FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Cupa Romaniei - editia 2006/2007

«16789»
costinsteaua09.04.2007 13:47
@Alexh

Directorul general al Federatiei Române de Fotbal, Ionut Lupescu, a declarat dupa tragerea la sorti ca este posibil ca finala sa se dispute în Bucuresti. "Daca în ultimul act se vor califica cele doua echipe bucurestene, exista posibilitatea ca partida sa se dispute în Capitala. Nu ar avea rost sa trimitem suporterii celor doua formatii pâna la Timisoara", a afirmat Lupescu.

Daca finala va fi intre Steaua si Rapid eu sunt aproape sigur ca se va disputa in Bucuresti. Si sunt 90% sanse ca finala sa fie intre Steaua si Rapid pt ca Steaua va juca pe 18 aprilie la ora 20:45 cu Poli Timisoara si Rapid pe 19 aprilie la ora 20:45 cu Pandurii Targu Jiu. Nu se poate spune de acum cine va iesi castigatoarea cupei Romaniei pentru ca desi Steaua a batut Rapidul cu 3-2 pe terenul Rapidului se poate sa fi fost doar noroc. Le urez noroc stelistilor in Cupa Romaniei si in Liga 1 si sper sa ajunga in U.E.F.A. Champions Legue sau macar in Cupa UEFA.

axl2309.04.2007 16:56

Nu stiu daca e bine sa ne gandim la finala, mai este si meciul cu Poli si eu, sincer, nu stiu ce sperante sa-mi fac.

Bogdan4Steaua11.04.2007 20:12

In opinia mea, echipa are 4 obiective primordiale:

1. Eliminarea celor de la Poli AEK Timisoara in semifinala.

2. Castigarea Cupei Romaniei in detimentul Rapidului.

3. Castigarea Supercupei Romaniei in fata celor de la Dinamo.

4. Clasarea pe locul al doilea la finalul campionatului si calificarea in grupele UCL.

Indeplinirea celor 4 obiective ar face pe jumatate uitat cosmarul din Ghencea(doar pe jumatate).

cristinelly11.04.2007 22:47

Daca eram pe primu loc nu ne mai interesa Cupa Romaniei :lol: Dar in conditiile actuale eu zic ca e important sa o castigam pt consolare!

ultras198515.04.2007 19:08

Stie cineva cand se pun in vanzare (daca se pun) iletele pt meciulde miercuri?

Cate bilete avem repartizate ?

Yoyoyoi15.04.2007 19:26

Am ajuns in halul in care un meci de cupa sa devina decisiv pentru soarta unui sezon. Si ne mai miram ca rad altii de noi si ca ne ironizeaza toata lumea..... :x

Dar sper ca Poli sa fie mai praf decat noi si sa ajungem macar in finala, ca la cum joaca Rapidul acum e posibil sa ajungem in prelungiri :P

alpopa16.04.2007 12:03

E culmea fratilor. Mai sunt 2 zile si n-a aparut nimic despre bilete nici pe site-ul oficial, nici pe-aici. Mai mult, aflam ca vor fi 5000 de milogi care vor sustine Poli AEK !!!

Cine sta pe langa stadion sa ne anunte si pe noi cand se vand bilete ?! Sau tre' sa mergem in Giulesti sa luam ?!

Quetzalcoatl16.04.2007 20:42

Da' biletele, biletele... unde-s biletele ? Ce naiba se intampla ? Nici o informatie cu privire la bilete si pana miercuri mai e foarte putin timp. Daca se vor pune-n vanzare la stadionul sub-podarilor e de tot kk-tul, halal organizare..oricum, presimt ca nu se va merge "organizat", ma refer la galerie.

P.S. acum sa-i vedem pe vajnicii critici ai ultrasilor [cei care-i baga-n aceeasi oala cu unii idiotii care nu sunt reprezentativi si vor ca fenomenul sa dispara ] cum vor merge ei pe giulesti fara aportul "huliganilor" :?

danielcristian16.04.2007 20:53

Am ajuns de rasul lumii din cauza lui MM! Anul trecut spunea ca Cupa Romaniei e competitia loserilor, iar anul asta spune ca e cel mai important meci, ca sa salvam sezonul!

Macar daca isi cerea scuze, increzutul... :oops:

mircea_zion16.04.2007 21:11

Aveti rabdare ca maine o sa aflati si de bilete, nu este un meci mare si de aceea nu se pun biletele cu multe zile inaintea partidei... oricum am auzit ca vor fi suporteri rapidisti sa reprezinte galeria Timisoarei cu inca cativa suporteri ai lui Poli.

Pana la urma galeriile Stelei se vor duce la meci ? S-a decis ceva? :roll:

alexh17.04.2007 08:13

Conducerea lui Poli a decis să pună astăzi în vînzare biletele pentru semifinala cu Steaua, însă doar la casele stadionului din Timişoara. "Vom scoate la vînzare 6.000 de bilete. Marţi seara vom trage linie şi ce nu se va vinde vom scoate pe piaţă miercuri la prînz, la Bucureşti, la stadionul din Giuleşti", a declarat aseară un oficial al timişorenilor. "Atitudine de Divizia C. Dacă aşa se organizează o semifinală de Cupă, mai e ceva de zis? Ambele echipe ar avea dreptul la condiţii egale, ceea ce nu se întîmplă", a replicat stelistul Argăseală.

Sursa : gazeta prostilor

Bataie de joc... :(

alice4steauaBUC17.04.2007 08:21

Meme spune ca eu un meci decisiv pt ca nu vrea sa plece Olaroiu in primul rand...cupa looserilor este acum viza lui Olaroiu :???:

forever_STEAUA17.04.2007 08:25

@alice4steauaBUC

MM spune ca e un meci decisiv pentru ca e cam ultima sansa la o eventuala participare intr-o cupa europeana... Pe MM nu il intereseaza de Oli, sau de oricare antrenor de la Steaua. Pe el il intereseaza sa isi apere postul in primul rand...

alice4steauaBUC17.04.2007 12:58
@alice4steauaBUC

MM spune ca e un meci decisiv pentru ca e cam ultima sansa la o eventuala participare intr-o cupa europeana... Pe MM nu il intereseaza de Oli, sau de oricare antrenor de la Steaua. Pe el il intereseaza sa isi apere postul in primul rand...

Buuuun...atunci de ce pana mea a zis ca el nu accepta alt natrenor la Steaua???ca el pleaca daca vine Hagi???eu cred ca pe Meme il intereseaza de Oli...nu e intodeauna el primu' sare cu gura ca Oli nu pleaca :roll: ???

forever_STEAUA17.04.2007 13:12

@alice4steauaBUC

A zis el asa? Ca nu accepta alt antrenor la Steaua? In caliatate de ce? De subaltern al lui Gigi? Grow up!

MM nu il vrea pe Hagi. Si evident ca intre cei doi l-ar alege pe Oli. Daca ar fi dupa el... Dar cum primul si ultimul cuvant il are Jiji, poti fi sigura ca MM se va dezice si de Oli...

alice4steauaBUC17.04.2007 15:59

@forever_steaua

Eu ii dau dreaqu pe toti...na ca m-am enervat!sa plece unu cate unu si sa ne lase in pace ca s-o gasi vreo unu cu bani la fel de multi ci cu muuult mai multa minte decat Jiji, si unu mult mai bun decat Meme care in loc de plimbarici prin occident ar putea sa faca o figura frumosa cu catvia jucatori buni de la noi...iar Oli se poate intoarce la ****, dar nici aia nu-l mai vor, sau la national sa-i antreneze la anul in b.dar asta e o alta discutie si suntem mult offtopic!

Pana una alta, noi avem sanse sa ajungem pe stadion maine?sau il vizionam la TV? :roll: si asta tot din cauza conducerii se datoreaza...stam ca prostii si ne intrebam unii pe altii care e treaba cu biletele cu cateva ore inainte de meci :shock: sunt scarbita!!!

c.ronaldo1717.04.2007 16:08

alice, cred ca solutia va fi antena 1 de la ora 20:45...

ultras_dany17.04.2007 17:30

CASTIGATI CUPA ca ALTFEL SE UITA SEZONUL TRECUT DIN UEFA SI CEL DE anul ACESTA DIN 'CL'

Cupa_Campionilor_Europeni_este_la_Bucuresti.JPG

deea_stelista17.04.2007 20:09
yo zic k si cupa conteaza...pana la urma e un trofeu care nu cred k incurca p cineva.dak am fi castigat-o in fiecare an nu ar mai fi spus nimeni k este un trofeu pt "loseri" sau k nu ar tr sa se oboseasca. fularsteau2
Astristul17.04.2007 20:35

Vreau sa castigam Cupa Romaniei deoarece in ultimii ani nu prea ne-a interesat (de fapt pe GG si MM nu ii intereseaza) acest trofeu. Pe noi, fanii Stelei, ne intereseaza. Doar e al 2-lea trofeu ca importanta din Romania. Ati vazut Bayern Munchen cum in fiecare an isi propune sa faca eventul (in ultimii ani chiar l-au facut, de 3 ori consecutiv)?? Si noi ar trebui sa facem la fel. Dar bine, de la un timp mai nimic nu depinde de noi, fanii Stelei, ci doar de ce-l taie capu pe GG si MM. In ce hal am ajuns! In alte parti ale Europei fanii decid ce sa se aduca, ce sa se schimbe, cum sa se schimbe etc. Fanii impun ritmul la cluburi (altele decat Steaua). La noi GG zice ca nu are nevoie de fani, ca nu noi bagam banii. Pai da, dar vorba bannerului acela....FARA NOI FOTBALUL NU ARE CULOARE fanfaronule!

lemurian3717.04.2007 21:20
Am ajuns de rasul lumii din cauza lui MM! Anul trecut spunea ca Cupa Romaniei e competitia loserilor, iar anul asta spune ca e cel mai important meci, ca sa salvam sezonul!

Macar daca isi cerea scuze, increzutul... :oops:

Pai de ce nu luati masuri ??? Boicot frate la ''greu'' !!! Sa plece odata ! Sa fac o analiza la ''rece''.....''Oli'' e sub Zenga sau Protasov,deci nu mai are ce arata,s-a vazut ! Din ''vechea garda'' de antrenori ar ''merge'' Stoichita sau Titi Dumitriu zic eu....iar dintre ''lupii tineri'' cea mai buna solutie ar fi Lacatus,e ''sufletul'' Stelei ! Sau Panduru....bun antrenor si perfectionist,autoritar cu jucatorii. Numai sa nu se ''bage'' Gigi peste ei ! Astia 2 nu inghit asa ceva ! Normal,nu ? Balint si Petrescu mai au de asteptat,parerea mea ! Hagi n-are ce cauta,e ''praf'' ! nu e un bun psiholog,stiti ce-a facut pe unde a fost ! Dintre jucatori merita sa ramana urmatorii : Thereau,Elton,Goian,Dica,Iacob,Ghionea,Radoi(da' sa lase ''figurile''),Ochirosii,Petre Marin si cam atat. Repet ! Meme e ''cancerul'' !!! Nesimtit,''machiavelic'',caracter mizerabil ! Pacat ca Gigi nu-si da seama ! A ''patat'' blazonul glorios al Stelei....fara cuvinte....daca faceti ''presiuni'' n-are incotro,se ''tireaza'' singur. Pacat ! Eu sunt dinamovist convins,dar spre binele fotbalului romanesc asa vad eu lucrurile. Sper sa nu-mi ''iau'' injuraturi ! Am fost civilizat si obiectiv. ''Singurul derby care a fost,este si va ramane : Steaua - Dinamo'' zicea Ionut Lupescu. RESPECT Steaua ! HAI Dinamo ! :roll:

lemurian3717.04.2007 21:31
Pai de ce nu luati masuri ??? Boicot frate la ''greu'' !!! Sa plece odata ! Sa fac o analiza la ''rece''.....''Oli'' e sub Zenga sau Protasov,deci nu mai are ce arata,s-a vazut ! Din ''vechea garda'' de antrenori ar ''merge'' Stoichita sau Titi Dumitriu zic eu....iar dintre ''lupii tineri'' cea mai buna solutie ar fi Lacatus,e ''sufletul'' Stelei ! Sau Panduru....bun antrenor si perfectionist,autoritar cu jucatorii. Numai sa nu se ''bage'' Gigi peste ei ! Astia 2 nu inghit asa ceva ! Normal,nu ? Balint si Petrescu mai au de asteptat,parerea mea ! Hagi n-are ce cauta,e ''praf'' ! nu e un bun psiholog,stiti ce-a facut pe unde a fost ! Dintre jucatori merita sa ramana urmatorii : Thereau,Elton,Goian,Dica,Iacob,Ghionea,Radoi(da' sa lase ''figurile''),Ochirosii,Petre Marin si cam atat. Repet ! Meme e ''cancerul'' !!! Nesimtit,''machiavelic'',caracter mizerabil ! Pacat ca Gigi nu-si da seama ! A ''patat'' blazonul glorios al Stelei....fara cuvinte....daca faceti ''presiuni'' n-are incotro,se ''tireaza'' singur. Pacat ! Eu sunt dinamovist convins,dar spre binele fotbalului romanesc asa vad eu lucrurile. Sper sa nu-mi ''iau'' injuraturi ! Am fost civilizat si obiectiv. ''Singurul derby care a fost,este si va ramane : Steaua - Dinamo'' zicea Ionut Lupescu. RESPECT Steaua ! HAI Dinamo ! :roll:

Am uitat de Vali Badea ! Merita sa ramana la Steaua !

mihai din oradea18.04.2007 08:20

Conducerea Stelei, spre deosebire de noi, suporterii. a manifestat in general dezinteres fata de Cupa Romaniei. Pentru mine ca stelist este o mindrie sa spun ca Steaua este recordmena in cistigarea acestui trofeu sau a campionatului. Abia acum cand din cauza incompetentei conducerii, de la patron la Argaseala, MM de Oli ce sa mai vorbim, sintem cu cutitul la os, s-au trezit si ei ca ii intereseaza Cupa. Daca ii asa atunci eu intreb acum in primul rind de ce au acceptat sa se joace in Ghiulesti? Nu au stiut ei ca cele doua galerii sunt infratite? Au fost obligati prin regulament sa accepte toate conditiile impuse de clubul organizator? Daca nu atunci nu sunt deloc meseriasi in ceea ce sunt pusi sa faca. Cred ca si Becali a uitat cam repede banii pe care i-a cistigat de pe urma suporterilor in grupele L.C. Sigur ca nu trebuie sa ne sapam singuri groapa ( sunt altii destui care abia asteapta acest lucru )prin acte impotriva regulamentului dar stie toata lumea ca stadionul nu-i sala de opera si nu sunt stelistii mai rai ca ceilalti oricit ar vrea cineva sa demonstreze acest lucru.

bodanelu18.04.2007 12:23

crezi ca pe Jiji il intereseaza bani adusi de noi in cupele europene? el ne vede doar ca votanti si atat...

s_spionul18.04.2007 14:20

eu zic ca Gigi asteapta voturi pe seama Stelei

«16789»