POWER raspunde pe mess
POWER raspunde pe mess
i0nutz83 Posted: 08 Aug 2006 09:53 Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Am luat in considerare doar ce s-a jucat contand pentru et. I-VII.
...atunci ia in considerare bine...si uite-te k la mine cu ionescusrn scrie 7-1 pt mine...nu 3-0 .... k cine stie kum o sa am nevoie si de golaveraj ![]()
nyku_myhay
etapa vi : ionescusrn- jok3r_sarbu : 1-7
adversaru a zis oricum ca se retrage...
Gata. La urmatoare afisare a clasamentului, vei vedea progresul la golaveraj ![]()
@el_nin0_t0res: ai avut tot timpul sa anunti exact data in care vei reveni. Nu facem favoruri nimanui, regulile sunt aceleasi pentru toata lumea.
Iti aduci aminte?
http://img118.imageshack.us/img118/7412/1hu6.png
Am asteptat nu doar pana pe 5, ci pana ASEARA. Pe viitor, nu mai promite daca stii ca nu te poti tine de cuvant. Numa' bine!
power ce faci frate?esti pe forum si pe mess,dar nu raspunzi
i0nutz83 - ady_adinho 1-1.
Am egalat in ultimele secunde, cu un om mai putin in teren.. ![]()
Power_steaua_6 - Mihai1411 3-5
brunett raspunde pe mess sau dami mesaj..ios invizibil..
Power_steaua_6 - Mihai1411 3-5
vai da prost mai joc
... parca sunt Urziceniu` ~X(
el_nin0_t0rr3s - recreator_ro82 : 7-1
recreator_ro82 - jok3r_Sarbu 1-1 ![]()
cel mai slab meci facut de mine...am mancat bataie si cu 7-3...da am jucat mult mai bine k acum...nu stiu ce s-a intamplat...nu stiu...
brun3tt cand intri si u pe mess,sa jucam
brun3tt cand intri si u pe mess,sa jucam
DA, SI cu mine in Cupa :x
Nu stiu ce se intampla cu brun3tt. In momentul asta, e foarte probabil sa piarda meciurile nejucate cu 0-3.
Nu stiu ce se intampla cu brun3tt. In momentul asta, e foarte probabil sa piarda meciurile nejucate cu 0-3.
stiu de sezonul trecut ca el lucreaza mult, sau asa ceva
marfa ca s-a cernut sita in a,se joaca repede etapele(aproape am terminat turul
),in afara de 2-3 exceptii ![]()
andrei_marius06-recreator_ro82=4-0.
:? ... cred ca sunt jucatorul cu cele mai putine meciuri jucate...da sa stiti ca nu e vina mea...maniacu,brun3tt si savubogdanus nu raspund de f mult timp...nu stiu c sa fac ![]()
hai cu etape noi hai cu etape noi steagcruce2
Actualizate rezultatele pana la etapa a VIII-a. brun3tt si savubogdanus au fost penalizati, meciurile nejucate fiind omologate 0-3.
Julica_maniaku a anuntat ca e la mare, vine zilele astea iar recreator_ro82 va juca in scurt timp si restul meciurilor.
Postate etapele X si XI.
CLASAMENT ACTUALIZAT

Ionutz eu o sa plec maine la tara si ma intorc duminica seara.sami amani si mie pls meciurile din cmapionat si cupa.multumesc
Vant bun ![]()
PS: Done.
uite k am reusit sa joc azi un meci:D
danutz12345 andrey_gogo 4 2
andrey_Gogo 2-4 danutz12345 am condus cu 1-0 si 2-1 si dupaia o venit cu golurile cacacioase !! ce sa-i fac k numa te enervezi cand vezi k unii oameniu au atata bulan.
asa da el mereu
,respinge portarul si da :lol: las ca la 2007 o sa fie la fel de bun ca la 2005...adica super praf daca nu o sa mai mearga suturile alea :lol: