peste 2-3 luni
peste 2-3 luni
Vad ca lucrurile merg cum trebuie.. Nu e nevoie de vreo interventie ![]()
Offtopic: Adversar acceptabil in turul III, in sfarsit revenim in grupe. Deplasare beton pentru Rapid la Sarajevo.. ![]()
Mah power de ce nu-mi raspunzi pe mess ?? esti online iti las 30 de mesaje si tu nu raspunzi !! :evil: eu nu ma mai strofoc dak nu raspunzi nu jucam meciu asta este !! ![]()
Brun3tt - Julica_maniaku 0-7 ... in min 70 adversarul a iesit din joc 8) nu mi se pare fair play chiar daca scorul era de maidan trebuia sa joace pana la fluierul final :roll:
ETAPA 3 Marinescu_dani2005 - Brun3tt=6-1
I can understand why you made them.
englezule lasa-ne tata
am vorbit cu dragutzu89. a intrat vreo 2 minute pe mess si mi-a zis ca se afla in excursie la sighisoara si ca nu isi poate juca meciurile si cere amanarea lor. asa sa stiti si voi...
andrey_Gogo 6-3 power_steaua_6 !! s-o miscat cam nashpa !! da ce sa-i faci ![]()
andrey_Gogo 6-3 power_steaua_6 !! s-o miscat cam nashpa !! da ce sa-i faci![]()
nu se poate juca pe asa conexiuni :-< ... ata ete
asa mi-o mers si mie si tzie
asa k nu ai ce zice
oricum bafta in continuare ![]()
cand intra si el nino torres ala ... ca deja m-am saturat cate offline-uri i-am trimis :x
cand intra si el nino torres ala ... ca deja m-am saturat cate offline-uri i-am trimis :x
nu era parca la mare??
nuj ... da ma enerveaza ca nu`l gasesc ![]()
Poate si-o gasit vreo una la mare ![]()
:D:D si nu mai vine
;) !! Oricum wah ai rabdare k tot vine si oricum si eu il astept pe dragutzu ..... k numa cu el mai am etapa ![]()
Se pare ca echipa Inter Milano intra de maine intr-o mica vacanta de aprox 10 zile pe la Costinesti. Sper ca nu se supara nimeni si promit cand ma intorc ca joc toate meciurile restante a 2-a zi.
mah ... da` se mai joaca ... sau :-??
e vacanta mah. toata lumea pleaca si vine... se va juca ceva mai ca lumea cand incepe scoala.... :?
Julica_maniaku - Andrey_gogo 5-1 8) meci foarte greu ... norocul meu ca eram beat :twisted:
Mihai1411 - Andrey_gogo 2-6
,n-am mai jucat fifa de 1 saptamana si se simte
,ca scuza am faptul ca de sambata fac gratare in fiecare zi...danutz stiii
,oricum gg Andrei
dap din 2 derby-uri o victorie si o infrangere
las k ii bine si asa
! am condus cu 1-0 cu maniacu m-a egalat si dupaia mi-o dat un gol din ala in vinclu de m-am speriat si nu am mai jucat nik
oricum bv maniacule ![]()
Mihai asta seara mai faci gratar?![]()
etapa vi : ionescusrn- jok3r_sarbu : 1-7 8)
adversaru a zis oricum k se retrage...
cati din cei care au votat ca vor sa fie premii etc au platit?ei ar trebui sa plateasca primii,eu platesc cand platesc toti,ca nu prea ma incanta premiile,daca vreau tricou ma duc si imi iau :lol: