Nu merge. :wink:
mie mi`a mers. arata frumos, sa vedem cum arata si cele puse in vanzare pt suporteri!
Si la mine linkul ala cand merge cand nu merge. Spre a evita orice probleme:

Nu stiu in ce conditii Nike iti aranjeaza si micile detalii, asa cum la Barca se vad insertiile de pe maneca si de la ceafa avand culori din drapelul catalan. Si de ce la ei semnul Nike e galben iar la noi e alb? Este bine ca emblema este cusuta ca si la ei in schimb ne lipseste banda interioara galbena din jurul gatului.... Cred ca si la noi mergeau niste stelute galbene pe zona aceea rosie de la extremitatea manecilor tricoului, asa ca sa personalizeze un pic echipamentul... Si imi pare rau ca nu scrie cu un font mai deosebit pe spate numele si numerele jucatorilor. Oricum, interesant este ca sunt foarte mari, asta e un lucru bun... :wink:
1oane , echipamentul ala de la Sevilla , nu era echipamentul de rezerva al Stelei :wink: . Acel echipament a fost dat de la Armata cu o seara inainte de plecarea spre Sevilla . Barcelona aveau aceleasi culori ca si ale noastre si ...
stiam asta. cand am spus "alb, ca la sevilla" nu m-am referit sa fie exact ca la sevilla, ci albe in amintirea finalei de la sevilla. bineinteles, cu emblema pe ele si nu cu dungi rosii - ca sa nu fi echipamentu alb cu rosu - ci, ori fara nici o dunga ori cu o dunga albastra si una rosie. ceva cam in genu echipamentelor cu care au jucat in 96 in Ghencea la reeditarea finalei. alea stiu ca erau albe si cu emblema csa Steaua pe piept. dungi rosii nu stiu daca aveau sau nu
superb echipamentul!!
Deabia astept sa vad echipamentul live...
stie careva daca o sa-l putem cumpara pe internet..?
echipamentul mi se pare superb. cel mai frumos din ultimii 10 ani, dupa parerea mea. se pare ca intram si noi in lumea buna in care nu mai primim de la nike modele de tricouri de acum 2-3 ani pe care le vedeam la echipele mari din europa...
inca mai stau cu gandul la echipamentul de la adidas de culoare galbena cu dunga mare rosie pe mijloc si sorturi albastre purtat cand am pierdut cu Dinamo dupa 9 ani de dresaj din cauza lui tibi lung...
buba era ca manecile si sorturile (albastre) aveau dungi albe (!?) pe margine si era cam aiurea, la fel ca si la echipamentul cu dungi ros-albastre din 99/00 folosit cu slavia (cred ca erau aceleasi sorturi, eventual resapate) :lol:
desi e frumos echipamentul, este pacat ca detaliile de personalizare nu sunt chiar bine luate in seama. stema speeer sa fie cusuta, iar insertii la gat si maneci cred ca erau o idee buna de care nu s-a tinut cont. de asemenea, font-ul folosit la nume si la numere putea fi mai frumos. sper ca sortul sa fie ok. ma gandesc si nu stiu daca vreau sa fie albastru sau rosu. poate vor avea ambele variante, eventual purtate in varianta contrastanta cu jambierele. cred ca din punct de vedere cromatic, cel mai bine ar fi sa avem sort albastru si jambiere bleumarin inchis, cu o dungulitza rosie. cred ca ar da bine. ![]()
cat despre cumpararea din magazinele nike, cred ca vom astepta cateva luni bune...
dar asta este un tricou pe care voi da banii. merita. desi bag mana in foc si garantez ca pe tricourile scoase la vanzare, stema e aplicata deci nu cusuta si nu in relief... :cry:
referitor la tricourile noi de la Dinamo... cah! mi se par vaaaarza... nici primele tricouri nike de la Steaua nu erau asa urate. desi e model 2006, este super naspa... nu pot decat sa ma bucur. :lol:
Tricourile, mai treaca-mearga, desi n-ar fi stricat - asa cum am mai spus - ceva mai multa atentie la detalii. In plus, poate c-ar fi fost mai bine sa fie si spatele la fel, sau macar albastru complet, nu rosu!
Io raman insa la parerea ca ar trebui sa folosim albul din plin pentru contrastul atat de necesar! Si asta am mai zis - sorturi si jambiere albe, cum au cei de la Bologna!
In aceste conditii, echipamentul "de deplasare" ar fi simplu de stabilit: tricouri albe cu doua dungi verticale rosu-albastru, sorturi si jambiere bleumarin, cu oarece detalii rosii scoase in evidenta de galben si alb.
Un al treilea echipament, cel "de rezerva", care ar fi folosit foarte rar in conditiile prezentate mai sus, ar putea fi astfel oricat de fantezist - negru cu galben sau portocaliu, cu insertii ros-albastre etc.
Ca sa nu mai vorbim de nenumaratele combinatii care s-ar putea face intre cele trei categorii majore... :wink:
echipamentul da foarte bine pe jucatori, e deosebit intradevar, poate o atentie mai mare la fontul de pe spate... poate ca niste caractere mai robuste dau mai bine decat un Brush...
De acord cu tine! Am observat si eu fontul total neinspirat cu care sunt scrise numele si numerele...
Parca la prezentarea lui Saban era scris cu alt font, nu?!
Apoi cred ca ar arata mai bine cu sorturi albastre :idea: , dunga albastra lata de pe mijloc nu are nici o continuitate...
exact era un font diferit total, ceva mai simplu, robust... acesta parca este scris cu un marker... ![]()
Preferam un font in genul celui pe care l-a avut Barca anul trecut... dar nu neaparat la fel... Litere mai groase si din linii drepte... se potriveste mult mai bine cu verticalitatea tricoului data de insertia albastra de pe centru-fata... :wink:
Hahaha, la asta m-am gandit si eu, fontul nu mi se pare cea mai fericita alegere.
Partea buna a lucrurilor am vazut-o la Nesu, tricoul e mai stramt decat anul trecut, saracul Bichon inota anul trecut in echipament :lol:
Io m-am convins: arata ca dracu! Mai bine decat in alte dati, dar al naibii de dezechilibrat si suparator. Plus ca pare nefinisat...
Luati in puii mei un student la arte plastice, dati-i bani de-un chef cu colegii si va explica ala/aia cum trebuie sa stea lucrurile!
S-aude MM, JJ etc.?
Am deschis un topic pe tema asta pe site-ul oficial la sectiunea propuneri pentru conducere... Credeti ca il citeste cineva? Sau va bufneste rasul? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tricoul ar merge mai bine cu sort si jambiere de culoare albastra.
echipament ca al barcelonei... e super mishto, dar mi-ar fi placut sa zik alti:' wow avem echipament k al Stelei . SUPER'! :lol:
Vrem sort albastru! ![]()
parca dupa poze eram mai incantat decat din ce-am vazut aseara... cred ca ar fi trebuit sa aiba si pe lateral o dunga, ceva, putin albastru, fontul e intr-adevar naspa (mie imi place fontul Realului), si nu avem si noi niste "ceva"-uri, finisaje, imprimeuri, cusaturi, la guler, la extremitatile manecilor...
Deci nu sunt chiar deplasat prin parerile mele referitoare la echipament. Pana acum se desprind trei idei principale ale suporterilor:
1. Albastrul trebuie folosit mai mult.
2. Mai multa atentie la detalii si la finisaje.
3. O alegere mai inspirata a elementelor grafice - ex. fontul cu care sunt inscriptionate numele jucatorilor.
Intr-un cuvant, mai toata lumea ataca superficialitatea asta gaunoasa specifica romanului, suficienta asta neghioaba. Ce dracu' - nu suntem in stare sa facem nimic ca lumea? Este total anapoda - orice este legat de Steaua ar trebui sa tinda catre perfectiune, dar de multe ori cei care au un cuvant de spus se multumesc cu jumatati de masura...
Dawson,
Atat timp cat MM considera ca le poate face pe toate si este atotstiutor n-o sa progresam din punct de vedere al imaginii...(si nu numai)
gata fratilor...mai vorbim peste 2 ani de alt echipament:)
acu sa il vedem pe cel de rezerva!. Tare sunt curios