FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga 1 - procesul etapei

«167891023»
Prodigy_andrey10.08.2006 12:00

exact asa o fost 2 din respingere un din centrare k de obicei si unu la si mai bulan un sut din ala urat transversal bara gol plm nici nu am vazut cum o intrat

mihai141110.08.2006 12:17

El_nin0 tOrr3s - Mihai1411 2-2

Prodigy_andrey10.08.2006 13:35

andrey_gogo 7-7 el_nino_tores nu mai zic nik k nu mai are rost !! ori am eu ditamai fututzi ghinionu ori ceilalatzi is plini de noroc

mihai141110.08.2006 14:11

Mihai1411 - I0nutz83 3-0 in min 75.....adversarul a iesit enervat de posesia net superioara a lui bayern si "conexiune"....de vina e lossul ionut,cu ceilalti se misca bine,cu power pateam la fel,se mai bloca dar isi revenea...oricum pacat ca nu ai putut sa iti faci jocul acela enervant cu 1500000 de pase :wink:

El_nin0_T0rr3s10.08.2006 16:27
andrey_gogo 7-7 el_nino_tores nu mai zic nik ca nu mai are rost !! ori am eu ditamai fututzi ghinionu ori ceilalatzi is plini de noroc

mey...ar cam trebui sa'tzi vezi si tu Lungu' nasului ...te'ai obisnuit sa castigi asa toate meciurile??...nu mai da posturi din astea k suntem norocosi k p.. mea ....in fifa 2006 nu exista noroc ...e vorba de stiinta..:D:D...nu dar acum serios prea mult te plangi p'aci....mai egalat in min 90 ...te-am condus cu 3-1 sau 4 nu mai stiu ...tot meciu' te-am condus ...am ratat de m'am saturat..acu' ar trebui sa ma impusc?? ce ar trebui sa fac?..mai termina si tu...ar fi trebuit sa ies si eu sa spun k in meciu cu Mihai am avut nu stiu cate bare si ocazii de gol....ASTA E...incearca sa nu ne mai provoci...danutz a plecat la tara k asa iti raspundea si el ....cel putin eu ma bat la retrogradare...am 5 pct dupa 11 etape....primele 7 pareau usoare dar am ajuns prea tarziu aksa...dar dak regulile sunt reguli..se aplica "MASA VERDE"..hai k m'am racorit...dak vrei mai jukm un amical sa vezi k nu e vb de nici un noroc...

i0nutz8310.08.2006 17:02

@Mihai: aia nu e conexiune.. in mod normal ar fi trebuit sa ies dupa prima intrerupere si sa joc cu tine cand s-ar fi miscat ca lumea. De cand joc fifa nu am patit asa ceva..

In alta ordine de idei, ai jucat rusinos, asta e cuvantul. Tu nu faci diferenta intre un joc frumos de pase si tragere de timp. Una e sa ajungi din 6-7 pase in careul adversarului si alta e sa pasezi minute in sir in propriul careu, asa cum ai facut tu. Victoria e victorie, pana la urma, punctele sunt la tine, in retur promit sa joc de pe dial-up.

Dani200510.08.2006 17:40

recreator_ro82 - marinescu_dani2005=0-2

s-a intrerupt in min 90 la 2-0...

mihai141110.08.2006 17:45

se misca bine,si l-a mine s-a intrerupt...stiu ca e rusinos dar si eu am patit des sa traga adversarul de timp si de atunci v-am zis ca trag si eu in nesimtire,desi poate cu joker am mai tras dar nu ca tine,am vrut sa "construiesc" si eu nu sa ma avant in atac cum zici tu =)),tu ai fost singurul si asa o sa joc mereu cu tine oricum nu aveai cum sa imi dai gol cu un singur atacant si cu 2 centrari tot meciul

mihai141110.08.2006 17:48

a si ionute cu ce te afecta daca se bloca 5 secunde?din cate stiu la tine 1 data s-a blocat si la mine de 2 ori,iar prima oara eram in pozitie de sut si luai mai multe daca se misca bine

i0nutz8310.08.2006 18:00

Ma amuzi. Cu acelasi 541 te-am batut in repetate randuri. Iti aduc aminte doar ultimele doua meciuri, cand te-am batut cu acelasi scor, 2-1. Problema acum a fost in primul rand de conexiune iar in al doilea de faptul ca din min. 15 am jucat in inferioritate numerica. Chiar si asa, aproape o repriza s-a jucat echilibrat.

Prodigy_andrey10.08.2006 18:08

ba el_nino_kamaciuki :D !! in primu rand te-am condus si eu !! si in al doilea rand vezi k prea mult te bagi in seama si multzi nu te prea vor in campionat !! adevarul e ca ce joci tu nu prea se numeste fifa si hai sa plimbam mingea pase pase pase pase pase numa la enervare !! si cand tragi pe langa poarta si se pune gol ala nu-i bulan !! nu aia nu !! eu am avut bulan tot meciu !! si sa-tzi mai zic ceva tu cand iei bataie incepi si injuri adversaru si amenintzi k spui k nu are ip routabil si k il spui la ionutz sa il dea afara din campionat lucru ce s-o intamplat acum 2 sezoane cand ai luat bataie si din cauza k omu in cauza nu stia ce ii ip routabil desi el avea tzi-o dat meciu cu 3-0 !! asa k vezi-tzi tu de Lungu nasului k la a 2-a votare de eliminare nu cred k o sa mai ai atat noroc !! bafta !! si mai controleaza-te baitule !! Uite k am ajuns sa scriu romane din cauza la un amarat de joc !!

Prodigy_andrey10.08.2006 18:10

andrey_gogo 4-3 marinescu_andrei si inca ceva kamaciuki dak mai vrei sa continuam eu mai zic ;) k mai stiu :P

ady_4steaua10.08.2006 18:20

ady_adinho-marinescu_dani 4-3

El_nin0_T0rr3s10.08.2006 18:46

subiect inchis.eu am spus ceea ce era important...hai pa..fifangiule,,,;)

hurricane_msg10.08.2006 19:04
Etapa 11:Hurricane_msg - Marinescu_dani2005 = 2 - 2 :(
mihai141110.08.2006 20:10

ionute sa iti aduc aminte ca eu in amicale joc la vrajeala si ca atunci incercam o asezare noua? :wink:

dupa cum stii amicalul e amical,oficialul e oficial ;) la 3-0 ce problema sa fie de conexiune ca ala e scor de forfeit,si ai abandonat ca nu ai suportat ca mai luai 1-2 cu apararea aia vraiste

din partea mea joaca si de pe fix nu de pe dial up ca nu e interesant subiectul pt mine,pt mine conteaza doar 3-0...scor de forfeit,ce echilibrat a fost meciul cand ai avut un sut pe spatiul portii pana in min 75?de fapt cap ca nu ai avut culoar de sut :wink:

dani@steaua4ever10.08.2006 20:12

gogo fiecare are alt stil...si pe mine ma enerveaza stilul lui kamaciuki dar in acelasi timp ami si place..are o posesie ff buna si cu greu ai iei mingea..plus k gandeste faza f bine si e greu sa ai blochezi toate culoarele..kiar am invatat unele chestii de cand joc cu el..

Iar cu faza cu bulanu asta ziceti voi k respinge portaru etc dar si portaru meu face la fel..dak nu stiti sa trageti nu mai vb..iar golu 2 cu kaka a fost superb pur si simplu..cu greu se da asa un gol..sunt curios dak tu poti..

i0nutz8310.08.2006 20:13

@mihai1411: N-am mai suportat.. Oi fi si tu vreo mare valoare si nu stiu yo.. Apropo, ai ip ? :)

Prodigy_andrey10.08.2006 20:38
gogo fiecare are alt stil...si pe mine ma enerveaza stilul lui kamaciuki dar in acelasi timp ami si place..are o posesie ff buna si cu greu ai iei mingea..plus ca gandeste faza f bine si e greu sa ai blochezi toate culoarele..kiar am invatat unele chestii de cand joc cu el..

Iar cu faza cu bulanu asta ziceti voi ca respinge portaru etc dar si portaru meu face la fel..daca nu stiti sa trageti nu mai vb..iar golu 2 cu kaka a fost superb pur si simplu..cu greu se da asa un gol..sunt curios daca tu poti..

spune-mi k asa ai vrut sa il dai !! dar de fapt ce mai conteaza !! :( asta este am pierdut mai bine ramane asa !! si kamaciku repede ai tacut te-ai simtzit cu musca pe caciula oricum gata !! nu mai zic nik !!
dani@steaua4ever10.08.2006 20:39

eu am vrut sal dau la vinclu cum deobicei le dau..dar asta a intrat si mai bine:D..oricum dau ff rar goluri din astea si nu se dau usor..si zi tu k na fost frumos?:D

ultras_andrei_i10.08.2006 20:39

andrei_marius06-adi_adinho=2-3.un meci echilibrat,unde rezultatul de egalitate era cel mai echitabil,insa norocul a tinut cu Adi.astept returu :twisted:

mihai141110.08.2006 21:06
@mihai1411: N-am mai suportat.. Oi fi si tu vreo mare valoare si nu stiu yo.. Apropo, ai ip ? :)

am ip....

apropo ,vezi sa nu retrogradezi,deocamdata sunt in fata ta asa ca stt si mai exerseaza sutul la poarta ca doar cu 1 cap pe meci nu mai bati pe nimeni

modificat de moderatori

Prodigy_andrey10.08.2006 21:25
eu am vrut sal dau la vinclu cum deobicei le dau..dar asta a intrat si mai bine:D..oricum dau ff rar goluri din astea si nu se dau usor..si zi tu ca na fost frumos?:D
o fost super fain m-am si speriat ;)
El_nin0_T0rr3s11.08.2006 06:22

quote]spune-mi ca asa ai vrut sa il dai !! dar de fapt ce mai conteaza !! :( asta este am pierdut mai bine ramane asa !! si kamaciku repede ai tacut te-ai simtzit cu musca pe caciula oricum gata !! nu mai zic nik !!

ce sa vorbesc eu cu tine ma ??...are vreun rost sa fac off-topic p'aci sau iti plac scandalurile....mai termina drq odata...si am zis sa nu ma mai provoci...vezi k tot vina ta e?...hai cu bafta si nu te mai baga cu mine'n seama pana la urmatoru' meci..;)

Prodigy_andrey11.08.2006 07:11

eu nu am vrut sa te provoc !! da de obiecei erai cu gura mare !! acuma dupa cum spuneam te simitzi cu musca pe caciula si taci !! asa k lasa-te .

«167891023»