Meciuri, rezultate..
Meciuri, rezultate..
andrei_marius06-mihai1411=2-1.ce bafta am avut
Mihai a dat de 3 ori in bara,iar io am dat golurile pe contraatac.am inceput cu dreptu :lol: sper sa o tin tot asa
da gg :cry:
Ady_adinho – danutz12345 2 4
Power_steaua_6 - i0nutz83 3-3 .. ce prost sunt, am avut 3-0 ~X(
power - i0nutz 3-3.
Ce meci! Power a avut 3-0 in min 66, l-am egalat si in prelungiri a ratat o situatie de 1 contra 1 cu portarul. Joc bun, rezultat multumitor, conexiune super.
Power_steaua_6 - i0nutz83 3-3 .. ce prost sunt, am avut 3-0 ~X(
vezi ba daca nu tragi de timp, daca avea ionutz 3-0 mai pupai tu egalare ![]()
![]()
ce oameni
... si meciurile care s-au jucat pana aku raman valabile :lol: ?
Da, ramane valabil ce s-a jucat pana acum..
ma parca kamaciuki nu mai are id-ul asta,nu? .... ma si miram eu dc d 2 zile nu-mi da accept
... care-mi zice si mie id-ul lui? ... ionutze ar trebui sa-l treci in lista cu id-ul lui cel nou ![]()
Scuze, ID-ul lui este el_nin0 tOrr3s.
Mda.. Am condus.. Si degeaba..
kamaciuki da-mi tu add ...ca mie imi da eroare cand te adaug cu adresa aia el_nino...
ETAPA 2 Mihai1411 - Marinescu_dani2005=0-2
@hurricane: copy/paste la adresa scrisa de mine.. e cu zero de doua ori..
andrei_marius06-andrei_gogo=2-6.chiar ai avut noroc
am deschis scoru si am avut 3 ocazii singur cu portaru la 1-0.mare pacat :cry: .bafta si tie gogo
ETAPA 1 Marinescu_dani2005 - Jok3r_sarbu=3-3
am inteles ca el_nin0_t0rr3s este p la mare si vine in 10 zile ... asa ca probabil n-o sa pot respecta termenul limita(luni,ora 22) ... ![]()
etapa 2 --->power-joker_sarbu:1-7
ionut t rog sa-mi amani si mie primele 2 etape o sa le joc maine dak sunt p mess cei cu care am etapa.eu azi p la 8 am venit d la mare si nu erau p mess deci nam avut cum sa le joc pana la 22
etapa I :
savubogdanus - brun3tt 3-6
ionutz..probabil o sa existe o intarziere la al doilea meci al meu din etapa pt ca lucrez de dimineata pana seara si nu prea ma nimeresc online cu Julik_maniaku...deci daca se poate o mica amanare de 2-3 zile,thanks.
Avand in vedere ca si eu urmeaza sa plec la mare .. miercuri seara, dupa meci... va aman toate meciurile, urmand sa fim la zi dupa et. 5-6..