Am revenit de la tara...sper k pana asta seara sa ami joc toate restantele..ami cer scuze k am intarziat..eu am postat k ma intorc duminica dar cateva domnisoare rurale miau prelungit sederea:))))sper sa intelegeti:)
Am revenit de la tara...sper k pana asta seara sa ami joc toate restantele..ami cer scuze k am intarziat..eu am postat k ma intorc duminica dar cateva domnisoare rurale miau prelungit sederea:))))sper sa intelegeti:)
chiar...la recreator a aprut victorie cu danutz sau cum?
care domnisoare dane?coana lenutz si filofteia ,sora leusteniei =))?
chiar nush ce s-o intamplat acolo k am vazut k ionutz are 11 meciuri da el o fost plecat si inainte sa plece avea numa 9 =)) ce mister
:D
pai a zis ca ii amana,dar cred ca i-a pus meci pierdut ...
moama deci ionutz ii primu peste linia celor care retrogradeaza =)) =)) si sub linie is julik si kamaciuki care sigur ies de acolo =)) parca=l vad pe ionutz in b sezonu viitor =)) =)) =))
CLASAMENT ACTUALIZAT:
poi parca la regulament scrie ca retrogradeaza locurile 13-16 din prima Liga...pana la urma cate retrogradeaza?
13-16 retrogradeaza direct 11-12 baraj cu 5-6 din B ...oricum , si de-ar cadea...Liga 2 e puternicaSucces celor de aici !
Mihai1411 – danutz12345 2-2....doamne ce greseala in aparare am facut cand mi-a dat golul 2 :cry:
hmmmmmmmm
2-2 hmmmmmmm
:D
mama cat ma oftic,nu am fost atent la radar si credeam ca am fundas acolo,si i-am dat pase lui de fapt si a dat gol
(,asta e vine returul,sper sa-l incurcati si voi,faultati-l mult si puneti man marking fundasii laterali la atacantii centrali :lol:
sa ma faulteze sa le elimine jucatorii k sa le dau si mai multe boabe..oricum cu tine am jucat asa k nu eram incalzit...
salutare fratilor...cand ai de gand jok3re sa ne jukm si noi etapa k m-am saturat sa'tzi las off lieuri pe mess...degeaba...ionutz sa te intorci si tu mai rpd de la mare:P...danutz avem cumva vreun DERBY de jucat??
:D...maniacule ai avut soarta lu REX frate k si mine...dak nu o stii ti;o povestesc yo...
Am revenit de la tara...sper ca pana asta seara sa ami joc toate restantele..ami cer scuze ca am intarziat..eu am postat ca ma intorc duminica dar cateva domnisoare rurale miau prelungit sederea:))))sper sa intelegeti:)
Eu te inteleg perfect , nu stiu daca Ionutz te intelege :lol: :lol: :lol: stiti voi vorba cu regulamentul ... este pentru toti si pentru toate :wink:
da dar pt el am postat eu ca mai intarzie ![]()
oricum eu am incercat sa dau de delpiero pt cupa,de adinho si brunet pt campionat si nici macar nu mi-au dat add......iar eu plec la mare cu danutz 1 saptamana(el sta vreo 2),cer niste amanari ...multumesc
cu scuzele de rigoare cer inca o amanare de la ionutz pt k maine plek cu inculpatul Mihai la mare si ma intorc pe 27august..oricum in seara asta voi mai juca dak pot cateva meciuri..
eu jucam,dar nu stiu nimic de ei ca nu au anuntat asta e,vedem noi,acum conteaza doar sa curga whiskeyul valuri valuri :lol: :lol:
cer si io amanarea meciurilor timp de 5,6 zile caci plec si io prin galaxie
imi pare rau ca n-am reusit sa joc cu julik ![]()
cer si eu anularea meciurilor pentru 3-4 zile pentru ca ma duc la o inmormantare :? ... pardon amanarea :roll: deci intre data de 17 si pana pe 20 nu o sa fiu disponibil ( asta ca sa fiu mai explicit )
andrey_gogo 2-0 ady_adinho ![]()
***Mai am etapa cu hurricane cu care nu prea ma nimeresc pe mess !!! da pana la urma tot o sa jucam noi ![]()
Recreator_ro82 – danutz12345 amanat
Scrie negru pe alb.. Recreator a castigat 3 meciuri prin neprezentarea adversarului.. Punct..
Vb. cand ma`ntorc d la mare..
andrey_gogo 2-2 hurricane_msg incep sa-i dau dreptate lu anonim !! din minutu 0 pana in minutu 90 pase in careu , nici macar la mijloc si 2 centrari 2 goluri . raportul suturilor 20 si ceva pt mine el vreo 3-4. meciu intrerupt din 5 in 5 min !! si spunetzi-mi unu k asta se mai poate numii fifa !! deja o devenit ceva tipic in acest campionat pasa pasa pasa pasa. Nu se poate numii stil de joc k pasezi in spate !!
editat de moderatori
andrey_gogo 2-2 hurricane_msg incep sa-i dau dreptate lu anonim !! din minutu 0 pana in minutu 90 pase in careu , nici macar la mijloc si 2 centrari 2 goluri . raportul suturilor 20 si ceva pt mine el vreo 3-4. meciu intrerupt din 5 in 5 min !! si spunetzi-mi unu ca asta se mai poate numii fifa !! deja o devenit ceva tipic in acest campionat pasa pasa pasa pasa. Nu se poate numii stil de joc ca pasezi in spate !!
![]()
editat de moderatori
eh sa stii k eu chiar am pasat, am avut si cornere si ti-am zis ocazie de 2-1, nu lua in seama ce zice el, sunt vb la nervi, un antijoc 90 min nu poate aduce 2 goluri :wink: + k ai vaz ce zice ionutz...asa ca
succes, cu mine nici nu s-a intrerupt, nici faulturi n-am facut, ba chiar in repriza a 2 a am trecut constant cu mingea..(jucand 5-4-1) nu stiu de ce atata tam tam, ca si anonim esti f bun, nu va fac faima astea
ei nu poate !! treci si tu de 2 ori cu mingea de mijloc odata dai centrare si gol dupaia corner si gol !! si anti-joc si bulan asa k mai taci !! si hai cu noroc
cata rautate
, hai k iar suntem offtopic, vb pe mess ![]()
andrei_marius06-power_steaua_6 = 5-2.meci nebun ,in primele 20 de min deja se inscrisesera 5 goluri. :lol: