FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga 2 - procesul etapei

«18910111218»
blindica19.08.2006 11:24

atacuri josnice de 2 bani, (1. tu nu stii sa joci fifa ) ionutz fa ceva...ma abtin cu greu sa nu raspund cu rautati la asa ceva !!! dak palavregesti despre antijoc sa ne spuna adelp1ero cum ai jucat cu el... asta e nu stiu, da` sunt egalul tau, si'n retur asteapta-te la mai rau

ADelPiero19.08.2006 11:25

normal... HOTUL STRIGA HOTUL ... :idea:

NO COMMENT ....

MULTA LUME ... putini oameni ...

daca aveai CARACTER ... jucai cum trebuie ... si pt ce ai facut TAM-TAM aici ... esti 0 la caracter ... mai bine ai ramane in continuare un anonim

Prodigy_andrey19.08.2006 12:02

Sa va spun cum joaca unii fifa de aici!! spunetz-imi voi k asta se numeste fifa si joc de placere k mai mult inebunesti decat sa te relaxezi !!

1.Incepe jocul dau mingea in spate pana la portar si incep sa pases tot meciul cu fundasii.

2.Nu atac numa dupa ce adversarul vine cu toata echipa pe mine si ies si eu pe contraatac k numai asa poate sa dea si un sarman gol.

3.Dau un gol din centrare sau din corner si ala la bulan dupa ce adversarul o avut 30 de suturi ei eu 2.

4

.Am dat un gol 2 imi reiau super tactica care este foarte greu de aplicat de jucatorii de fifa si incep iara pas pas pas in careu.

5.Dau de cat mai multe ori escape sa fragmentez jocu si sa scot adversaru din forma dak se poate si ies si zic k nush ce s-o intamplat !!

Deci fratilor va datzi seama ce tactica incredibila!!

Hai sa jucam fifa wah nu pas pas..........k de ati juca in viteza cum se joaca un meci calumea ati fii praf si dak nu demonstratzi nu suntetzi asa !! si dak mai joc un meci cu unu care joaca pas pas si tot strica jocu ori ma retrag ori incep sa joc si eu asa !!Hai cu bafta !

ADelPiero19.08.2006 12:09

pe mine m`a deranjat mai mult ca acest ANONIM A FACUT TAM-TAM ca asa si asa... si apoi tot el A JUCAT BAMBILICI ....

nu m`a deranjat ca am pierdut... am pierdut si cu 7-1 ... dar acel OM (dany1ok) A JUCAT FIFA ... nu tzurca (neomul_anonim) ... nu am comentat nimic ... asta e STRIGATOR LA CER ...

daca CINEVA STIE CA eu am jucat 1 data bambilici in 3 campionate aici in cate am fost implicat ... sa spuna !

Sonic19.08.2006 12:12

bun, gata, vreau sa zic ceva :) merci pentru sfat yosteaua

1.imi retrag scuze public pentru atitudinea mea

2.mi-e scarba de mine ca am putut sa joc asa,nu stiu ce-am avut

3.fiecare om greseste si trebuie sa i se acorde o adoua sansa

4.P.S. adelpiero te rog raspunde-mi la mesaje ( si scoate ignoru de pe mess :) daca mi-ai dat)

5.vorbesc serios, nu fac teatru

blindica19.08.2006 12:25

deci ne intoarcem la pace si armonie? :lol: n-are rost sa ne facem nervi pt un joc...P.S. Andrey...ai uitat cum te prapadeai de ras la rez meu cu anonim ..? si sa nu mai zic k mi-ai dat tactica lui..fratilor...PEACE !! Suntem frati stelisti, cu bune si cu rele fular-campionii

Sonic19.08.2006 12:26

asa-i blindica, chiar n-are rost...

Prodigy_andrey19.08.2006 14:11

Da ma gata terminatzi eu mi-am zis parearea voi ati zis-o pe a voastra jucatzi care cum vretzi fifa k de o fii pot sa joc si eu asa ;) da oricum o sa ascult de anonim si nu mai bag in seama toate prostiile si o sa am grija de voi in meciuri :P:P

P.s blindica te credeam altfel !! numa k se pare k te-ai schimbat a si scuze de seara aia cand tzi-am zis sa ma lasi da eram nervos !! asa-i omul dupa ce il ajutzi el ...............! asta este >Spre grupe :D

RobYnho19.08.2006 14:12

O impacare intre 3 jucatori de fifa foarte buni. Nu avea rost sa tineti suparare din cauza jocului. Bv baieti si sper sa nu va mai sucariti unu pe celalalt ! ! ! :roll:

Prodigy_andrey19.08.2006 14:14

mda mai ramane unu prin divizia a !! care ar trebui sa se mai gandeasca !!

RobYnho19.08.2006 14:17

Am vazut faza cu huricane...asta e...nu poti sa-i schimbi mentalitatea. iar suntem offtopic :P

hurricane_msg19.08.2006 15:16

as dori daca se poate sa-i transmit celui cu nick de fotbalist de la real si poza de jucator al lui Poli in echipamentul Stelei sa nu se faca aprecieri asupra mea ;)

hurricane_msg19.08.2006 15:18

aaaa.....si aceluiasi personaj mai am sa-i transmit ceva...poate nu toata lumea de pe acest forum stie engleza, dar am pretentia sa stie macar sa citeasca :)) ...se scrie HURRICANE

RobYnho19.08.2006 15:34

Nu vreau sa intru in polemica cu acest "individ". Nu am ce sai transmit in afara ca acel jucator Andrei Cristea care acum evolueaza la Poli Timisoara este in continuare jucatorul meu preferat cu care am avut ocazia sa petrec 2 ore in compania lui. Iar asta nu inseamna ca eu nu sunt STELIST. Si chiar nu stiam Robinho joaca la Real Madrid??:roll: eu credeam ca e de la Ciorogarla :oops: scuze nu stiam :wink:

hurricane_msg19.08.2006 16:32

bine...esti scuzat :)

dar sa stii ca pentru greselile elementare de lb. romana tot te taxez 8) .

"Nu am ce sai." :arrow: pai tu chiar faci misto de lb. romana mai frate? Uite te invat eu,ok?

"Nu am ce sa-i transmit in afara faptului ca acel jucator,Andrei Cristea, care evolueaza la Poli Timisoara este in continuare jucatorul meu preferat in compania caruia am avut ocazia sa petrec doua ore."

Intelegi? Hai ca nu e asa de greu ;).

i0nutz8319.08.2006 17:48

Va reamintesc ca sunteti pe forumul suporterilor Stelei. Gazduim unul dintre cele mai mari si serioase campionate de fifa (amatori) iar comportamentul nostru ar trebui sa fie un exemplu pentru altii. Provocarile si discutiile contradictorii off-topic nu isi au locul aici, motiv pentru care doi dintre userii fcsteaua.ro vor lua o binemeritata pauza:

- Prodigy_andrey 5 zile

- omul_anonim 2 zile

blindica20.08.2006 02:56

intre mine si anonim acum e pace si armonie, cel putzin asa vad eu lucrurile :)Forza Steaua...Spre retur :twisted:

ADelPiero20.08.2006 04:35

stie cineva pe unde e Valius_the_greatest ?

ADelPiero20.08.2006 14:33

Valius_the_greatest - ADelPiero 0-6 :idea:

P.s. adversarul a jucat mai bine (45 de minute) si nu a primit niciun gol dupa eliminarea lui VAN DAMME :D

Valius20.08.2006 14:50

sunt cu forma la pamant 3 infrangeri consecutive nu mai stiu ce sa fac...sa speram ca in urmatoarele etape imi revin

Valius20.08.2006 16:34

valius_the_greatest 2-2 iny18 in sfarsit incep sa-mi revin(in acest meci s-a demonstrat ca ocaziile se razbuna dup ce la 1-0 pt mn am ratat cu poarta goala mi-a dat iny 1-2 si a mai ratat niste faze am egalat in min 88 :D sa speram ca imi revin complet pana etapa viitoare :D)

blindica21.08.2006 07:33
as dori daca se poate (niste virgule?)sa-i transmit celui cu nick de fotbalist de la real si poza de jucator al lui Poli in echipamentul Stelei sa nu se faca aprecieri asupra mea ;)
si cine vb de lb. romana...? PEACE FOR ALL...anonim , un clasament :roll: ?
RobYnho21.08.2006 08:23

Asa e. :wink: Aici nu e concurs de limba romana sau de gramatica. Oricum ai inteles ce vroiam "sa-ti" zic !!!!!!!! dica10

i0nutz8321.08.2006 08:30

*** avertisment valius, adelp1er0 pentru incalcarea Regulamentului (art. 1.4)

RobYnho21.08.2006 12:25

8O Este bine pentru noi ca avem mai mari sanse de a promova,dar mai putin bine pentru campionat deoarece pierde un jucator de fifa foarte bun. :!:

«18910111218»