Sa va spun cum joaca unii fifa de aici!! spunetz-imi voi k asta se numeste fifa si joc de placere k mai mult inebunesti decat sa te relaxezi !!
1.Incepe jocul dau mingea in spate pana la portar si incep sa pases tot meciul cu fundasii.
2.Nu atac numa dupa ce adversarul vine cu toata echipa pe mine si ies si eu pe contraatac k numai asa poate sa dea si un sarman gol.
3.Dau un gol din centrare sau din corner si ala la bulan dupa ce adversarul o avut 30 de suturi ei eu 2.
4
.Am dat un gol 2 imi reiau super tactica care este foarte greu de aplicat de jucatorii de fifa si incep iara pas pas pas in careu.
5.Dau de cat mai multe ori escape sa fragmentez jocu si sa scot adversaru din forma dak se poate si ies si zic k nush ce s-o intamplat !!
Deci fratilor va datzi seama ce tactica incredibila!!
Hai sa jucam fifa wah nu pas pas..........k de ati juca in viteza cum se joaca un meci calumea ati fii praf si dak nu demonstratzi nu suntetzi asa !! si dak mai joc un meci cu unu care joaca pas pas si tot strica jocu ori ma retrag ori incep sa joc si eu asa !!Hai cu bafta !