auch naspa cu patornul vostru ca tine cu levsky sau ca a vandut campionatul rivalei, este cam rusions
Mai bine un taran ca Jiji al nostru, dar barem nu face deastea.
Ce sanse e sa jucam in turul 3 cu levsky , ei sunt cap de serie? sau nu
auch naspa cu patornul vostru ca tine cu levsky sau ca a vandut campionatul rivalei, este cam rusions
Mai bine un taran ca Jiji al nostru, dar barem nu face deastea.
Ce sanse e sa jucam in turul 3 cu levsky , ei sunt cap de serie? sau nu
Da, levski va fi cap de serie, pe acest fact patronul nostru dat titlul levskari.
Va fi bine daca Gigi Becali cumpara CSKA, eu stiu este prieteni cu patronul nostru Bojkov.
Toate om care cumpara CSKA va fi slvare de ecipa.
Da, levski va fi cap de serie, pe acest fact patronul nostru dat titlul levskari.Va fi bine daca Gigi Becali cumpara CSKA, eu stiu este prieteni cu patronul nostru Bojkov.
Toate om care cumpara CSKA va fi slvare de ecipa.
stai linistit ca nu o sa cumpere CSKA, ca nu vrea sa fie presedinte in Bulgaria :lol: , acesta fiind un motiv principal ca este la Steaua
btw am vazut ca sunt destui rasisti la voi mai ales pe forumul vostru, noi mai subtire "tiggani" de la rrrapid sunt doar porecliti asa si nu avem deloc treaba cu negrii sau evreii asta sa le spui
asa gandesc 99% din stelisti
PS: nu pot sa ma inscriu pe forumul vostru nu inteleg o iota din bulgara si in egnleza nu prea aveti la register ![]()
Register forum CSKA: http://forum.cska.bg/profile.php?mode=regi...ter&agreed=true
Tropic de Steaua pe limba engleza: http://forum.cska.bg/viewtopic.php?t=3263
si astea ??
Потребител: *
Мейл адрес: *
Парола: *
Потвърдете паролата: *
Потребител = user nume
Майл адрес= email
Парола= Pasword, (Pasport)

Antrenorul CSKA Plamen Marcov spune azi nu stie nimic de ecipa Dinamo Tirana cu care va jocam maine. Mecul este de la ora 17:30
Anul tecuta avea mare batae cu suporteri nostru si albanezi de la FC Tirana, unde la Tirana 2 000 nostru suporteri atacat albanezi.
La mec amical la Avstria Levski- OFK Beograd Serbia 3:0
Aic putea asculta mecule Bulgare, este mai bun radio de sport:
18:30 Dinamo Tirana- CSKA
20:30 Lokomotiv Sofia- FC Makedonia
21:00 Coper Slovenia- Litex
Dat COPY/PASTE acest linc la WINAMP de ADD ----- URL----
milan_nikolov , cam cat costa abonamentele la meciurile voastre?
Half Time Din. Tirana 0 - 0 CSKA Sofia
dar mai e timp sa castige CSKA
Petre dat pas de Trica si Trica marca
Scor final- Dinamo Tirana- CSKA 0:1
Vad ca Fl. Petre se descurca de minune. Chiar ma bucur pentru el in ciuda faptului ca vine de la o echipa rivala.
CSKA 1-0 si cam tarziu cu o echipa totusi destul de slaba, bine macar ca a batut mai ales ca a dat Trica gol.
Lokomotiv 1-0 in min 60 (exact decand ma uit eu la rezultate port noroc :lol: )
Litex 1-0 la pauza.
... si Rapid 5-0
Rezultate finale:
Dinamo Tirana- CSKA 0:1
Lokomotiv Sofia- FC Macedonia 2:0
Coper (Slovenia)- Litex 0:1
Voi de cand aveti 3 in UEFA?
Noi avem un ecipa mai mult de voi. Jocam cu 3 ecipe de UEFA.
Iata video de Loko Sofia- Makedonia:
http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?cu=24838

pai de ce voi aveti trei? pe baza caror criterii? no offense, dar nu stiu sa fi avut Bulgaria rezultate mai bune ca noi in ultimii 5 ani, in Europa...
Da, numai de acesta, de ultimi 5 an avem mai bine supcese, dar anul trecut va se elimina primul an de ultimi 5 si voi mai bine, va avete 2 ecipa la CL, dar noi nu va avem. :cry:
Poze de Lokomotiv Sofia- Makedonia 2:0

Eugen Trica intra cau rezerva la CSKA in minutul 44, dar joca bine repriza 2 si marca unicul gol. La presa bulgara are bune cuvinte de romunul.
http://www.prosport.ro/index.php?c=33&a=121441Florentin Petre a fost cel mai bun om de pe teren în partida câștigatã de ÞSKA Sofia la Tirana. Golul victoriei a fost marcat de Eugen Tricã.
Vlad ECONOMU
Debutul fostului dinamovist Florentin Petre într-un meci oficial pentru bulgarii de la ÞSKA Sofia s-a produs în capitala Albaniei, Tirana.
Deținãtoarea Cupei din țara vecinã a jucat în primul tur preliminar al Cupei UEFA cu Dinamo Tirana, pe care a învins-o la limitã, scor 1-0. "Piticul" a început partida ca titular în linia medianã a echipei conduse de pe banca tehnicã de antrenorul Plamen Markov. Petre a purtat tricoul cu numãrul 18 și a evoluat foarte bine, arãtând cã s-a integrat perfect în sistemul 5-3-2 pe care Markov l-a folosit la Tirana. Celãlalt român din lotul bulgarilor, Eugen Tricã, nu a fost folosit din primul minut, însã accidentarea cãpitanului Gargorov l-a "ajutat" sã intre pe teren în ultimul minut de prelungire a primei pãrți a jocului.
Florentin Petre a fost cel mai bun jucãtor de pe teren, fiind lãudat de presa bulgarã. El a fãcut, așa cum era de așteptat, risipã de efort, pendulând pe partea dreaptã a lui ÞSKA, iar în minutul 13 a șutat în bara porții albaneze. Nici "Jose" nu s-a lãsat mai prejos. El a intrat în numeroase combinații de efect cu coechipierii, una dintre ele materializându-se cu patru minute înainte de fluierul final. Cea mai importantã fazã a jocului au reușit-o cei doi români ai lui ÞSKA: Florentin Petre a centrat excelent de pe partea dreaptã, iar Tricã - din trei metri, nemarcat - a trimis mingea în poarta albanezilor.
Cam greu obtinuta victoria asta la Tirana . Acum 2 sezoane Otelul le-a dat vreo 4-0 asa ca ar cam trebui sa va ingrijorati in privinta urmatoarelor tururi...
Se zice ca ala a fost blat din cate mai tin eu minte...ieri a mai fost unul tot asa, ujpest cu vaduz 0-4, posibil ca si asta sa fi fost aranjat...
Poze de Petre la CSKA, este amicalul cu Rabotnicki Macedonia la baza de prigatire CSKA 2:0 pentru noi.

Nu mai pune fratioare poze cu Petre pe acest site ca rad cateii de noi...