Program complet:
Steaua - Otelul
Rapid - FC Arges
Pandurii Tg. Jiu - FC National
Poli Timisoara - Poli Iasi
Program complet:
Steaua - Otelul
Rapid - FC Arges
Pandurii Tg. Jiu - FC National
Poli Timisoara - Poli Iasi
Si asta e un fel de revansa... Sper sa jucam la Buzau, un oras cu foarte multi sustinatori ai Stelei.
N-ave motive sa nu credem ca vom trece de Galati. Si nici scuze daca nu vom trece! Este timpul sa ne luam revansa pentru infrangerea nemeritata din tur si sa intram in semifinale.
anul'-acesta Cupa e-n Ghencea!
Otelul ne-a demonstrat ca nu are caracter trantind meciul de campionat cu Dinamo. Este important ca jucatorii nostri sa joace cu ambitie si daruire.
@Bogdan4Steaua
Cu Dinamo hai sa zicem, ca catei au pile la nea arbitrii.... Dar ce-a facut Galatiul Cu cei de sub pod ?!?!?! ![]()
acum postez si eu pentru prima oarra in topicul asta cred :roll:
pai ar fi un obiectiv ... totul depinde de puterea echipei...dar fara atatia jucatori...
Nu avem cum sa pierdem meciul cu Otelul. Daca se va repeta istoria meciului din tur din campionat, ajungem de rasul tuturor.
cupa vine in Ghencea anul acesta...la fel si supercupa :lol: !!!
Ar trebui folosit Iacob din primul minut... cu siguranta e un mare plus in atac ..!
castiga Steaua cu Otelu si castiga si cupa, numai ca nu stiu cu cine joaca mai departe dak castiga, se trage iar la sort sau se stie deja cu castigaotarea carui meci? :?: ![]()
In cazul in care nu o vom comite cu Otelul, cred ca vom intalni rapidul in semifinala, nu de alta dar se va face culoar pentru Poli...
Spre Cupa 21 :arrow:
iata ca am ajuns sa uitam de campionat si sa ajungem sa ne luptam pentru o cupa Romaniei...Pacat!
Bravo Oli!Felicitari!
Ce preferinte pentru semifinale?![]()
Ideal:
Steaua - Pandurii
Rapid - Poli
Ideal:
Steaua - Pandurii
Rapid - Poli
NeIdeal:
Steaua - Rapid
Poli - Pandurii
)
Mi-ar placea sa jucam contra lui Poli semifinala.E cea mai la îndemâna formatie pentru noi.
Dar cum ce ti-e scris în frunte ti-e pus,vom juca în compania Rapidului.Ca sa aiba Poli sansa de a juca finala.
Astept cu nerabdare meciul cu Timisoara ![]()
Cand este tragerea la sorti?
Mira-m-as sa pice Poli cu altcineva decat cu Pandurii.. :roll:
Cand este tragerea la sorti?
La finalul meciului de ieri crainicul stadionului a anuntat ca pe 15 martie ![]()
meciul asta cu otzelu a fost super-tzava, ce mai...nush daca e chiar asa cum au spus astia de la antena, cum ca o data la o suta de ani vezi un meci din asta, da a fost tzava!
@neolitik, tare imi pare mie ca te mai paste un ban. ![]()
@axl23: ai dreptate. ![]()
Din cate citeam azi se pare ca noi si rapid vom fi capi de serie deci nu ne vom intalni cu ei decat in finala.
daca jucam cu crapid o sa "mute" finala la Bucuresti. va dati seama ce ar fi dc s-ar juca la Timisoara finala? mai ales ca banatenii is in limba cu crapidistii