ce scandaluri
, unde e fair-play-ul gogo
? l-ai uitat prin amicale ![]()
...Liga B, Liga fair-play :lol:
ce scandaluri
, unde e fair-play-ul gogo
? l-ai uitat prin amicale ![]()
...Liga B, Liga fair-play :lol:
i0nutz83 - jok3r_sarbu 2-2.
Egalare deja obisnuita.. in ultimele secunde
.
am ratat k de obicei sg. cu portaru'... + alte nuhs cate ratari... + egalat in min 90+.. nu mai zic nimic...n-am ce...
:!: p.s. vedetzi dak nu trageti de timp... ![]()
)
...n-am facut niciodata asta..dar de azi ...krek am s aabordez si eu acest stil de joc .(punct) :!:
Yo n'am avut bara in min. 88 ? ![]()
3 ocazii, 2 goluri. Asta e pragmatismul de care vorbeam.. ![]()
Etapa X
Power_steaua_6 - Hurricane_msg 3-3 ... meci frumos, se poate spune ca am avut putin noroc
... oricum un rezultat care inca ma mentine cu sanse de ramanere in Liga 1
Etapa 10:Power_steaua_6 - Hurricane_msg = 3 - 3... eu as zice ca ai avut mult noroc, nu putin...insa nu mai conteaza, rezultatul ramane :arrow:
corect, dar s-a razbunat ghinionul din prima etapa cu ionutz, cand a revenit de la 0-3 (pfuay .. inca mai am cosmaruri ![]()
Ionutz, eu merg la Oradea o saptamana si daca nu reusesc sa joc de acolo meciurile cer o amanare cam pana pe 20 august (inclusiv etapa cu Julica_maniaku pe care nu l-am gasit pe mess). Dar e f probabil sa joc de acolo ![]()
Etapa IX
Ady_adinho - Power_steaua_6 3-4 ... o victorie muncita dar meritata zic eu ![]()
savubogdanus - el_nin0_t0rr3s : 4-8
abia astpet sa evadez de sub ultima liniutza...
..se pare k va fi joaca de copil,,
asa se pare
bafta ![]()
asa mai merge prodigy....ce-i cu schimbarea asta de atitudine?... :roll: ...
...hai k poate pana la urma vom deveni chiar prieteni.. 8)
ETAPA 9 savubogdanus - marinescu_dani2005=0-2
bai astia...care ati avut meci cu maniacu'? ... ca de cand ma chinui sa dau de el... :roll:
N-a jucat mai nimeni cu el. A zis ca pleaca la mare, dar a trecut o gramada de timp de atunci. Daca nu apare pana marti, ora 0.00, ii anulam toate meciurile nedisputate. Nu'i chiar corect fata de cei care isi joaca cu regularitate meciurile..
IOnutz te rog sa-mi amani si mie meciurile pana miercuri ca plec la tara.merci anticipat
m-am gandit k nu are rostasa mai merge prodigy....ce-i cu schimbarea asta de atitudine?... :roll: ......hai ca poate pana la urma vom deveni chiar prieteni.. 8)
CLASAMENT ACTUALIZAT

* Am omis doua meciuri ale lui ionescusrn, vor apare la urmatorul clasament.
m-a sunat danutz sa ii amanati inca 2-3 zile meciurile,ca vine pe miercuri in buc
Ii amanam
Apropo de plecat, cred ca marti seara plec si yo la Neptun..
ionescusrn s-a retras?... :roll: eu nu stiam :idea:
andrey_gogo 5-3 savubogdanus un meci mult mai greu decat ma asteptam poate am avut si noroc la un momendat dupa 2-0 pt mine scorul era 3-3 prin minutu 84
:D:D bine k am dat gol
super meci facut de Bogdan
** Astept sa vad dak apare disparutul Brun3t ![]()
am gasit in sfarsit si eu un PC functionabil aici la Oradea si aku sa vad dak pot juca si eu ceva meciuri ![]()
In seara asta plec spre Neptun.. O sa stau probabil pana sambata sau duminica. Sper sa gasesc toate meciurile jucate
.
mai postezi etape atunci?? :?