FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FOTBAL BULGAR

«12312»
milan_nikolov08.07.2006 10:15

Sal, aic va informa voi de tot nou care are cau stire la fotbal bulgar. Noi la avem mec septemvrie si voi trebvue stie tot de fotbal nostru. Sper va fi interesant pe voi. Va dat poze si informatia alte zi, si va transleit mai interesante stire de ziali bulgare, si va dat poze de aceste subecte.

Acest va fi locul de fotbal BULGAR la saitul vostru.

Forza CSKA, Forza Steaua.

Va raspuns si la tot intrebare vostru.

STIRI: Portsmut doresc bulgarul Stilian Petrov (jocator Seltic), Portsmut este gat dat 3,5 milona paunde.

1148764021946.jpg

STIRI: Azi de la ora 20:30 pe stadionul national Vasil Lewski, este mecul Lokomotiv Plovdiv- Farul

250px-Stadion_Vasil_Levski.jpg

pe acest mec se asteapta mult suporteri merge cu autocare si masine de Plovdiv, asteapta se 7- 10 000 suporteri Loko Plovdiv, care este uni de mai tare galerie bulgar:

Lokopd-020.jpg

LokoPD1.jpg

lokoPD8.jpg

LokoPDCAMPION.jpg

La bulgari toti sper Lokomotiv va elimina Constanteni, care va jocat fara tituliari. Eu sper Farul are putere face egal, va vedem.

DEoresc va fi interesnt pe voi, va face tot voi are informatia noua de tot care este cau stire aic.[/img]

CSKA bate Rabotnicki (campiona Macedonia) la mec amical cu 2:0, si 2 golule marca Petre.

Intepe bine la CSKA.

Internationalul bulgar Blagoi Georgiew marca primul sau gol de Steaua Rosie (Beograd)la mec amical, care ecipa bate cu 2;1

blago%20copy.JPG

milan_nikolov08.07.2006 10:28

Va roc daca voi dorite acest tropic si raspunete, eu doresc stiu va place pe voi acest ideia sau nu?

Eu nu va scrie, daca voi nu comenta. :D

Bogdan4Steaua08.07.2006 11:28

Este buna ideea. ;)

Cand ai noutati posteaza-le linistit.

milan_nikolov08.07.2006 11:43

Mucumesc, eu face acesta tema si la GSP, dar Steaua este mea iubita ecipa si dorezc aic voi fi mai activi.

milan_nikolov08.07.2006 11:48

Federatia serba de fotbal doresc Hristo Stoickov de selectioner ecipa serbia.

Daca Stickov nu primit oferta, alte 2 ocazie este Hagi si Gulit.

kama_big.jpg

armanovici08.07.2006 12:15

De merge Hagi la sarbi s-au fript rau de tot! :twisted: :P

Hagi selectionerul :P

weeezer_2008.07.2006 12:22

esti rautacios :twisted:

dar ai dreptate :-"

milan_nikolov08.07.2006 12:47

Da, si este poarte posibil acest aste fact, Stoickov nu va primite eu sigur.

Asteapta voi dupa 0:00 informatia de mecul Lokomotiv Plovdiv- Farul de Intertoto, va merge la stadion, va vad ecipa romuna.

Va informa va avea violenta de galerie acest mec, stiu va pleca 2 autocare suporteri Farul, galeria Loko Plovdiv este poarte agresiv. Eu sper nu va are incidente pe tribune.

Alextds08.07.2006 14:59

In afara de Trica si Petre la TSKA mai sunt jucatori romani in Bulgaria?

milan_nikolov08.07.2006 15:53

Nu, dupa ani antrenior Litex si CSKA iera Maihai Stoicita, Petre Grigoras joca la Levski multe an ago.

Alextds08.07.2006 19:36

Se pare ca Farul a facut egal 1-1.

Au fost incidente la meci?

milan_nikolov08.07.2006 21:44

Eu iera la acest mec. Bravo, Farul se califica 1:1 La tribune iera 5 000 suporteri de Plovdiv si 50 din Constanta.Suporteri Farul scanda 2 or "CSKA". Farul marca gol superb, maine va dat poze daca avem la saitule sportive la Bulgaria.

Suporteri Loko aruncat un megafone pe arbitru (nu central) .

De acet moment nu putea dat mai mult informatia maine.

milan_nikolov08.07.2006 22:00

De acesta poza este momentul cand Farul marca. AIC se vada si mica galeria Farul

lokofarul29tr.jpg

Florin_SteauaOnline08.07.2006 22:09

Ai avut o idee foarte buna sa faci acest subiect despre fotbalul bulgar, o sa urmaresc cu inters!

Felicitari Farul!

milan_nikolov09.07.2006 08:55

poza de Loko Plovdiv- Farul

LokoPd-Farul_1.jpg

460x347.jpg

Alextds09.07.2006 09:23

Era normal ca Farul sa strige pt CSKA pt ca au o galerie puternic stelista care si la meciurile din campionat striga pt Steaua si au in obicei sa vina la meciurile Stelei pt a o incuraja anul trecut Steaua a avut o etapa suspendat terenul de UEFA si au jucat la Constanta unde au jucat cu stadionul plin si au fost sustinuti de intreg orasul.

armanovici09.07.2006 09:25

Bravo Farul!

milan_nikolov09.07.2006 12:34

Dar, daca Farul joca cau acest mec, nu are mare sanse cu Auxere. Repriza 2 joca bine, dar prima repriza iera tragedia.

Da, eu stiu acest mec joca fara mult tituliari, dar va vedem, si Auxere nu este buna ecipa, anul trecut levskari elimina francezi.

milan_nikolov09.07.2006 13:01

Mec amical:

Bruge(Belgia)- Litex 1;2

CSKA va cumpara jocator de Senegal care joca la Sent Etien(Franca) si un aljiren.

Alextds09.07.2006 15:30

Da Farul a jucat fara 8 titulari si cum probabil o sa mai transfere jucatori se poate zice ca a jucat cu rezervele.

CSKA a scapat de problemele financiare? Cumpara jucatori sau ia anonimi ieftini (nu neaparat jucatori slabi) si jucatori liberi de contract?

milan_nikolov09.07.2006 19:07

Da, CSKA cumpara jocatori ieftin si libera de contract pe factul acesta. CSKA nu este la crziza finansara, patronul CSKA este mai bogat om bulgar.

bojkov_vasil.jpg

Bojkov nu stie care bani are, acest om faca tara la tara, si putea cumpara tot. Anul trecut CSKA cumpara mai buni si mai scumpa jucatori de Bulgaria si poarte scum jocatori de strainatate, la acest moment Levski, nu cumpara Nicu un jocator, cumpara 2- 3 jucatori de devizia b, si nu dat bani pe factul nu avea bani. Este 2 situatie deferite la Levski si CSKA si tot zialisti intepe se vorbesc care este mai bine.

Rezultate se vedea, Levski joca bine la turnire europene, CSKA se califica la grupe, dar nu putia merge mai departe apoi si dat titlul lui levski.

Pe acest plan patronul nostru care de aceste ani invistit mult bani la CSKA scimba politica, mai putini salarii, si nu selectia bumbastic.

La Bulgaria un jocator cand are mult bani merge pe diskoteci si nu va joca bine.

La acest plan CSKA nu este la criza finansare, este politica noua patronul nostru.

Eu nu iubesc Bojkov pe factul este levskar si cumpara CSKA de fiu sau care este CSKAr mare. Dar acest moment suporteri CSKA boicotam acest patron, problema este Nicu un om va reusi cumpara CSKA.

Aceste biznesmani bulgar cau Bojkov face bani cu smecerie, si la noi are razvoe mare la aceste mafiote si poarte mult biznesmens este puskat deja. Bojkov este unicul de acest moment care nu este puscat.

Eu sper va fi mai bine de CSKA avem patron cu mai putin bani, dar om care iubesc acesta ecipa mare cu aceste suporteri superb.

La CSKA suporteri este tot, suporteri CSKA= CSKA, dupa 1- 2 an Bojkov nu va conduter acest club, dar CSKA va fi mereu un club mare, cau Steaua.

logo_phpBB.gif

milan_nikolov10.07.2006 13:13

Patronul suporteri CSKA Duceto,

1_du4e_2.jpg

care este stelist mare maine va spune la presa ce va face galeria CSKA, pozicia anti conutere ecipa.

sangelatin11.07.2006 04:46

Salut,

Este intradevar supercupa bulgara (CSKA cu Levski) pe 31 Iulie? Vreau sa merg dar trebuie sa fiu sigur de data.

Multumesc

Hi,

Is the Bulgarian Supercup (CSKA with Levski)going to be played on the 31st of July? I want to go see it, but need to be sure of the date to make travel arrangements.

Thanks

milan_nikolov12.07.2006 06:00

De acest moment nu se stie data ecsacta. Cau data da 31 iujie, dar are posibilitatea va se scimba pe factul Levski are mec de CAmpions lige, dupa 2 zile.

Cand se stie exsacta data eu va scrie aic data sa timpul care va se joca.

milan_nikolov12.07.2006 06:20

La prim or la Bulgaria avem jocator care probele de dopinng este pozetiv. Jocatorul se numeste Zahari Dimitrov, este jocator de Beroe Stara (Zagora)

s23.jpg

Federatia bulgara suspenda acest jocator cu 2 an fara fotbal.

Stoickov registra ecipa la Spania care va avea numele Stoickov.

Levski termina 1:1 la mec amical la Avstria cu Inter Bratislava.

«12312»