Eu iubesc fotbalul romun, dar acest mec eu suporta Bulgaria si sand sigur putem batem voi la Constanta.
Eu iubesc fotbalul romun, dar acest mec eu suporta Bulgaria si sand sigur putem batem voi la Constanta.
te intelegem Milan, doar esti bulgar!
Cam slabuti bulgarii aseara si asta in fata unei echipe inferioare Romaniei, o impresie mai buna mi-au facut berbatov si portarul petkov in rest au fost cam stersi...
Oricum la constanta exista o singura varianta: victoria !
P.S: Era sa-l uit pe bulgarul lucio wagnerov de la levski... :lol:
Berbatov este un atacant de superclasa! Atentie la el!!!
Un jucator care mi-a placut cum se misca in mod deosebit a fost Stilian Petrov, de pe partea stanga. Inca un posibil motiv de injurat piti pentru neconvocarea lui Ogararu!
Petkov e un portar bun, dar ca orice portar va avea de suferit in fata atacantilor nostri!
No offence, Milan! :wink:
Am jucat excelent la Constantza cu Cipru si nu cred ca vom avea probleme cu bulgarii, am auzit ca s-a scris urat despre Mutu in presa bulgara, O sa vedeti voi cine e Mutu in retur!!! O sa va arate daca e drogat sau nu !!! Apropo tre sa marcheze si Dica !! :wink: !
steagro steagro steagro dica10 dica10 steaua_ro
Atentie... Cum Crapidu' nu-i ca Steaua, la fel, nici Cipru nu-i ca Bulgaria...
PS: Stai lejer, ca nici Mutu nu ii jucatorul perfect... Mai are mult pana departe... In primul rand trebuie sa isi schimbe atitudinea, putina decenta nimanui nu ii strica...
da, Berbatov acum la forma poarte buna. Toata ecipa joca bun fotbal. Putem castigam 3 puncte la Constanta. ![]()
Nici o sansa Milan, sper ca punctele alea sa le luati cu Olanda, macar un punct sa le furati :lol:
Si eu cred ca Bulgria are sanse mari sa ia puncte... la Minsk !
Si la Ljubljana.. ![]()
Azi primul victoria laspete la Constanta, 2 septemvrie va fi doua. :lol:
Milan ai uitat de lokomotiv polvdiv?
cine i-a scos? din ce tara era echipa aia? ![]()
:lol:
Litex- CSKA 0:1
http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?cu=27930
Vihren (Sandansci)- Levski 0:0 (mecul iera la Sofia Vihren suspendat si doresc joca la stadionul CSKA)
Scandal mare azi cu serbi de Haiduc Cula. Noi dat suporteri serb bilete cu 3 EVRO, si avem arangare si revansul serbi dat la noi bilete acest bani, dar serbi doresc 60 evro de bilet de suporteri nostru. CSKA informa UEFA de acest caz, se asteapta la Beograd mergem 5 000 suporteri CSKA.
De mecul Steaua Rose- Milan, biletele mai scumpe este 50 evro, este normal CSKA se cota mai mult de Milan, dar aceste este poarte necorect. :149:
looooooool
60 euro pe bilet
))))
ce tarani si sarbii astia :lol:
un wallpaper pt voi ![]()
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/9...5/Frendship.jpg
Haide intra aic, este pe limba engleza va vorbim de mecul Romania- Bulgaria, cu suporteri nostru bulgar. Va dat si inregistrare:
http://forum.radiogong.net/viewtopic.php?t=3355
http://forum.radiogong.net/profile.php?mod...ter&agreed=true
Потребител: *= usernume
Мейл адрес: *= email
Парола: *= pasword
Потвърдете паролата: * = repete pasword
Потвърдителен код: * = kodul
ce sa mai vb despre meciu asta fara istoric, va fi o victorie la pas a Romaniei(Mutu 2 goluri, Dica) nu e un meci atat de dificil pe cat pare ! :wink:
steaua_ro steagro steaua_ro steagro steagro steaua_ro steaua_ro
Nu, nu.
1:2 Mutu un gol si Berbatov 2 :lol: :lol: :lol:
berbatov a jucat slab pt Totenham cu Bolton...sper sa nu isi revina!
Hai nu-i dezamagii sa-si revina sa avem un meci pe cinste
in care noi desigur sa batem ![]()
le vom da scor de neprezentare! 3-0 scurt! :wink:
![]()
Romania are sanse foarte mari la calificarea pentru Euro 2008.Inca o necalificare ar fi un dezastru pentru noi.Pana acum calificarile pe care le-am ratat sunt de inteles nu putem cu Norvegia si Danemarca nu cu Olanda si Cehia..... atunci cu cine?cu Cypru?
daca nu putem bate nici Bulgaria....E clar!avem o echipa nationala de kkt.
Lasa si bulgarii is buni insa cred ca de ne calificam , de pe 2 ne calificam da nu is sigur da am auzit ca nu se mai joaca baraje asa este ?
Eu as vrea sa ne calificam si noi si bulgarii insa, din pacate, mai este si o olanda pe acolo...asa ne vom califica doar noi. :twisted:
P.S: As vrea sa jucam cu levski in grupele CL ca sa fim siguri de locul 3. :twisted:
Sper ca te-ai referit la locul 2 !