Etapa 13
Nicks18us - Niraymond 1-5
Si mi-am terminat si eu meciurile...
Ultima zi in care mai pot juca este joi, 25 august. Plec in concediu vreo 10 zile.
Etapa 13
Nicks18us - Niraymond 1-5
Si mi-am terminat si eu meciurile...
Ultima zi in care mai pot juca este joi, 25 august. Plec in concediu vreo 10 zile.
am sa incerc diseara si maine dimineata sa fac un clasament in lipsa lui anonim, dar nu promit nimic, incerc sigur dar nush cand il termin, k azi lucrez 13 ore si dupa maine am niste treaba tot cu munca, vb diseara...
nu te mai chinui blindica, il face baiatu ![]()
am revenit in forta ( lu ionutz sa-i multumiti) ![]()
Imbucuratoare revenirea lui anonim. Campionatul ar fi pierdut un jucator de valoare, dar uneori temperamental, e drept.
Bine ai revenit printre noi.. ![]()
Postate primele 2 etape din retur.
Am rugamintea ca de acum, la postarea rezultatelor, sa specificati si etapa pentru care conteaza meciul.
Multumesc!

Etapa VI Iny18 - Nicks18us ANULAT, -1 pct la fiecare
Etapa XIV Andrei_loba - Nicks18us ?
etapa vl: intarziata iny18-nicks18us 3-1 in sfrasit
stelist pana la moarte si dupa forza Steaua..... steagcruce2
Etapa 16-a andrei_loba 1 - 1 robinho_2903 Sunt penibil...cu poarta goala sa dai bara ![]()
andrei_loba - robinho_2903 1-1 un meci frumos cu multe suturi pe poarta . ![]()
Etapa XVI
Valius_the_greatest - Niraymond 2-4
Ne revedem dupa 5-6 septembrie.
etapa vl: intarziata iny18-nicks18us 3-1 in sfrasit
Ati jucat degeaba.. Rezultatul nu se ia in considerare..
etapa a XVI-a: adiy_rooney 3-3 omul anonim
nu il vad pe mess pe yosteaua si nici nu m-a contactat parca a lasat mesaj pe forum ca pleaca cateva zile si a cerut amanarea meciurilor, eu astept sa vad daca apare, am etapa a XVII-a cu el.
Ce marfa ar fi sa joace toti ca ady_rooney, un joc curat si fair-play, asa, sincer e o placere sa joci fifa steagsahmic
m-a anuntat alex_filip 2003 ca miercuri ajunge acasa pt ca mai merge si la munte.deci i0nutz daca poti sa ii amani meciurile ar fii excelent. multumesc in numele lui(nu vreau sa credeti ca sunt avocatul, lui doar imi este prieten si m-a rugat ceva si i-am zis ca am sa scriu pe forum). inca odata multumesc.
andrei_loba - danny1ok 1-4 et XVII :cry:
etapa a XVII-a: omul_anonim 6-1 valius_the_greatest
Etapa 17-a: niraymond 1 - 1 robinho_2903 Ultimele 2 etape m-au facut sa ma gandesc sa mai continui sau nu in acest campionat. :roll:
Blind1ro - Nicks18us - deocamdata nu dau de adversar, revin cu post-edit in cazul disputarii meciului [ETAPA 18 ]
-23:46 > peste ora limita, nici o veste de la nicks18us in 2 zile de jucat etapa, soarta rezultatului e la moderatori
etapa a XVIII-a: adiy_rooney 8-1 andrei_loba
am inteles ca alex_filip2003 vine miercuri ca e plecat la munte.
etapa XVIII : omul_anonim 2-2 marianbolohan
nu prea comentez eu meciurile ( decat cateva
) dar acuma pot sa zic ca ai avut la norooooc...cat casa de mare :roll:
hai marianeeeeeee, Liga I te asteapta ![]()
Precizari:
Avand in vedere numarul de retrageri/excluderi din cele doua ligi, am decis sa umblu putin la sistemul de promovare - retrogradare.
Astfel:
Din Liga 1 vor retrograda DIRECT locurile 11-14,avand in vedere ca ultimele doua vor fi ocupate, in mod firesc, de cei doi retrasi.
Din Liga 2 vor promova DIRECT locurile 1-6. La sfarsitul campionatului, ne vom lua La revedere de la jucatorii clasati pe locurile 10-16 (incluzand aici pe Bully, retras din considerente necunoscute).
danny1ok-yosteaua 4-2