FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Cupa Romaniei - editia 2006/2007

«156789»
Bogdan4Steaua04.03.2007 11:33

Nu se poate schimba locul de desfasurare al finalei, cel putin teoretic.

costinsteaua11.03.2007 15:20

HAI Steaua :!: :!: :!: Desi a batuto pe forex Brasov co 3 - 0 si pe Otelul cu 8-7(2 - 2 i primele 90 de minute, 3 - 3 in prelungiri si 5 - 4 la penalty)merge cam prost in Liga 1 daca nu cade cu rapid sigur o sa ajunga in finala :!: Credeti ca are sanse sa castige cupa Romaniei :?: Eu zic ca are sanse :!: Steaua :!: :!: :!: fular-campionii

***alex***12.03.2007 16:32
Joi, 15 martie a.c., la ora 15.30, va avea loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți a jocurilor semifinale ale Cupei României-Timișoreana, ediția 2006-2007.

Conform dispozițiilor ROAF, cele patru echipe calificate în aceastã fazã a competiției vor fi repartizate, în vederea operațiunii, în douã urne:

URNA A: SC FC Steaua SA București și SC FC Rapid SA București

URNA B: FC U Politehnica Timișoara & Invest SA și CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu

Jocurile sunt programate sã aibã loc în sistem eliminatoriu, într-o singurã manșã, pe teren neutru, în zilele de 17 și 18 aprilie a.c.

FRF.ro

Cu o singura mansa e periculos, nu inteleg de ce s-a schimbat sistemul.

forever_STEAUA12.03.2007 16:34

A naibii de ciudata decizie...

Motanu D12.03.2007 16:59

Culmea, sansele sa ajungem in finala cresc. Timisoara e o echipa penibila iar Pandurii... avem sanse cu ei la penaltyuri.

Cu milogii in semifinala era mai greu.

Dragoshel12.03.2007 17:48

@ Motanu D nici noi nu suntem departe de ei :roll: :roll: :roll:

I.N.Money12.03.2007 18:25

Cred ca suntem singura tara din lume care foloseste sistemul cu cap de serie intr-o semifinala de competitie.

Ciudata decizia,ma mir ca nu au decis daca se termina egal sa se rejoace meciul.

:roll:

Stryker12.03.2007 21:12

In nefericitul caz in care nu vom prinde nici macar locul 3 in campionat, cupa ar putea fi singurul nostru bilet catre cupele europene...asa ca indiferent cu cine vom pica, fosta bragadiru sau gorjenii, noi TREBUIE SA NE CALIFICAM SI SA CASTIGAM CUPA !

Dan_BKL12.03.2007 23:53

Indiferent ca vom juca cu Timisoara sau cu Pandurii ne vom califica in finala. Sper ca meciul sa se joace tot la Constanta deoarece stadionul va fi din nou plin ca la meciul cu Galatiul din sferturi si cu ajutorul publicului ne vom califica in finala. Eu unul preferam o semi-finala Steaua-Rapid aici la Constanta(adica jucam pe teren propriu :D ) pentru a le demostra celor din Giulesti ca tot nu se ridica la valoarea noastra.

costinsteaua15.03.2007 11:45
Cu o singura mansa e periculos, nu inteleg de ce s-a schimbat sistemul.

Nici eu nu inteleg de ce s-a schimbat sistemul de joc al Stelei.

Bogdan4Steaua15.03.2007 13:52

S-au stabilit meciurile contand pentru semifinalele Cupei Romaniei:

Steaua - Politehnica Timisoara

Rapid Bucuresti - Pandurii Tg. Jiu

Meciurile se vor juca pe 17/18 aprilie pe terenuri neutre stabilite ulterior.

GOD15.03.2007 14:12

am picat cu Poli Timisoara

***alex***15.03.2007 14:28
Astept cu nerabdare meciul cu Timisoara  :D

Am ghicit, dar imi doream tur-retur. Cred ca se va juca la Craiova.

c.ronaldo1715.03.2007 16:51

Valeu, urasc Craiova cum urasc Boro, cand vad la TV un meci la Craiova, parca ar fi un film din Dracula. E ceva la stadionu' ala ce numi place deloc.

Fane Berceni16.03.2007 10:39

Steaua a avut ghinion la tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei,avand in vedere situatia prin care trece echipa din Ghencea.In urma tragerii la sorti,Steaua a cazut cu Poli Timisoara care sta mai bine in clasament decat Pandurii Tg.Jiu,dar care si ea se afla intr-o situatie nu tocmai placuta,datorita razboiului dintre Marian Iancu si Claudio Zambon cu privire la numele,emblema,culorile si palmaresul echipei din Banat.Nici eu nu inteleg de ce semifinalele nu se joaca in sistemul tur-retur ca anul trecut,ci intr-o singura mansa pe teren neutru?Dar nu conteaza!!Eu sper ca pana la disputarea acestui meci cu Poli Timisoara,ros-albastrii o sa-si revina in forta si o sa se califice mai departe in finala Cupei Romaniei si,de ce nu,sa o castige dupa o perioada atat de indelungata.

alice4steauaBUC18.03.2007 15:56
Valeu, urasc Craiova cum urasc Boro, cand vad la TV un meci la Craiova, parca ar fi un film din Dracula. E ceva la stadionu' ala ce numi place deloc.

Asa simt si eu...nu stiu dc sunt asa antipatici si jucatorii si suporterii dar mai ales "marele" mititelu :lol: ...in fine...sa speram ca nu se va juca la Craiova :!:

Wally18.03.2007 17:14

Cel mai bine ar fi daca s-ar juca la Timisoara...sa-i batem la ei acasa sa le inchidem gura...am vazut ca au declarat si Chivorchian si jucatorii ca ne bat...eu cred ca nu-s normali...si noi jucam slab, dar ei sunt praf...ii bate Iasul acasa...dar V. Argaseala a spus ca nici nu se pune problema sa jucam la Timisoara si cred ca se va juca la Craiova...

alice4steauaBUC03.04.2007 20:36

Vreau finala cu rapezii :lol: vreau sa-i mai umilim o data, de data asta la fratii lor acasa :lol:

Bogdan4Steaua03.04.2007 21:20

Daca in finala ajungem noi si milogii, aceasta se va disputa cel mai probabil in Bucuresti.

alexh04.04.2007 03:44

Vreo sursa, ceva?

Sau dai cu presupusul ? :evil:

I.N.Money04.04.2007 08:30

@Alexh

Directorul general al Federatiei Române de Fotbal, Ionut Lupescu, a declarat dupa tragerea la sorti ca este posibil ca finala sa se dispute în Bucuresti. "Daca în ultimul act se vor califica cele doua echipe bucurestene, exista posibilitatea ca partida sa se dispute în Capitala. Nu ar avea rost sa trimitem suporterii celor doua formatii pâna la Timisoara", a afirmat Lupescu.

SSK04.04.2007 08:34

Ca sa vezi...cineva se gandeste la suporteri in fotbalul romanesc :roll:

c.ronaldo1704.04.2007 10:47

Probabil pe Lia Manoliu.

alexh04.04.2007 14:19

Mersi de clarificare.

Si nu, nu se gandesc la suporteri, se gandesc la bani...ca de obicei...ca nu umpleau fratii inaripatilor stadionul ala doar ca sa vada Steaua - Rapid.

Si-apropo de Lia Manoliu, trebuia sa se darame acu catva timp si ei in continuare organizeaza evenimente pe el. Vom mai sta cu el in halul asta cativa ani... :x

stelista_kima09.04.2007 07:37

Sa fim alaturi de echipa. Fiecare echipa are perioade bune si rele... acuma a venit randul nostru. Sa fim suporteri adevarati 8)

«156789»