Etapa 2: Danutz12345- Savubogdanus 1-2
Felicitari savubogdanus ![]()
asta da soc 8O
ole ole multumim savubogdanusule :lol:
waaaau.sa speram ca nu va fi unica surpriza :lol:
Etapa 2: Danutz12345- Savubogdanus 1-2
lol 8O Dinamo - Foresta 4-5 ![]()
Ce se mai bucura lumea de infrangerea lu' danutz.. Ne intalnim diseara in fata la antena1? ![]()
e si sezonu trecut am inceput prost si am terminat bine:)
dar poate ti-a invatat lumea unicele 2 scheme si stie sa se apere cu 5 fundasi si sa te faulteze numai sa nu castigi :lol:
ps: jucati-va frate meciurile ca sa puna celelalte etape de jucat
mama tu vb care dai gol doar din centrare..eu oricum am mai multe cheme si kiar dak lear stii toata lumea tot ami ies..
ce agramat,bineeee memelule =))
Mah nu va amagitzi degeaba
si sezonul trecut si celelalte a pierdut meciuri si chiar unele i-au fost anulate si tot o castigat campionatu
Da las k sezonu asta il ia altu
:D:D: ![]()
wah pana la urma id-ul lui ii asta : el_nin0_t0rr3s sa nu va mai dea eroriScuze, ID-ul lui este el_nin0_tOrr3s.
Pai si eu ce am zis?![]()
Mihai tu dute tata la liceu si preda k vad k esti mare intrale limbii romane..io scriu cum vreau..limbaj de mirc na.treaba mea.
@Dani: Ideal ar fi sa renunti si la spatii.. sa scrii inceputul cuvantului cu litera mare, etc.. Ca-n sms-uri ..![]()
am inteles domule dentist analfabet cu limbaj de mirc sa traiti bineee =))
o sa scriu de acum in ebraica sa nu mai intelegeti nimik na:P
Si domnule profesor Mihai se scrie DENTIST:)
ce ma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am facut eu gratar si te-ai imbatat tu =))?
Et. III: i0nutz83 - savubogdanus 2-5.
Sper sa joc altceva cand vin de la mare.. Poate fifa2007
ca la asta m-am prostit rau..
Danutz12345- Julica_maniaku 2-1 ... mda primul meci din acest nou campionat imi aduce si prima infrangere :roll: inca un meci castigat de danutz in fatza mea cu norocul lui obisnuit :wink: dupa o minipartida jucata pana in min 6 cand,jocul s-a intrerupt scorul fiind 1-0 pt el printr-un gol pikat din cer (ca altfel nu pot sa il numesc) ! Apoi dupa o mica cearta pe tema scorului :lol: (el sustinand ca mi-a mai dat un gol senzational in vinclu :lol: ) reluam partida si scorul final este de 2-1 pt el ... deci in final ma declar invins :? stau si ma intreb cat o sa-l mai tzina norocul pe danutz :lol: :lol: :lol: Oricum a fost un meci foarte tensionat ![]()
P.S.se vede ca plictiseala a pus stapanire pe mine :lol: am inceput sa comentez meciuri la fifa ... looool :lol:
io l-am vzt gol atunci cand sa intrerupt julika dar ce mai conteaza bine k am castigat..si oricum am mai avut vro 2 bari in meciu ala deci oricum meritam sal castig..dar k deobicei cu tine meciurile sunt grele si stranse:)
andrei_marius06-danutz12345=1-0.
ce ghinion am avut dany a dat gol in min 88 :cry: m-am aparat tot meciu si n-am izbutit egalul.oricum merita dany a avut 4 bari si alte ocazii.