FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Badea

«167891013»
Z3US08.07.2007 09:38

Un jucator superb, dupa parerea mea cea mai buna achizitie din vara trecuta. Sper sa isi revina cat mai repede cu piciorul.

Alex_9108.07.2007 16:02

Vali Badea este unu dintre cei mai buni jucatori ai Stelei.

A demostrat-o in nenumarate meciuri, marcand goluri. A fost si este cea mai buna achizitie a Stelei! steagsimplu

R4217.07.2007 12:18

Acest jucator modest si de viitor pentru Steaua sa afirmat prin munca sa si nu a fost ridicat de presa ca zicu sau radu Stefan tino tot asa Vali te iubim

DIANA ..... FORTZA STEAUA20.07.2007 11:40
fular-campionii va ajunge un atacant de mare mare valoare!
Stelistu_Americanu22.07.2007 11:38

sper sa revina cat mai repede ca sa il avem in fata langa Neaga si cu Dica in spatele lor...

asa ar fi cel mai bine pentru Steaua fularsteaua2

MoWeed22.07.2007 12:46

S-a vazut in amicale cat de mult lipseste Stelei... sezonul trecut a fost cel mai constant atacant si e nevoie mare de el... acum are concurenta acerba daca vine tanarul talent Zaharia(Henry a lu Jiji)!

Fl0r1nsteaua23.07.2007 11:14

Badea e accidentat?

forever_STEAUA23.07.2007 11:43

@Fl0r1nsteaua

Buna dimineata!

Wally07.08.2007 18:27

In sfarsit o veste buna...

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:06

A fost o accidentare stupida... a revenit la antrenament... Vali Badea!

cris11.08.2007 05:17

Cand o sa revina Vali?

Wally11.08.2007 10:16

Din cate stiu eu sunt sanse ca la inceputul lunii viitoare sa revina...

wolfi23.08.2007 13:33
a fost o accidentare stupida ... a revenit la antrenament .. Vali Badea . ! iess.. :)))

A revenit la antrenament, dar cred ca tot nu si-a revenit ca sa poata juca. Ieri, in amicalul cu Steaua II nu a jucat nici macar un minut din cate am citit eu prin ziare. Il asteptam sa se intoarca pe iarba!

razvan_stelist200723.08.2007 13:50

forzateaua

Dica - Badea - acesta este atacul Stelei.

Chiar daca Neaga a fost adus acum ceva vreme, el nu prea isi da silinta pentru Steaua!

ra2 for ever06.09.2007 11:08

La antrenamentul de asearã a luat parte și Vali Badea, care s-a pregãtit alãturi de colegi pentru prima datã dupã accidentul de mașinã suferit pe 23 iunie, în urma cãruia s-a ales cu o entorsã gravã la gleznã!

@gsp.ro

steag1 fularsteau2 fular-campioniiforzateaua spre24 forzateaua

christopher12.09.2007 17:09

Pentru mine Badea este un jucator care daca vrea poate sa faca multe, mai ales daca ii lasi spatii si este si un scump, un dragut... il ador, dar toate acestea nu m-au infuentat la cele spuse mai devreme si desi am o autentificare cu nume de baiat, sunt fata, asa ca nu va ganditi la prostii! :rolleyes:

steaua-steaua-steaua14.09.2007 18:59

Hai, Vali, mai repede! Sa vii inapoi cu multe goluri!

steag3

Wally16.09.2007 20:57

Ce dor imi e de Vali... :icon_rolleyes:

steaua-steaua-steaua16.09.2007 21:29

Era in tribuna, se uita si el la meci.

Cred ca lui ii e mai dor de minge decat ne e noua de el. Sper sa se vada asta cand reintra. Oricum, se-apropie momentul! :rolleyes:

Niciodata n-a avut teama sa dea tare la poarta, cand revine sper sa dea si cu multa sete de gol.

puyol17.09.2007 12:45

Cu o ora si jumatate inaintea inceperii meciului din Ghencea, in zona Pietei Moghioros, atacantul Stelei, neinclus in lot de Gica Hagi, a fost injurat de un suporter rapidist.

Vizibil iritat, Badea s-a dat jos din masina personala, a deschis porteria masinii suporterului respectiv si l-a lovit cu bestialitate, umplandu-l de sange, sustin rapidistii. Imediat dupa acest act, la fata locului a aparut un bodyguard al lui Badea, care a spart geamul masinii suporterului rapidist.

Suporterul agresat a depus plangere la Sectia 22, el avand imagini care dovedesc agresiunea facuta de Vali Badea. Site-ul oficial al Rapidului sustine ca Badea l-a contactat luni pe suporter pentru a-i propune o intelegere amiabila.

Wally17.09.2007 12:55

Vali nu pare genul, dar daca e asa poate simte si el ceva pentru Steaua si a procedat corect!

stelistu1417.09.2007 13:31

Este fals total, eu stau in blocul de langa cel al lui Vali, il cunosc, si in acel bloc stau vreo 4-5 rapidisti, exact cand s-a intamplat eu plecam sa cumpar bere, Vali coborase din masina si urca in bloc, moment in care aia au coborat dintr-o masina si au inceput sa il injure pe el si pe familia lui, Vali i-a injurat si el, dupa care au aruncat cu o piatra dupa el, moment in care Vali a venit spre masina lor injurandu-i si acestia l-au lovit cu portiera in picior, dupa care Vali l-a impins pe unul dintre ei in masina, si au sarit toti dupa aia, Vali a plecat si ei discutau despre cati bani o sa scoata dupa urma asta.

ESTE INACCEPTABIL!

Le-am zis ce aveti ma, cu baiatul? Noroc ca ma cunosteam cat de cat cu unul si nu m-au luat la bataie. Vali e nevinovat. Doar un rahat care vrea sa scoata bani.

Sincer si eu daca l-as vedea pe Sapunaru sau Marius Constantin pe strada la fel as fi facut...

spiridusu17.09.2007 13:40

Pe Constantin, mai ales dupa ce a facut aseara, l-as calca pe cap!

forever_STEAUA18.09.2007 14:11

Poziția oficialã a lui Vali Badea:

Atacantul Stelei, Valentin Badea, acuzat ca ar fi agresat fizic un suporter al echipei Rapid, a tinut sa explice exact desfasurarea evenimentelor de duminica, 16 septembrie:

"Vreau sa incep prin a spune ca s-au scris prea multe neadevaruri despre mine si tin sa mentionez ca aceasta declaratie este aceeasi pe care am dat-o si la organele de cercetare competente. Cand am aflat ca nu sunt in lot pentru meciul cu Rapid, am mers pana acasa pentru a duce membrilor familiei mele doua bilete de acces auto, pentru a putea veni cu masinile la meci. Cand am plecat, in fata blocului a oprit langa mine o Dacia 1310 de culoare galbena, in care se aflau cinci indivizi. Soferul si pasagerul din dreapta spate au inceput sa ma injure. Prima data, i-am lasat in pace, iar martor imi este administratorul blocului meu, care era langa masina impreuna cu sotia sa si a auzit tot ce imi spuneau. Dupa aceea, m-am dat jos din masina si am mers sa-i intreb de ce ma injura. Cel din spate a inceput sa ma injure din nou si m-a lovit cu usa peste antebrat si picior, dupa care a vrut sa ma loveasca cu piciorul. Atunci am ripostat, fiindca imi era teama pentru siguranta mea fizica si am crezut ca ar putea iesi toti din masina pentru a ma lovi. Dupa ce s-a terminat conflictul, au aparut membrii familiei mele, care aveau masinile parcate in spatele blocului. Tatal si cumnatul meu le-au spus sa plece, deoarece in apropiere, la vreo 100 de metri, erau circa 20 de suporteri stelisti, care mergeau catre stadion. Unul dintre suporterii stelisti a vazut aproape tot ce s-a intamplat, a venit repede catre masina fanului rapidist, a lovit geamul acesteia cu pumnul si l-a spart. In acel timp, tatal meu a incercat sa-l opreasca pe suporterul Stelei, pentru a evita degenerarea evenimentelor. Repet, persoana care a spart geamul masinii a fost un suporter, nicidecum un bodyguard de-al meu, pentru ca nu am motive sa umblu cu bodyguarzi. Eu nu sunt un tip conflictual, nu am avut niciodata probleme si imi sustin nevinovatia vizavi de acest eveniment nefericit. Nu am facut altceva decat sa ma apar de persoana care m-a agresat."

Valentin Badea

sursa: site oficial

cristian01418.09.2007 14:36

Cred ca s-au caftit intre ei si acum vor despagubiri. Si daca tot erau 5 in Dacia aia 1310 :biggrin: de ce nu e Badea prin spitale? Rromi retardati.

«167891013»