Forza adversarii lui julica maniacu...ca sa iau si eu locul 3 macar
... imediat dupa vedetele astea 2 ![]()
Forza adversarii lui julica maniacu...ca sa iau si eu locul 3 macar
... imediat dupa vedetele astea 2 ![]()
@pt hurricane_msg ... El_nin0 tOrr3s - Julica_maniaku 2-3
Julica_maniaku - Andrei_marius06 3-2 8) ... din pacate nu se poate ! :twisted:
2 meciuri extrem de grele , felicitari lui Andrei care desi a retrogradat a facut un meci mare cu mine :wink: iar cu el_nino am avut un mare noroc :lol: m-a condus cu 2-0 pana in min 60 insa am avut o revenire senzationala si cu putin noroc am invins
Felicitari lui Danutz , felicitari tuturor , a fost un campionat beton ! Hai cu 2007 ...
andrei_marius06-marinescu_dani2005=2-4,deci serie B sau baraj dac se mai joaca.bafta Dani.iar in ultimu meci andrei_marius06-julica_maniaku=2-3.asta e.inchei cu 2 infrangeri :cry: .paote se vor juca meciuri de baraj,sau se retrage cineva sa raman in A/ :lol:
CLASAMENT FINAL

Campion: danutz12345
Liga Campionilor: danutz12345 (direct in grupe), gogo, maniaku, hurricane, i0nutz, mihai1411, adinho (tur prel)
Retrogradeaza in Liga II: power, andrei_marius, savubogdanus, recreator.
Penalizari: joker, el_nin0 (cate 1p), nesemnificative pentru config. finala a clasamentului.
tzin sa-l felicit pe maniacu care desii a fost depunctat a ajuns pe locu 3 !! probabil k dak nu se intampla asta el era campion ![]()
tzin sa-l felicit pe maniacu care desii a fost depunctat a ajuns pe locu 3 !! probabil ca daca nu se intampla asta el era campion![]()
pe mine nu ma feliciti gogule k si eu am fost depunctat...si am avut mult mai multe meciuri anulate...apropo...fai si tu un calcul simplu...7 meciuri...primele etape ale mele...usoare zic eu...mergea sa fac 21 de puncte...si dak aduni pe astea care le am obtin atatea kte are danutz...nu pot spune k ieseam campion k nu's convins de asta...in sa faza e k jukm altceva si nu pierdeam eu pct cu adinho sau cu altii care m-au ciugulit asa aiurea pt k altfel era concentrarea....am incercat sa prind CL da nu avea rost sa ma stresez prea tare pt k oricum iau cupa..=))...sa moara toti fanii mei de nu'i asa..![]()
cumetre nu te supara..dar bey torres la 7-4 nu cred ca poti sa sa spui ca mai dominat si ca nam meritat victoria..nu zic ca sunt mare jucator de fifa ..da' mai stiu si yo cate ceva...poate iei titlu la anul ![]()
ce ai ionute,cum sa nu particip in cl?daca le PROBEZ stergi tu postul,asa ca.....,pot proba dar nu sunt lasat
editat de moderatori
lasa-ma sa particip,pt ca eu macar mi-am castigat dreptul de a participa corect :x
Vorbim.. ![]()
degeaba stergi aia cu danutz,ca il incing pe strada daca nu ma lasi in sampion lig ,pana posteaza si el :lol: :lol: :lol: :lol:
deci particip ,da? :lol: ![]()
Fie.. si-un lup mancat de oaie.. ![]()
Bun venit in Liga 1 celor care au obtinut promovarea !
Castigatorul Ligii 1 are dreptul sa isi pastreze echipa si in editia viitoare a camp. Ceilalti jucatori isi vor alege echipa la o data si o ora ce vor fi comunicate ulterior, dupa principiul "primul venit, primul servit".
In functie de numarul celor inscrisi, pentru Liga 2 este posibil sa se organizeze baraj de promovare.
Jucatorii care s-au clasat pe pozitii retrogradabile in Liga 2 nu au dreptul sa se inscrie in noua editie.
ar fi misto sa alegem in ordinea in care am terminat campionatul
si nou promovatii ultimii :lol:
daca avea maniacu echipa mai buna decat roma,ne casapea ![]()
eu propun sa se schimbe sistemul cu alegerea echipei. intr-un sezon se juca fiecare cu ce echipa vroia. mie unul nu imi mai convine sa joc cu cine stie ce echipa prind pentru ca cineva a fost mai rapid si mi-a furat echipa. si nu imi convine sa joc cu roma si adversarul sa joace cu ac Milan. si cred ca nu vorbesc doar in numele meu.
Sistemul de alegere al echipelor ramane acelasi. Nu are rost sa continuam discutia, atata vreme cat ar fi anormal sa vedem numai Milan - Milan sau Real - Real.
filipe, nu ti-a convenit Real Madrid
?eu am avut arsenal, tre` sa ai prieteni k sa iti alegi echipa si dak nu esti acasa...yo n-am fost, da am rugat un prieten sa ma ajuteapp : etapa 30 : omul_anonim - blind1ro 3-3
singuru` care n-a fost invins de NEMURITORUL jocului FIFA06
(meci jucat cu acordul lui ionutz83 )