scz am gresit !1-0 pt danutz12345.as fi vrut io 1-0 pt mine ![]()
scz am gresit !1-0 pt danutz12345.as fi vrut io 1-0 pt mine ![]()
danutz12345 andrei_marius06 1 0
Danutz12345- Hurricane_msg 6 0
Mihai1411 - Hurricane_msg 3-1
a reusit sa joace cineva cu dragutzu_89? :roll:
Prodigy_andrey Posted: 26 Jul 2006 13:14 Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Etapa III andrey_gogo 7-3 joker_sarbu Am dat gol din foarfeca
Asa e...meci cu foarte multe ocazii...unii(eu) rateaza singuri cu portaru' si pe contre iau gol....ata ete. Aaa si inca ceva(nu k ash incerca sa gasesc scuze...) dar nu se poate juka cand eshti cu cineva in camera si mai ales can te certi cu el...
Dar ,una peste alta, bravo lui Andrei,bafta in continuare si... mijto gol... ![]()
jok3r_sarbu - andrei_marius06 : 5-1(dupa regulament)...(3-2 dupa spusele adversarului, dupa fair-play
)
nu mi-a placut atitudinea adversarului...
+ k am mai descoperit ceva..in Romania daca respecti regulile...eshtiOFTICAT
:oops:
...
ps : ionutz e aprecierea ta...regulament sau fair-play
...
jok3r_sarbu - andrei_marius06 : 5-1(dupa regulament)...(3-2 dupa spusele adversarului, dupa fair-play)
+ ca am mai descoperit ceva..in Romania daca respecti regulile...eshtiOFTICAT
:oops:
...
ps : ionutz e aprecierea ta...regulament sau fair-play
...
eu nu am inteles nimic din ce ai scris acolo
johnny06 Posted: 26 Jul 2006 20:58 Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
nyku_myhay wrote:
jok3r_sarbu - andrei_marius06 : 5-1(dupa regulament)...(3-2 dupa spusele adversarului, dupa fair-play ) )
+ ca am mai descoperit ceva..in Romania daca respecti regulile...eshtiOFTICAT ...
ps : ionutz e aprecierea ta...regulament sau fair-play ...
eu nu am inteles nimic din ce ai scris acolo
citeste mai atent...sau dak nu da add la jok3r_sarbu ...
Baieti, eu iau o binemeritata pauza cateva zile.. o sa mai intru de prin Costinesti sa vad cam cum sta treaba.. Sper sa gasesc aceeasi atmosfera placuta..![]()
Ne vedem miercurea viitoare, pe "Lia"..
Numa` bine !
Etapa..iv..jok3r_Sarbu..ady_adinho..7-2
Mihai1411 - Ionescusrn 10-0
andrei_marius06-ionescusrn=3-2.am ratat multe ocazii,putea sa fie mai mare scoru.bafta in continuare ionescusrn
moama Mihai !! mai usor cu scorurile astea :roll: ce vrei sa imi iei titlu de golgheter cumva ??Mihai1411 - Ionescusrn 10-0
nu,eu vreau doar sa-l incurc pe danutz si sa nu retrogradez :lol: ,daca iese ceva si ma bat la titlu iese,daca nu asta e vreau sa nu retrogradez ![]()
Mihai nu fi modest
u esti prea bun sa te bati la retrogradare ![]()
nu sunt,ca m-am plictisit de fifa 2006,si joc rar,deci nu mai am antrenament,era mai belea 2005,la 2006 aceleasi scheme meci de meci le vezi la toti,sper 2007 sa faca super bun portarul sa dai 1-2 goluri pe meci,nu 5-6
Julica_maniaku - Mihai1411 4-4
frumos meci,pacat ca din cauza lagului am pasat la portar si in loc sa dea pase la fundas a dat autogol kahn,pacat ![]()
Julica_maniaku - Mihai1411 4-4 ... meci strans :roll:
brun3tt mai intri si u?
Savubogdanus - Julica_maniaku 1-6 8) in sfarsit am spart gheata,dupa o infrangere si un egal am reusit si eu sa obtin o victorie
...
prima victorie dupa 2 infrangeri cu multe ratari din partea mea..ady_adinho- hurricane_msg 5-3
Baieti cum pot si eu sa particip la acest concurs????
Caci de abia acum am dat de el!!!!!
s-au terminat inscrierile .... a inceput campionatu !! nu cred k mai ai sanse ............... eventual ceva retrageri
sau sezonul viitor ![]()
s-au terminat inscrierile .... a inceput campionatu !! nu cred ca mai ai sanse ............... eventual ceva retragerisau sezonul viitor
![]()
Dar, cind se incepe sezonul viitor?