meci greu... :lol:
Optimile Cupei Romaniei:
Steaua - Apulum Alba Iulia
FC National - FC Caracal
Poli Iasi - Farul Constanta
Pandurii - Dinamo
Rapid - U Craiova
Poli Timisoara - CFR Cluj
U Urziceni - Otelul
UTA - FC Arges
Toate meciurile :
Steaua BUCUREªTI - FC APULUM Unirea ALBA IULIA
FC NAÞIONAL - FCM CARACAL
Poli IAªI - Farul CONSTANÞA
Pandurii TÎRGU-Jiu - FC Dinamo BUCUREªTI
RAPID BUCUREªTI - FC U Craiova
FC Politehnica TIMIªOARA - CFR Cluj
Unirea Urziceni - OÞELUL GALAÞI
UTA Arad - FC ARGEª
Jocurile sunt programate sã aibã loc în sistem eliminatoriu, într-o singurã mansã, pe teren neutru, în zilele de 7 si 8 noiembrie 2006, cu începere de la ora 13.00 (cu exceptia jocurilor care vor fi televizate). Programul jocurilor (data, ora, localitatea si stadionul) se stabileste de Comitetul de Urgentã al FRF în functie de calendarul competitional al Ligii I si se va comunica la data de 01.11.2006.
www.gsp.ro
E bine. Trebuie sa trecem usor de astia.
Meci usor...Apulum sunt sub Forex! ![]()
Dupa ce trecem de amaratii astia, sper sa picam cu Iasiul si sa-i batem in ambele manse sa le sune apa in cap. Ca prea mult bulan au avut cu noi in ultimii doi-trei ani. Si ca sa nu se mai ratoiasca oligofrenul de Popa la Steaua. Sa se ratoiasca la Dinamo, [................], ca acolo are sanse.
Intra-devar :lol: :lol: :lol:
Dupa ce trecem de amaratii astia, sper sa picam cu Iasiul si sa-i batem in ambele manse sa le sune apa in cap.
N-ar fi mai bine dinam0 si in semifinale Rapid ca in finala o sa jucam cu Timisoara (asta e sigur) si-o sa-i batem la ei acasa!
Asta daca nu cumva ne arbitreaza Corpodean.. 8O
Si tare mi-e frica ca asa o sa fie...daca nu cerem arbitri straini.
Oricum mai e pana atunci.Intai sa trecem de Apulum.
Na ca s-a dus si Dinamo la vale... acum sa vedem ca dreak facem noi in campionat, 0 - 0 cu oltenii, e nasol tare..
Cand se fac alegerile pentru faza urmatoare din Cupa?
Toate meciurile :
Steaua BUCUREªTI - FC APULUM Unirea ALBA IULIA
FC NAÞIONAL - FCM CARACAL
............................................
Jocurile sunt prog..........................................
www.gsp.ro
si aici dau de tine ? sa nu zici ca nu esti tu "prietenul meu " de pe stelisti.ro
)
Eu zic ca Steaua ar trebui sa mai castige si Cupa Romaniei fiindca nu a mai reusit acest obiectiv din sezonul 1998-1999.Acest trofeu ne-ar asigura,pe de o parte,calificarea in cupele europene,iar pe de alta parte ar mai ridica putin moralul suporterilor stelisti.In acest sezon cel mai frumos cadou ar fi sa castigam finala contra Rapidului,asa cum i-am invins si in Supercupa.
FORZA Steaua!!! MEREU VOM FI CEI MAI BUNI.
Da, ai dreptate! Parca o finala de cupa pasionanta m-ar tenta dupa atatia ani ! Acum ca si javrele au parasit competitia fara drept de apel Rapid sau Poli ne pot deveni eventuale contracandidate sau adversari in finala. Dar pentru mine si mai frumos ar fi o finala contra UTA-ei cu Laca ![]()
UTA a parasit competitia ! :roll: (0-2 cu Arges-ul lui Dorinel)
Ops, ce greseala de incepator am facut :roll: . Ai dreptate ! M-am uitat doar mai sus la faza in care erau programate meciurile ultimului tur si nu m-am gandit ca UTA-FC Arges s-a jucat la Tg/Jiu pe 7 noembrie scor 0-2 prin golurile lui Chita si Bazzi. Hm...atunci va trebui sa creada Rapid intr-o noua deziluzie in finala ![]()
cand se fac alegerile? pt faza urmatoare?
nici eu nu stiu , no idea :?: Probabil nu inainte de inceperea returului :!:
Meciurile din sferturi au loc pe 27 respectiv 28 februarie 2007. Tragerea la sorti va avea loc cel mai probabil cu doua saptamani inainte.
tenx Bogdan :lol: , returul cand incepe exact se stie ?!
@mlacatus
Chiar daca e o data in acest moment, stai linistit ca n-o sa se respecte...
pai... si care-i pana la urma ?! :?:
Cupa României Timişoreana programează pentru această primăvară fazele sferturilor de finală, 28 februarie, semifinalelor, 18 aprilie, şi finala de pe 23 mai.
sursa: gsp
Pentru noi,jocul din 28 februarie va fi al treilea disputat in decurs de 6 zile.
22.o2 - retur Sevilla
24.02 - meci in campionat cu UTA in TFR
28.02 - meci in Cupa Romaniei
Sper ca meciul cu UTA sa se amane,pentru ca mi se pare exagerat sa nu ai decat o zi pauza(pe drumul de intoarcere de la Sevilla)si apoi sa vii sa joci un meci in campionat.