hehe, l-am vazut si eu pe lord acum :lol: , va potriviti ![]()
bine k v-ati pozat acuma pune etape
:D:D
CLASAMENT ACTUALIZAT

Penalizari:
el_nin0 (1p)
savubogdanus (1p)
power_steaua (1p)
*adinho a cerut amanare, se intoarce sambata.
iar ma penalilezi ionutz??....loool....da ce am mai facut si acum???...e ceva chiar incredibil....considerand k pana acum am pierdut primele 7 etape (usoare)...21 de pct sigur..si cu asta ...eram la egalitate cu danutz...asta nu se numeste dreptate...m-am saturat in pln sa mi se ia milioane de pct...nu m-ai penalizat drq destul??...:roll:
editat de moderatori
Etapa XX
mihai1411 - Ionescusrn 3-0 ca s-a retras ![]()
interesant: kamaciuki la retrogadare. in fine, scap de un adversar puternic daca promovez 8)
kamaciuki: Ti-am explicat penalizarea aia de n ori. Ori nu vrei sa intelegi, ori, pur si simplu, nu poti. As prefera prima varianta..
Sa revin ontopic: Penalizarea de 1 punct vine de la meciul tau cu ionescusrn, meci care nu s-a jucat din vina ambilor. Mi s-ar parea o tampenie sa-i las punctele lui ionescusrn (retras) dupa cum incorect ar fi sa ramana la tine. Meciul ala este anulat, cu tot ceea ce implica acest lucru.
Altfel, e ultima data cand iti spun sa iti controlezi limbajul. Nu stiu cum esti obisnuit sa te comporti la Vanju Mare si sincer nici nu ma intereseaza decat intr-o oarecare masura. Aici esti pe un forum cu mii de utilizatori, pe forumul campioanei, nu al divizionarei B din localitatea natala si trebuie sa te comporti ca atare. Nu ti-a luat nimeni niciun punct, pur si simplu ai platit pentru sfidarea din primul sfert al campionatului. Regulile sunt clare si sunt pentru toata lumea.
@ionutz : in primul rand nu sunt nascut la Vj Mare...
...asta e cea mai buna poanta pe care am auzit-o de la tine....sunt nascut la Severin...si acolo locuiesc...care ar fi problema dak merg la 20 km sa vad meciuri de Divizia B(la Vj Mare)...si sa imi vad si bunicii de acolo..aa..si prietenii...ti-am spus k o sa vin la Targoviste cand o sa aiba etapa..autobuzul trece prin Severin ..iar acum 2 ani echipa a jucat pe Municipalul Severinean...deci are destui suporteri si din Severin..sa vezi ce-ti fac cand o sa te vad acolo... :lol: ..cu toate k esti mai "facut" k mine...
...
..pun "ultrasii"..pe tine.. :lol: :lol: :lol: :lol: ...sper k asta nu o s-o iei in nume de rau si sa imi mai dai cine stie ce penalizare...
Care ultrasi? Aia doi ? Si femeia aia de cara pachete la parnaie in timpul liber ? ![]()
@ionutz : am impresia k targoviste nu a pierdut nici un meci si Building nu a castigat nici unu...prima victoie a noastra va fi cu voi infrangere a vostra va fi cu noi pt k sunteti si mai praf...
...si nu va fi tanti Giuca de acord sa va dea meciu
:P
daca asa sta treaba, atunci forza muresul deva & corvinul hunedoara 8) :lol: ![]()
offtopic
@filip: FCM Targoviste - corvinul hunedoara 3-0..
Si tot putin offtopic: sambata, de la ora 11.00, in direct pe TV Sport, derby-ul etapei in seria a doua:
FCM Targoviste - Dacia Mioveni.
PS. Sper sa am ocazia sa pun Scooter de cat mai multe ori ![]()
zi ionutze acuma voi nu suntetzi off topic ??? =)) advertisment ionutz !! pt off topict =)) glumeam
:P:P Oricum in retur bate corvinu si pe vanju mare si pe targoviste k acuma ne-ati dat-o rau ![]()
@ionutz: in retur va dam mult peste 3-0. fii sigur
In retur, Corvinul va fi probabil la retrogradare.
Nu te mai hazarda in declaratii super-optimiste atata vreme cat rezultatele nu-ti permit. Pana una alta, Targovistea este singura echipa din primele doua esaloane fara gol primit in primele 4 etape. Iar deplasarile n-au fost deloc usoare: Cluj si Medias.
Cat despre meciul cu Hunedoara, mi-as dori sa avem parte acasa numai' de adversari precum Corvinul. La capitolul ocazii raportul spune totul: 11-1 in favoarea lui FC Municipal.
.. Si gata cu offtopicul ![]()
Etapa XIX
Mihai1411 - Hurricane_msg 3-3 frumos meci...cred ca incep sa joc cu portarul de rezerva...a 2 a oara cand kahn da pase la adversar
ionutz pe ce loc o gatat targoviste sezonu trecut ?? sau o fost in c si o promovat ??
andrey_gogo 11-0 recreator_ro82
*si iar sa vezi ce ciudat ii jocu asta
:D:D
danutz bate cu 2-1 pe andrey_marius eu cu 7-0
danutz bate cu 5-0 pe recreaator_ro eu cu 11-0
Si => danutz ma bate si ii pe primu loc
ciudat nu ??
:D:D !! desigur nici un meci nu seamana cu altul si cine stie poate-l bat
:D
i0nutz83 - marinescu_dani 3-2.
Tot in minutul 90.. ![]()
si...
i0nutz83 - savubogdanus 2-2 .
Ionutz te rog sa-mi amani si mie meciurile pana marti,ca mi s-a stricat calculatorul si il am la reparat si abia marti mi-l aduc acas.Multumesc anticipat. :wink:
ok, fara probleme !
Savubogdanus - Julica_maniaku 0-5 8)