FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Cupa Romaniei - editia 2006/2007

«123459»
Bogdan4Steaua29.09.2006 16:44

@jochemgaugelot: Balan este imprumutat la Omonia Nicosia.

Referitor la Cupa Romaniei: dintre cele trei obiective din acest an, aceasta se afla clar pe ultimul loc. Asta nu inseamna ca trebuie sa o neglijam ci pur si simplu trebuie sa o abordam la statutul la care este: a treia prioritate. Daca ajungem cat mai departe bine, daca nu, nu. Sigur, daca ajungem sa jucam in semifinale sau in finala contra echipelor importante gen Rapid sau Dinamo putem sa abordam partidele respective cu mai multi titulari pentru ca acolo e vorba de orgoliu. Cum vad eu echipa cu care sa abordam aceasta competitie:

Cernea

Stancu Panait Baciu Marin

Oprita Lovin Ov. Petre Ochirosii

Thereau Badea

ManiaCU29.09.2006 16:58

Doamne , cand va vad asa raman uimit :roll: ! Cum sa nu fie importanta cupa?Este foarte importanta deoarece e un mare orgoliu la mijloc. Noi trebuie sa fim intotdeauna cu un pas cel putin in fata dusmanilor de moarte iar la cupe mai au putin si ne ajung palmaresul. Dupa parerea mea un meci din cupa trebuie tratat la fel ca un meci din CL.Nu mai inventati scuze de genul:jucatorii trebuie odihniti pentru meciurile din camp&CL deoarece astea sunt niste pretexte aiurite.In Anglia sau Spania echipele mari nu neglijeaza cupa , ar trebui sa luam exemplu de la ei :wink: In plus amintiti-va de meciurile din cupa cu rapid sau Dinamo,ce meciuri 8O ,cata tensiune,in cupa sunt cele mai mari emotii si orgolii deoarece e altceva cand joci un meci sau o dubla eliminatorie decat un simplu meci in camp unde poti recupera oricand punctele pierdute :wink:

Cupa nu trebuie neglijata ! steagcruce2

Bogdan4Steaua29.09.2006 17:00

E importanta, dar daca ar avea de ales, orice stelist(de la jucator, conducator la suporter) intre cupa si campionat ar alege oricand campionatul cu ochii inchisi. Repet: Cupa Romaniei este importanta, dar nu mai importanta decat Campionatul si parcursul european. Punct.

_yang29.09.2006 17:04

Ai si tu dreptatea ta dar... 7 ani fara cupa... e cam mult...

Virgil29.09.2006 17:04

ManiaCule,in prezent nu se mai judeca asa.Spune-mi câti bani aduce Cupa Stelei ? Suntem in capitalism si se abordeaza numai competitiile care aduc profit.Ar trebuie sa ne obisnuim cu asta.Cu adevarat Cupa incepe sa devina competitia celor fara pretentii in campionat.Cea care ofera totusi un loc in competitiile europene,iar scopul iesirii in Europa nu este decat acela de a-si prezenta "vedetele" cu tendinta clara de a le vinde si de a obtine un profit.

Totul se invarteste in jurul banilor.In plus Steaua nu e singurul club care priveste Cupa ca pe o competitie de mana a doua..

_yang29.09.2006 17:06

Pacat ca ai aceeasi parere ca a lui Becali dar iti spun eu ca daca o sa continuam asa n-o sa mai fim cei mai buni din orice punct de vedere... :(

Virgil29.09.2006 17:09

Nu e neaparat parerea lui Becali.In prezent foarte multi gandesc asa.

_yang29.09.2006 17:20

Pai de la el se trage... pacat ca gandeste astfel si Oli :(:(:(

Bogdan4Steaua29.09.2006 17:26

Daca vor continua in cupele europene, anul acesta nici Rapid si nici Dinamo nu vor juca cu prima garnitura in Cupa Romaniei. Este imposibil sa joci pe trei fronturi cu primul unsprezece. Este vital sa prindem unul din primele locuri in Liga 1 la finalul sezonului pentru ca in proportie de 90% ar insemna inca 7-8 mil Euro, deci jucatori noi, o echipa mai puternica.

michael29.09.2006 17:41

Dragii mei,

Mi-ar place sa castigam cupa an de an, insa cu un lot atat de subtire (numeric vorbind) nu se poate.

Nici un stelist rational nu va putea sa puna egal intre cupa Romaniei si campionat, sau cupa Romaniei si parcursul european. Si va rog sa nu-mi dati exemplul lui Chelsea care are un lot de nu stiu cati jucatori (apropiati valoric) si care au standarde fizice mult mai ridicate ca ale romanilor. Sunt alte circumstante acolo, si cu totul o alta cultura fotbalistica.

Dupa parerea mea, cupa Romaniei este un prilej extraordinar pentru cei de pe banca de rezerve ca sa isi pastreze forma fizica si ca sa-si etaleze valoarea lor personala. Cei care sunt trimisi in teren ar trebui intr-adevar sa-si dea totul, insa aici este spilul: nu ar trebui introdusi jucatorii de baza care deja sunt supra-solicitati, ci cei care sunt in nevoie de afirmare/confirmare. Bineinteles, exceptand cazul in care dam de vreun derby in cupa.

ktalyn29.09.2006 18:04

Daca ne uitam la Milan , ei joaca in cupa cu rezervele, si numai in cazul in care ajung in semifinale sau finala baga titularii, crek asa vom face si noi! Sincer mi'ar placea sa luam cupa dupa mult timp da' tre sa ne odihnim jucatorii pt meciurile din campionat!!! dak vrem sa mai jukm in superba competitie pe nume CH. League!

jimmy1904.10.2006 15:03

E momentul ca Steaua sa ia si cupa Romaniei, ca a cam uitat de ea...FORZZA Steaua!!! steag2 steaua_ro

_yang04.10.2006 19:29
Daca ne uitam la Milan , ei joaca in cupa cu rezervele, si numai in cazul in care ajung in semifinale sau finala baga titularii, crek asa vom face si noi!  Sincer mi'ar placea sa luam cupa dupa mult timp da' tre sa ne odihnim jucatorii pt meciurile din campionat!!! daca vrem sa mai jukm in superba competitie pe nume   CH. League!

Pai asa tre' sa facem si noi da' sa nu mai zica conducatorii ca nu-i intereseaza cupa ca asa rezervele nu mai joaca tare si iar ne bate o echipa din Liga a II-a !

SebaSS09.10.2006 08:00

Parerea mea e ca trebuia sa se tine mai tare Steaua II, nu sa fie eliminata in faza a III-a a cupei de Rapid II!! Asa ar fi jucat cei care sunt mai tineri intr-o competitie mai valorasa din punct de vedere al experientei care se putea castiga!

Acu Steaua trebuie sa nu faca ca pana acu, trebuie sa castigam CUPA!!! sunt 7 ani de cand nu am mai castigat-o! e inadmisibil pt o echipa de talia Stelei

-------------------------------------------------------

steaua_ro steag2 steagcruce2

_yang10.10.2006 19:31

Posibili adverari ai Stelei in 16-imi sunt : FCM II Bacãu, FCM Bacãu, FC Farul II Constanța, CS Otopeni, FC Caracal, Forex Brașov, Juventus București , FC Gloria Buzãu, CSM Râmnicu Vâlcea, Politehnica Timișoara II, Corvinul Hunedoara, Apulum Alba Iulia, Universitatea Cluj și Someșul Satu Mare 2002 .

Zapo610.10.2006 20:05

Meth0dMan a zis ca este un rahat un trofeu ca asta , parerea mea e ca nu cred ca pentru un jucator profesionist este un rahat sa aibe in CV Cupa Romaniei.Pentru un suporter poate da,dar pentru un jucator n-as putea crede.Si cupa xxxx este inportanta.cat timp te lupti pentru un trofeu si unul care te duce si intr-o cupa europeana este foarte inportant si frumos in acelasi timp.dar jucatorii nostri se cred prea buni ca sa lupte si pentru Cupa(ne-a batut Rapid 2 anul trecut sa nu uitam).....offfff

INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!

radoi8610.10.2006 20:27

Am citit pe gsp.ro ca echipele gazda se vor stabili prin tragere la sorti. Totusi nu inteleg daca informatia se refera doar la echipele din urna B care vor juca una impotriva celeilalte sau la toti?

Ca ar fi senzatie un meci Steaua-FCM BacauII in Ghencea:))!

Oricum sper sa avem cat de cat noroc la tragerea la sorti asta! Adica sa nu mai picam cu o echipa care ar juca meciul vietii impotriva Stelei (gen U Cluj).

_yang10.10.2006 20:29

Pentru ce echipa nu e meciul vietii cu Steaua ???

AmuntBoy10.10.2006 20:44

se joaca pe terenul echipei din divizie inferioara

_yang10.10.2006 20:45

Asa se juca pana anul asta... cred

1on11.10.2006 05:42

Am auzit ca acum se trage la sorti echipa organizatoare.

tancul11.10.2006 07:01

meciul ar fi fost tare daca nu ar intra macaronne steag2

boggie11.10.2006 09:45

REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CUPEI ROMÂNIEI – TIMIŞOREANA, EDIŢIA 06/07

Începând din faza şaisprezecimilor de finală se aplică următoarele reguli:

- jocurile se stabilesc prin tragere la sorţi conform procedurii prevăzută de art.64.5 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice.

- cluburile organizatoare ale jocurilor se stabilesc, de asemenea, prin tragere la sorţi.

- jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, de regulă, pe teren neutru;

- localităţile şi stadioanele pe care se desfăşoară jocurile se stabilesc de către FRF, având în vedere ca, de regulă, stadioanele să fie dotate cu instalaţie de nocturnă şi sistem de încălzire a terenului de joc;

Motanu D11.10.2006 10:16
- localitãțile și stadioanele pe care se desfãșoarã jocurile se stabilesc de cãtre FRF, având în vedere ca, de regulã, stadioanele sã fie dotate cu instalație de nocturnã și sistem de încãlzire a terenului de joc;

Pai daca o luam asa toate meciurile din Cupa ar trebui sa se joace pe Templu... :roll: :twisted:

DOUBLE11.10.2006 13:21

Forex Braşov - Steaua in Cupa

«123459»