei_loba - adelp1er0 4-3 etapa XIX :lol:
Adelp1er0 - Iny18 2-0 (relaxat)
Andrei_loba - Adelp1er0 4-3 (felicit adversarul pt victorie)
alex_filip2003 - adelp1ero 8-1 (am jucat jalnic, haotic, fara un pic de tactica)
:idea:
asta s-a vazut mai ales in ultimele 30 de minute
Etapa a XIX-a: adiy_rooney 4-4 alex_filip2003
(3-0 nu'i bai, dar am zis totusi de el,oricum am aflat dupa ce erau postate rezultatele), niraymond e plecat...si mai e pana se intoarce si pe ianculescustefan l-am vazut pe mess exact inainte sa se afiseze etapele ( both cupa si campionat ) lool, n-am cu cin` sa joc oficialele
:lol: , inca nu e de criza k termenu e mare , da` nu-mi place sa astept ![]()
p.s. etapele 19-20 sunt cu mine gazda
ba ionutz si eu trebuia sa joc in etapa a XIV cu nicks18us dar nu l-am gasit nici pana acum . Am castigat cu 3-0 ????????
ionutz, eu plec la tara o perioada (1-10 septembrie). iti cer sa imi amani meciurile pe care le voi mai avea de jucat. am jucat tot ce a fost postat pana acum (atat campionat cat si cupa). sper sa intelegi. mersi anticipat.
ba ionutz si eu trebuia sa joc in etapa a XIV cu nicks18us dar nu l-am gasit nici pana acum . Am castigat cu 3-0 ????????
Da, ai 3-0.
@filip: ok.. Cam multe amanari si la tine sezonul asta..