aici e Liga 1 robinho....vezi de Liga a 2 a a ta :wink: ![]()
aici e Liga 1 robinho....vezi de Liga a 2 a a ta :wink: ![]()
@mihai1411: pardon, Liga I .. ![]()
restanta
danutz123456789 - jok3r_sarbu: 6-2 ![]()
grave erori fac in defensiva...pase la atacantii adversi... ![]()
i0nutz83 - hurricane 1-3.
Slab meci..
andrey_gogo 4-2
*nu prea mai dau de andrei_marius06 stie cineva ceva de el ?? o fi plecat pe undeva ?? ![]()
N-a anuntat nimic..
Tare ce repede ai dat edit =)) il sun pe osama sa-i dea un laptop sa jucam meciu
:P:P
danutz12345 - el_nino_torres 2 0
danutz12345 savubogdanus 2 3
A 2 infrangere a mea ..se pare k e nasu meu campionatu asta..e nu conteaza..m-am revansat in cupa cand l-am batut cu 8 0:P
oleee chiar ma miram nu te mai bate nimeni ??
:D
Jok3r_sarbu - Power_steaua_6 2-3 ... o victorie imensa pt mine, mai ales ca e al doilea meci dupa cel cu ionutz dupa vreo 2 sapt de inactivitate
... si de la 1-1 am jucat o repriza intreaga cu un om in minus -> mare bulan am avut ![]()
power- jok3r_Sarbu: 3-2
senzationala bafta a avut adv...a vut un om mai putin....a rezistat eroic...si in min 92 imi mai da si un gol
...
danutz12345 ionutz83 4 1
CLASAMENT ACTUALIZAT

Precizari:
Avand in vedere numarul de retrageri/excluderi din cele doua ligi, am decis sa umblu putin la sistemul de promovare - retrogradare.
Astfel:
Din Liga 1 vor retrograda DIRECT locurile 11-14,avand in vedere ca ultimele doua vor fi ocupate, in mod firesc, de cei doi retrasi.
Din Liga 2 vor promova DIRECT locurile 1-6. La sfarsitul campionatului, ne vom lua La revedere de la jucatorii clasati pe locurile 10-16 (incluzand aici pe Bully, retras din considerente necunoscute).
Si pentru ca se apropie 1 septembrie, deci vacanta s-a cum dus, jucatorii din Liga 1 sunt invitati sa plateasca taxa de inscriere, garantie a prezentei lor si in viitoare editie a celui mai tare campionat de fifa.
MAN MARKING CU FUNDASII LATERALI LA ATACANTII LUI CENTRALI....azi l-am batut de 3 ori pe danutz cu scoruri mari....faceti cum va zic si nu mai poate sa dea decat din centrari :twisted:
Mihai azi mai batut pt k nam mai jucat de multa vreme..plus k tu ami stii joku la perfectie..oricum mai ai sami dai 11beri deci stai linistit=))
danutz12345 recreator 5 0
i0nutz83 - recreator 5-0.
.. Si parca incepe sa se miste ceva in jocul lui..
danutz12345 andrei_marius06 2 1
ah ce apoape
:D trebuia sa mai dai 2 Andrei ![]()
andrey_Gogo 7-0 un meci perfect
:D:D
nu dau de ady adinho .. stie cineva daca e plecat sau..??
cer si yo amanare meciurilor pana sambata..sunt plecat pe la snagov..si nu prea pot sa joc..dak e cine are meciuri cu mine ma gaseste pana sambata dupa ora 11 seara..ms
Acceptat !
hai cu etapeee in fortaaaa pe sistem nervosss :lol: