FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga 1 - procesul etapei

«1171819202123»
i0nutz8307.09.2006 10:10

ultim avertisment mihai1411, joker_sarbu pentru offtopic.

hurricane_msg07.09.2006 10:45

@ionutz83: devine deja enervant mihaitza0000000...de ce se leaga de mine? zi si tu acum? ... eu as zice ca merita ceva mai mult de un avertisment ... nu crezi? joker e macar la prima abatere, dar Mihaita a mai avut un asemenea conflict cu mine. nu crezi ca merita mai mult decat un avertisment sau un ban de 3 zile? eu deocamdata tac...dar nu stiu cat o sa ma pot abtine

mihai141107.09.2006 11:56

ionut 83-mihai1411 1-0....s-a tras de timp mai mult de o repriza,ajungea Ronaldo in careu etc,ionut si joker ar trebui sa isi faca ei 2 un camp,care trage mai mult de timp

hurricane te-a bagat cineva in seama copile?am zis ceva de tine?

i0nutz8307.09.2006 11:58

i0nutz83 - mihai1411 1-0.

Aceleasi scuze puerile cu care Mihai ne-a obisnuit. "Daca n-aveam lag dadeam nus' cate goluri, daca nu trageai de timp te rupeam, etc".

Una peste alta ramane victoria, mai usoara decat ma asteptam totusi. O centrare buna, cap - gol si punctele raman langa Turnul Chindiei.

mihai141107.09.2006 12:08

pai cine poate sa joace...am zis eu ca te bateam?

cine poate sa joace cand tu te duceai cu Ronaldo cu mingea din careul meu in careul tau?mama si ce suferim ca m-ai batut si tu o data in oficial cand ai avut 1 singur cap pe poarta tot meciul si plimbai in careu mingea 1 repriza si ceva...inainte cica domne el contruieste,dar ce o fi construit cand dadea mingea la cassilas din min 1?e prima infrangere care ma oftica,pt ca am pierdut cu cineva care habar nu are sa joace,ci doar sa traga de timp (pardon,sa "construiasca",cu pase la portar) si sa spere la un egal sau un gol super norocos

i0nutz8307.09.2006 12:30

Nu mai spune.. Sa iti aduc aminte de meciul din tur?

Grav nu e nici ca ai luat bataie, nici ca te agiti pe forum. Ingrijorator e ca te minti singur, considerandu-te super jucator si tu nu legi doua pase consecutive. Ma rog, nu este problema mea cum alegi tu sa joci, dupa cum nici tu nu ar trebui sa iti dai cu presupusul despre tacticile mele..

Am spus-o ca idee, repet. Daca erai atat de bun pe cat te consideri probabil ca in dreptul rubricii Infrangeri era un 1 timid, evident din returul cu mine.

Altfel, si cu asta inchei polemica cu tine - las rezultatele si clasamentul sa vorbeasca - ar trebui sa fii mai atent la capitolul Respect fata de adversar. Eu unul m-am saturat sa se planga lumea in privat de comportamentul tau, de ironiile tale care de cele mai multe ori nu isi au locul pe forumul fcsteaua. Observ ca mai nou folosesti in exces verbul "a suferi". Iti recomand sa consulti un DEX (Dictionar Explicativ al limbii romane) pentru a intelege mai bine sensul acestui cuvant. Altfel, ma vad nevoit sa nu mai raspund la sintagme de Ferentari.

Si repet: i0nutz83 - mihai1411 1-0.

mihai141107.09.2006 12:37

mint?nu te duceai cu Ronaldo de langa careul tau pana langa fundasii tai?nu sunt super jucator,nu cred ca am zis candva asa ceva :roll: .recunosc ca am tras de timp,dar eu macar cand ajung langa careu centrez sau dau sut,nu ma intorc si dau pasa la fundas

ma rog nu mai conteaza,dar sunt curios ce i-am zis acum lui hurricane? am pomenit ceva de el,am zis ceva de el de a zis ca l-am jignit?

si repet :3-0,3-2 in oficiale + o abandonare la 3-0 in minutul 75 :lol: :lol: :lol: ,dar probabil ti-ai dat tu autogoluri din moment ce eu nu leg 2 pase

editat de moderatori

i0nutz8307.09.2006 12:38

Sincer, asta nu am inteles nici eu. Ideea e ca toti vin la mine pe privat si incep cu texte de gradinita "d-na invatatoare, Mihai a zis sa ne jucam de-a mama si tata"..

mihai141107.09.2006 12:39

si care-s aia? :roll:

i0nutz8307.09.2006 12:40

Presupun ca stii mai bine decat mine pe cine ai enervat. Ma rog, subiect inchis, si asa suntem offtopic.

Prodigy_andrey07.09.2006 13:10

wah amicalele nu conteaza !! :( yo mai inainte l-am batut pe ionutz cu 8-0 si in oficial mi-o dat 3-1 :( da orcium de acuma stiu cum sa-l bat :) nu yo mai iesit faza cu plimbatu mingii si centrare gol :)

mihai141107.09.2006 13:27

dar cine a zis ceva de amicale?eu vad ca scrie oficiale

El_nin0_T0rr3s07.09.2006 13:47

el_nin0 - andrei_gogo : 4-2

ultimele 10 min am tras de timp.....deci din min 80...iar jocul meu a fost o incantare...danutz ai sa-mi dai 10x beri k te-am facut din nou campion...:D..astept...mere si prin posta...=))

mihai141107.09.2006 13:50

10 min mai merge,o repriza e mai naspa :lol:

Prodigy_andrey07.09.2006 13:51

joc incantator =)) wah macar taci! m-am saturat sa tot zic toata ziua pas pas pas !! 4 centrari 4 golouri. o dat golu 4 dupaia nu o mai iesit de la el din careu !! dak asa is marii jucatori de fifa de aici yo va anuntz k ma retrag k nu are rost cu vedete din astea sa joc!! si sa va zic yo cine stie de aici sa joace fifa : Omu anonim julica danutz Mihai adelpiero chiar si marinescu si jocker sarbu !! si mai is da unii in afar de pas pas si statu cu fundu la ei in poarta nu stiu !! asa k va salut si las marii jucatori de aici sa se afirme !! ce ati face dak ar fi interzis sa datzi pase din careu adversarului la portar si sa tragetzi de timp nu stiu !! hai bafta all !! ;)

mihai141107.09.2006 13:54

le dai satisfactie daca te retragi,mai bine stai si facem o alianta gen,Ceahlaul,Dinamo,gloria,Arges din sezonu viitor impotriva lor,si lasa ca il incurc eu pe danutz,tu stai la 2 pcte cum ti-am zis :P

auzi dar trebuia sa il treci si pe ionut ca si el construieste mult,deci joaca frumos :lol:

de aia nu vrea ionut sa puna regulamentul pgl,acolo scrie clar ca 3 minute ai voie maxim sa pasezi in propria jumatate

El_nin0_T0rr3s07.09.2006 13:58

haha...sa mai zik unu cu care am tras io de timp...in afara de tine...in tur am facut 7-7..si am pierdut in min 90...asta e...putam sa trag de timp...dar meciu asta a fost de orgoliu...ce rost are sa atac in min 80 cand am 2 goluri???...lasa naiba nu mai plange...pana maine iti revii...ar fi pacat sa pierdem un jucator...FOARTE VALOROS....k tine..:D

PoWeR07.09.2006 14:01
le dai satisfactie daca te retragi,mai bine stai si facem o alianta gen,Ceahlaul,Dinamo,gloria,Arges din sezonu viitor impotriva lor,si lasa ca il incurc eu pe danutz,tu stai la 2 pcte cum ti-am zis :P

lol, da` care e din Piatra Neamt ?

si sa va zic yo cine stie de aici sa joace fifa : Omu anonim julica danutz Mihai adelpiero chiar si marinescu si jocker sarbu !!

da` eu :( ?

hurricane_msg07.09.2006 14:02
ai mustata si 50 de  ani?ca apareai in poza pe mess langa un batz =))

...la cine oare te refereai Mihai, cand ziceai ca joker apare in poza lana un batz?...te faci ca nu mai stii ce ai spus?...dar eu deja am ajuns la un nivel la care nu ma mai intereseaza ce zice orice nebagat in seama 8)

Prodigy_andrey07.09.2006 14:07
haha...sa mai zik unu cu care am tras io de timp...in afara de tine...in tur am facut 7-7..si am pierdut in min 90...asta e...putam sa trag de timp...dar meciu asta a fost de orgoliu...ce rost are sa atac in min 80 cand am 2 goluri???...lasa naiba nu mai plange...pana maine iti revii...ar fi pacat sa pierdem un jucator...FOARTE VALOROS....ca tine..:D
las k si in meciu ala si in asta ai condus si tu si yo dupa ce am dat gol in minutu 3 trebuia sa stau cu toata echipa in careu!!si nu are rost sa continuam!!si hurricane crek si tu ar trebui sa taci !! sai mai lasatzi-ne :P marilor jucatori !! punct.Mai bine era in divizia B nu erau certuri, trageri de timp cand te batea cineva il laudai da aici!! n-ai cum devreme ce joaca cum joaca !!numa k acum am dat de marii jucatori !! ce sa-i fac:(
PoWeR07.09.2006 14:08

ba baieti, e doar fifa :P ... ce tot va certati atata :P Cel mai bine imi dati mie cate un pct fiecare sa evit si eu retrogradarea :D

Prodigy_andrey07.09.2006 14:11

iti dau yo !! le impartzim sa facem egalitate de puncte !! iti dau si din goluri k am dat destule !!

PoWeR07.09.2006 14:19

eh, ce naiba, mai iau eu vreo 10 pct in astea 6 etape poate scap :P

El_nin0_T0rr3s07.09.2006 14:25

Mihai - el_nino : 3-2

fara suparare...sa nu te mai legi de noi...k tragem de timp si astea ...k si tu tot asa faci..numai k prin alta metoda...la sfarsitul meciului mai aveai doar 7-8 jukroti...nu ma lasi sa fac o pasa...k gata fault...asta nu e tot tragegre de timp cumetre??...asta chiar e joc urat..las k vedeti voi sezonu viitor...aa...dar mai e cupa...macar pot castiga ceva..in top 6 nu cred k mia intru...asta e...pakt...

PoWeR07.09.2006 14:28

inceputul unui nou scandal ...

«1171819202123»