pai dac sunt slab dc nu m-ai batut?Am spus ca meciu cu hurricane a fsot echilibrat pana cand a dat cele 2 goluri apoi totul a venit de la sine si am mai luat 3.
pai dac sunt slab dc nu m-ai batut?Am spus ca meciu cu hurricane a fsot echilibrat pana cand a dat cele 2 goluri apoi totul a venit de la sine si am mai luat 3.
andrei_marius06-savubogdanus=2-2.meci frumos,echilibrat
Andrei_marius06 - Savubogdanus 2-2
No comment despre acest meci la fel ca si la alte cateva meciuri care le-am avut in Liga 1 ( nu vreau sa fiu banat de pe forum). Asta e sper ca in Liga 2 sa gasesc alt gen de jucatori in care sa se mai joace si fair-play.
Ionutz cred ca dc era si taxa de 10 ron erau numai meciuri de kkt :!:
spre cl
Danutz12345- Jok3r_sarbu 6 1
Cei care se indreapta spre Liga a 2 a sa fie bucurosi ca vor gasi un campionat mai puternic:))
:lol:
Cei care se indreapta spre Liga a 2 a sa fie bucurosi ca vor gasi un campionat mai puternic:))
Cu siguranta Liga 2-a este foarte puternica cu niste jucatori de fifa foarte buni.
el_nino_kamaciuki - jok3r_Sarbu: 5-2
Julica_maniaku - Marinescu_dani2005 4-1
recreator na dat nici un semn de viata..de fapt nici nu imi amintesc sal fii vazut de curand pe mess
sal, am ajuns si eu acasa si am niste treburi in casa, asa incat cer sa aman meciurile pana maine
andrey_gogo 2-1 marinescu_dani2005
mda...si Liga a doua crek ma mananca...n-am mai castigat un meci de 4 etape crek ![]()
Julica_maniaku - Power_steaua_6 = 8-2
si rezultatul asta practic consfinteste retrogradarea mea ![]()
Etapa XXVII :
Marinescu_dani2005 - Power_steaua_6 0-3
o victorie care vine foarte tarziu, dar nu stiu in ce masura ma va ajuta
andrei_marius06-power_steaua_6 = 5-2.O victorie mare,care poate sa ma ajute sa evit retrogradarea. :lol: Bafta in continuare power.
In curand clasamentul la Liga 1. Am fost si eu ocupat zilele astea.. ![]()
Offtopic, Cupa Romaniei:
FCM II Targoviste - petrolul ploiesti 3-1. ![]()
da si Minerul Motru 0-1 Corvinul Hunedoara :wink:
Afisate ultimele doua etape. Scuze de intarziere, o sa joc si eu meciurile cu el_nino si julika zilele astea.
Mersi! ![]()
ionutz sa postezi si tu clasamentu ..pls
unii sunt f lipsiti de fair-play (mihai1411)..in fine ady_adinho-mihai1411 1-2
ady_adinho-andrey_gogo 2-1..si am terminat camionatu..
andrey_gogo 9-1 hurricane_msg !!
unii sunt f lipsiti de fair-play (mihai1411)..in fine ady_adinho-mihai1411 1-2ady_adinho-andrey_gogo 2-1..si am terminat camionatu..
la ce te referi?am facut 4 faulturi tot meciul,daca tu scapi singur ai vrea sa te las sa dai gol?normal ca faultez
eu am avut ocazii mult mai clare de gol,pe langa tine care ai dat 5 suturi tot meciul :wink:
oricum nu mai conteza ady_adinho-mihai1411 1-2
ionutz, nu ne postezi si noua cateva etape??(Liga a II-a)
Mihai1411 - Savubogdanus 5-1