NU cred ca a fost o victorie dramatica,din contra. Era o zicala: Lume multa,Putini oameni. Blindica sa nu crezi ca te dispretuiesc , dar in acest meci ai jucat urat chiar daca ai inscris in 10 oameni.
NU cred ca a fost o victorie dramatica,din contra. Era o zicala: Lume multa,Putini oameni. Blindica sa nu crezi ca te dispretuiesc , dar in acest meci ai jucat urat chiar daca ai inscris in 10 oameni.
mai Roberto, imi esti amic, dak te stiam de mai mult timp, erai poate si prieten, da !, am jucat execrabil, mi-e rusine de prestatiile mele din ultima vreme, 2-6, 1-5, 0-5 ...da macar sa mai joc asa si sa castig, am jucat cam ca ionutz numa` k el face 5-4-1- eu la 10 oameni am schimbat pe 4-2-4...
Astea sunt vorbe. NU :!: ma suparam daca ma invingeai cu jocu' tau curat. Se stie ca promovarea mea in prima Liga este sub semnul intrebarii.(daca nu chiar compromisa). Si cu asta pun punct discutiei noastre infecta de dupa meci.
Etapa a XXIV-a :ianculescustefan 0-2 omul_anonim
Etapa a XXVI-a :yosteaua 2-5 omul_anonim
adiy_rooney 2-4 robinho; adiy_rooney 2-5 danny1ok; adiy_rooney 1-3 ianculescustefan
etapa 28: Ianculescustefan - Marianbolohan 0-2
deci e clar, raman in Liga 2 :(trebuie egal sau victorie cu anonim ![]()
da` tu chiar voiai sa-l depasesti pe marianb
?
da se califica primele 6, nu-i nevoie sa-l depasesc ![]()
ooo daaaaa
Etapa XXX: alex_filip2003 9-3 ianculescustefan... si imi e deajuns un egal cu marianbolohan ca sa am asigurat locul 2 ![]()
nicks18us 2-1 valius_the_greatest un meci care l-am dominat mereu si l-am pierdut in prelungiri (suturi 6-18)
eu tot nu dau de marianbolohan
Iata clasamentul complet dupa etapa a 27-a ATENTIE si la penalizari

iny18 -1pct
nicks18us -1pct
yosteaua -1pct
alex_filip2003 -1pct
si va rog sa respectati termenul limita de jucare a ultimelor etape ramase, marti (19 sept) ora 22.00
Etapa XXIX: marianbolohan 0-3 alex_filip2003... si cu aceasta victorie se incheie un sezon in mare parte ratat (cupa si locul 2 la prea mare distanta de anonim)... sper sa fac o figura buna in shampions lig, ca doar reprezint acolo Liga a II-a 8) :wink:
Etapa XXVIII
Nicks18us - Niraymond 3-1
Etapa XXIX
Niraymond - Iny18 5-2
Si mi-am asigurat locul 9
Pai anonime, sambata am vrut eu , n-ai vrut tu, duminica ne-am intalnit 5 minute...azi am lucrat toata ziua ( 12:00 - 21:30 ), maine lucrez 9:00- 21:45...deci o sa vin dupa termenu` de jucat, jucam si noi maine seara, oricum e doar o formalitate ...fara miza chiar, hai salut ![]()
![]()
ADelPiero 4-4 Niraymond
meci deosebit de frumos... faze la greu, goluri unul mai frumos ca celalalt... excelent... de nota 10 8)
etapa 27: Marianbolohan - Adiy_rooney 2-2
Nicks18us - Niraymond 3-1 .
o sole miooooooooooo
valius unde esti ?
Timpul de disputare al meciurilor a expirat. Tot ce nu s-a jucat pana acum va fi ANULAT. Astazi vom posta clasamentul final al Ligii 2.
CLASAMENT FINAL

punctajele scrise cu rosu - userii in cauza au suferit penalizari de pe urma anularii meciurilor, aceste meciuri fiind trecut in clasamanet la "L" adica meciuri pierdute
locurile 1-6 promoveaza direct in Liga 1
locurie 11-16 ne vor parasi, facand loc pentru alti jucatori, chiar ne pare rau pentru ei
insa asta e
macar sa se precizeze ma...