i0nutz83 - julica_maniaku 1-0.
greu..![]()
i0nutz83 - julica_maniaku 1-0.
greu..![]()
Lipsa de fair play , Ionutz a terminat in corzi meciul cu 3 eliminati
sunt dezamagit de prestatia mea , nu am reusit sa-i dau nici o boaba ... asta este :roll:

ionutz vezi k adinho nu mai are nici o etapa de jucat....m-am uitat eu...deci tre3buia 30 in loc de 29..
...oricum dak te bat pe tine si pe julik si pe danutz prind in primii 6 ...si joc in CL...dak nu astept pt la anul'..
)
Mda, am gasit. La urmatoarea actualizare va apare respectiva modificare.
el_nin0 - ionutz : 2-1
foarte greu.... :roll:
Dupa FCM Targoviste - Poli 2 Timisoara cred ca o tai spre munte, o zi, doua..
torres dak tot imi urmaresti linia de clasament poate observi ca mai trebuie sa imi puna 3 puncte in plus..cred ca na vazut victoria mea cu gogo
poate termin si yo pe 6 da nu cred:(
pana la urma cine e castigat dintre ady adinho si gogo?gogo zice k el ...ady a postat k el a castigat...nu inteleg nimik..
adinho ba
mi-a zis adinho k va cere o sanctiune pt gogo...pt k ne-a mintit pe noi....
tores sa nu minti si tu in legatura cu rezultatul unui meci din ultima etapa :lol: :twisted: :wink:
savubogdanus...l-a vazut kreva???...
hoo ma ce avetzi o castigat adinho le-am zis la danutz si kamaciuki k o gresit k sa nu stie danutz k o castigat titlu ![]()
Hegemonia continua 8)
danutz12345 - el_nino_torres 2 1
Si ultima etapa pt mine in Liga 1:
Savubogdanus - Jok3r_sarbu 3-3
Oricum sunt singurul cu 2 victorii impotriva castigatorului ligii 1 ![]()
i0nutz83 - danutz12345 2-1. Atat cat era nevoie ![]()
CLASAMENT ACTUALIZAT

FELICITARI danutz12345 PENTRU CASTIGAREA CELUI DE-AL PATRULEA TITLU CONSECUTIV ! steagcruce2
Hehe al 4 lea sezon care al domin 8) Oricum concurenta a fost puternica ...nu ma asteptam k gogo sa joace asa bine..dar pana la urma experienta mea sia zis cuvantu:D
si mai sunt doar 3 jocuri cred
... la retrogradare acolo lupta inca e stransa ![]()
Felicitari Danutz pentru titlul castigat :!: ![]()
Moama de il bateam pe adinho castigam titlu
:D:D !! oricum felicitari Danutz !! Macar am avut cel mai bun atac !! ;)ionutz sper sa schimbi sistemul in Champions League si sa pui cum ar fii normal ![]()
Si mai am o propunere
dak castigatorul champions leagului nu-i danutz sau cine castiga cupa !! la final sa se faca un triunghiular intre ei 3 si asta sa fie supercupa ![]()
mai bine il luati si pe anonim (castigator Liga 2) si faceti un mini turneu final ![]()
bravo dane....da gandeste-te....cu alea 7 etape anulate tot eu eram cosmarul tau....
....nu mai spun de ultimul nostru meci...care s-a jucat de 2 ori defapt...
...oricum esti THE bEST....la 2007 voi fi EU...
...sa moara totzi fanii mei...=))