FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipament de joc 2006-2007

«123458»
I.N.Money08.07.2006 20:53

Cei de la Adidas acum ii pot da in judecata pe cei de la Nike,echipamentele fiind aproape identice...

cristioto08.07.2006 20:54

Iata si modelul de tricou folosit in meciul cu Slavia Praga (1999):

s4jw.jpg

Piece of Mind08.07.2006 21:16
am mai avut un echipament asemanator cu asta:

dumitru26gm.jpg

Turul sezonului 1999-2000, catastrofal pentru noi.

Acest model de echipament a fost folosit doar in meciul cu Slavia Praga din 1999 si in cateva amicale

A mai fost folosit si in prima etapa a turului campionatului 1999-2000, in dezastrul de la Ploiesti (1-5).

snake_ss08.07.2006 22:57

Ma' nea' rosso-blu ... te rog nu mai asocia numele Stelei cu al Italiei . Este o rushine pentru noi totzi romanii ! GSP : " Rãzboiul germano-italian a început cu cîteva zile înaintea semifinalei de la Dortmund. Tonul l-a dat, ca de obicei, presa. "Der Spiegel" a atacat dur, publicînd în ediția sa on-line o colecție de insulte și ironii la adresa adversarilor de disearã. "Nu sînteți decît un popor de paraziți, perfizi, lingușitori și obosiți cronic", a fost titlul editorialului scris de Achim Achilles.

Atacul a plecat de la penaltyul fãcut cadou în ultimele secunde din "optimi": "Jucãtorii voștri sînt toți niște «Luigi», de care te împiedici pe plajele Adriaticii. Duc o viațã parazitarã, sînt mãmoși rãutãcioși, care profitã de femeile agãțate, stau cu pãrinții pînã la 30 de ani și se plîng mereu. Uitați-vã la Totti, sugîndu-și cu foc degetul mare, dupã golul reușit în poarta Australiei. Gestul acesta copilãresc e normal și îi definește cel mai bine pe bãrbații lor. Se plimbã ore în șir, aleargã 5 minute, se agitã ca niște cretini și nu știu decît sã dea la oase". :lol: Si sa stii ca au perfecta dreptate si sa mai stii caeu triesc printre ei si pot sa-ti confirm !

Dawson09.07.2006 09:08

Fratilor, nu-i rau echipamentul, dar repet pentru a nu stiu cata oara: daca MM nu are simt estetic, sa angajeze un om pentru asta!!! E inadmisibil ca un club de asemenea anvergura sa dea rateuri in sir in materie de echipament. Noi, suporterii, il adoptam, oricare ar fi el, pentru ca, volens-nolens, devine simbolul echipei. Dar nu ati vazut, oricat de neinspirate ar fi echipamentele marilor cluburi din Europa, altele in afara de Steaua, cat de bine dau? De ce? Aia sunt foarte atenti la detalii!!! Totul este foarte bine calculat si executia este extrem de fina, chiar daca uneori conceptul general scartaie.

Noi avem doua culori de baza - rosu si albastru - plus una care poate fi folosita oricand - galben. De asemenea, putem folosi albul fara probleme si chiar negrul in cobinatie cu galben sau portocaliu - la echipamentul de rezerva.

Acum ceva timp eram incantat de echipamentul Bolognei - sorturi si jambiere albe si tricouri in dungi medii verticale ros-albastre. O minunatie!

Una peste alta, se pot face atatea modele si combinatii cromatice de te doare mintea, numai sa fie acest subiect considerat unul esential. Si eu zic ca este!

BandiT10.07.2006 05:58

e fain !

mie imi place!sa avem noroc cu el!

snake_ss10.07.2006 12:04

Echipamentul este marfa rau de tot ! Nu mai comparatzi noul tricou al Stelei ... nu centreaza nimic cu al catalanilor ! Ati mai vazut unul identic ? Nu ! Este un tricou de CAMPIONI !

i0nutz8310.07.2006 17:09
Este un tricou de CAMPIONI !

Tricourile de campion sunt galbene ;)

IONUTZ-CIPRIAN11.07.2006 06:08

:evil: >>>Mie chiar imi plac cum arata,si abia astept sa vad echipa cum arata in primul joc!!Si astept sa-mi achizitionez unul!>>> :twisted:

cristihadar13.07.2006 07:03

salut!

stie cineva daca aceste tricouri au cusuta emblema sau este lipita cum era pe cele vechi... asa ca pentru o echipa dintr-o tara bananiera... 8)

Toate tricourile pentru echipele care se respecta... vezi barca cu care ne place sa ne comparam, au emblema cusuta in niciun caz lipita...

In rest arata ok

steauafans.tk14.07.2006 00:56

pey nu e nike?..nu tre sa fie la fel?

weeezer_2014.07.2006 08:52

da de unde luam asa ceva? au aparut deja prin magazinele Nike? online n-am gasit nimic... uffff... pacat ca nu mai e Ogararu ca vroiam sa-mi iau cu numele lui :(

bodanelu14.07.2006 10:03

la magazinul mobil nu e nimic. sunt doar tricourile galbene de campioni.

steauafans.tk15.07.2006 00:52

stati fratilor, a nici jucatorii parca nu le-au primit, si deja le vreti voi? :?

in orice caz nu au jucat cu tricourile noi cu rizesport ala...

hooltras15.07.2006 10:37
da de unde luam asa ceva? au aparut deja prin magazinele Nike? online n-am gasit nimic... uffff... pacat ca nu mai e Ogararu ca vroiam sa-mi iau cu numele lui :(

pai voi vreti sa va imbracati cu noile tricouri inaintea la jucatori? :lol: :twisted:

weeezer_2015.07.2006 10:51

da ca noi platim pt ele, ei le au pe moka (glumesc :twisted: )

1on17.07.2006 11:20

Al doilea echipament ar trebui sa fie alb , ca la sevilla... bine, nu chiar pt ca ala avea si dungi rosii. ar trebui sa fie alb complet, fara nimic altceva sau alb cu dungi rosii si albastre pe maneci, marginea sorturilor si jambiere

Agy_2317.07.2006 13:19
Al doilea echipament ar trebui sa fie alb , ca la sevilla... bine, nu chiar pt ca ala avea si dungi rosii. ar trebui sa fie alb complet, fara nimic altceva sau alb cu dungi rosii si albastre pe maneci, marginea sorturilor si jambiere

1oane , echipamentul ala de la Sevilla , nu era echipamentul de rezerva al Stelei :wink: . Acel echipament a fost dat de la Armata cu o seara inainte de plecarea spre Sevilla . Barcelona aveau aceleasi culori ca si ale noastre si astfel trebuia gasita o solutie, nu aveau pe ele nici stema Stelei , absolut nimic , erau simple , acela era oarecum al 3-lea echipament . Asa ca lasa`ma cu albul tau (si rosu) :lol: . Si nu cred ca jucatorii ar dori sa joace in alb si cu dungi rosii , albastre etc.

Bogdan4Steaua17.07.2006 14:02

Cred ca vom avea ocazia sa vedem noile echipamente "live" in meciul de Supercupa cu Rapid.

***alex***17.07.2006 16:08

Cam urat, era mai bine cu mai multe dungi

hooltras17.07.2006 16:22

mai bine avea doar o dunga :twisted: :roll: :lol:

crystyano_steaua18.07.2006 22:24

Fratilor nu mai spuneti ca e echipamentul nasol. E prea marfa. Uitati-va ce echipament de rahat au javrele au si ei 2 dungi pe tricou la maneci si atat zici ca e un echipament din anii 80. Aaaa si apropo emblema pe echipamentele noastre e cusuta nu e lipita.

sorin_77719.07.2006 10:02

Avem intradevar anul acesta unul din cele mai frumoase echipamente pe care le-am avut in ultimii ani...

http://f3.yahoofs.com/users/43183917z5ae7c...hYEivEBiOHOq_S9

weeezer_2019.07.2006 11:18

o sa-l gasim pe piata pana in septembrie?

bodanelu19.07.2006 11:20
«123458»