FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Badea

«13456713»
LiViuTzA`18.03.2007 00:24

Ma bucura faptul ca a reusit sa inscrie si in seara asta,dar(nu mi-o luati in nume de rau)e cam haotic jocul sau,alearga prea mult fara rost si are o proasta organizare in atac.Intradevar a reusit sa inscrie cam de fiecare data cand echipa a avut nevoie de el si cu siguranta avem nevoie de sclipirile lui.

c.ronaldo1718.03.2007 07:14

Este singurul jucator alaturi de Mirel, Elton, Para si poate Elton in forma foarte buna.

CebaLaur18.03.2007 09:59
Ma bucura faptul ca a reusit sa inscrie si in seara asta,dar(nu mi-o luati in nume de rau)e cam haotic jocul sau,alearga prea mult fara rost si are o proasta organizare in atac.Intradevar a reusit sa inscrie cam de fiecare data cand echipa a avut nevoie de el si cu siguranta avem nevoie de sclipirile lui.

....

c.ronaldo1718.03.2007 10:02

+ ca are si o tehnica foarte buna, poate chiar mai buuna decat cea a lui Dica.

CebaLaur18.03.2007 10:02
poate ca sunt subiectiv cand vorbesc despre Vali Badea, pentru ca mi-a intrat in suflet prin FELUL cum i-a dat gol lui Dinamo anul trecut. toti spun ca s-a remarcat prin golurile marcate Stelei, rapidului si lui Dinamo. pe mine m-a uns la suflet cum a primit el mingea singur intre aparatorii lui Dinamo, cum le-a facut mucii cravata si cum a marcat el de i-a umilit pe maidanezi!

Vali Badea sper sa continue ca si pana acum, cu multa munca, modestie si daruire. sper sa aiba rabdare, caci e clar ca sefii vor sa il scoata in fata pe Thereau (e mandria lor in joc), dar francezul nu va face multi purici pe aici. pe Vali Badea cred ca il iubeste si cel de sus, caci altfel cum va explicati ca marca el in meciul cand Thereau jucase 90 de minute si francezul nu ne-a aratat ce ne-a aratat Vali in cateva zeci de secunde?

Vali, ai rabdare, si va veni timpul tau. de cate ori Steaua a avut nevoie de tine mai mult, ai raspuns foarte bine.

sa comparam ce goluri a facut Vali din faze care nu anuntau nimic in meciul cu belgienii cu ratarile monumentale ale lui Dica din faze clare ca apa de izvor?

multa bafta! ai un prieten la m***@***!

Daca l-ai urmari pe Badea nu ai mai avea aceeasi parare,ai vedea ca e prea static si mult prea egoist.

De cate ori l-ai vazut pe Badea sa coboare la mijloc dupa pase cum face Thereau?Singurul lucru care nu imi place la francez este faptul ca nu are simtul portii,nu incearca poarta din mai muylte pozitii

Wally18.03.2007 19:03

Vali Badea si-a mai revenit...a inceput sa inscrie si asta e bine, sper sa marcheze si "sub pod" si sa obtinem victoria.

Alessandro18.03.2007 21:09

Vali are viteza,are sut si este destul de individualist,ceea ce e bine pentru un atacant...este cam dezordonat in joc,ce-i drept,dar mai are inca timp sa invete...

CebaLaur19.03.2007 01:33
Vali are viteza,are sut si este destul de individualist,ceea ce e bine pentru. un atacant...este cam dezordonat in joc,ce-i drept,dar mai are inca timp sa invete...

Treaba este ca este prea individualist si el nu joaca ,ca varf impins unde este normal sa fi individualist

Bogdan4Steaua19.03.2007 01:35

Oli il trage pe Badea in banda si nu este bine. El trebuie sa joace perpendicular pe poarta. A demonstrat de multe ori ca este capabil sa inscrie dupa ce intoarce un adversar sau doi.

ulivius19.03.2007 09:08

V. Badea este un jucator de superclasa. Marcheaza numai goluri f importante in momente cheie, in general in urma unor actiuni individuale. Munceste f mult, face pressing si isi ajuata apararea la fazele fixe.

Paseaza f bine, are viteza, dribling si sut. Ce mai vreti de la el? E cel mai rasat atacant al nostru din ultimii 10 ani.

diehardfan19.03.2007 14:11

Am si eu o intrebare tampita :lol: : e alergic la jambiere sau sunt doar figuri?

Dragoshel19.03.2007 16:21
am si eu o intrebare tampita :lol:  : e alergic la jambiere sau sunt doar figuri?

o avea sau poate se irita de la ele...:D

Bogdan4Steaua19.03.2007 16:53

Important este sa joace bine. Nu prea conteaza acest aspect. Aceeasi chestie se aplica si in cazul tricourilor(in sau peste sort). Nu exista reguli stricte in acest sens. Fiecare joaca asa cum se simte mai bine, mai comod.

diehardfan20.03.2007 00:42

Intrebarea chiar nu era tendentioasa :) dar eram chiar curios, oricum nu cred ca e genul de jucator (sau persoana, in general) "predispus" la apucaturi gen Mutu, Zicu, etc... :) Chiar imi place Badea, daca ar fi mai constant in evolutii ar fi perfect :wink:

CebaLaur21.03.2007 10:45
V. Badea este un jucator de superclasa. Marcheaza numai goluri f importante in momente cheie, in general in urma unor actiuni individuale. Munceste f mult, face pressing si isi ajuata apararea la fazele fixe.

Paseaza f bine, are viteza, dribling si sut. Ce mai vreti de la el? E cel mai rasat atacant al nostru din ultimii 10 ani.

Cate pase de gol are?A scapat singur cu ultimul aparator advers,l-a driblat si a incheiat cu gol?

Sa nu ma intelegi gresit,potential are,dar mi se pare ca este tratat si se comporta cateodata ca un super jucator,dar are de muncit fff mult pt a ajunge acolo

Nu mai faceti din ei vedete ca incep sa se comporte ca atare.Trebuie sa le vedeti si + si -

Bogdan4Steaua21.03.2007 13:10

Evident ca mai are de muncit. Dar este esential sa fie folosit pe postul care ii convine cel mai mult, adica in zona centrala. Degeaba il tragi lateral in tusa. De acolo nu poate face mare lucru.

catalina patty23.03.2007 22:45

E bine ca si-a revenit si a inceput sa marcheze din nou !! Sper sa o tina tot asa ca e un jucator bun si are ce arata. :wink:

mountytoma24.03.2007 11:42

Daca l-ai urmari pe Badea nu ai mai avea aceeasi parare,ai vedea ca e prea static si mult prea egoist.

De cate ori l-ai vazut pe Badea sa coboare la mijloc dupa pase cum face Thereau?Singurul lucru care nu imi place la francez este faptul ca nu are simtul portii,nu incearca poarta din mai muylte pozitii

eu chiar il urmaresc pe Badea foarte atent si nu cred ca e nici static (cel putin in comparatie cu Thereau si Iacob), si nici egoist (mai ales in comparatie cu Thereau).

iti propun sa il urmaresti si tu mai atent. dar nu tin neaparat sa ai aceeasi parere cu mine

steaua-steaua-steaua02.04.2007 00:44

Vali Badea, te iubesc!!!

c.ronaldo1702.04.2007 03:53

Numai tu?

Wally02.04.2007 12:53

In momentul de fata cred ca Vali, alaturi de Mirel, Elton si Petre Marin sunt jucatori indispensabili Stelei...cred ca Vali va ajunge la cota 15 in acest campionat...adica mai are de marcat inca 8 goluri :D

catalina patty02.04.2007 16:59

Bravo !!! Ma bucur ca a marcat in meciul cu Rapid !!!

c.ronaldo1702.04.2007 17:15

Daca nu il cheama Piti la nationala, atunci e clar ca lui Piti nu-i plac stelistii.

I.N.Money03.04.2007 15:52

E aproape imposibil sa ajunga la nationala,sa nu uitam ca acum 5 ani Vali a fost refuzat de Piturca,pe vremea cand el antrena Steaua.

Din pacate este evident ca Vali este cu cel putin o clasa peste Nicolae sau Buga,jucatori care sunt chemati constant la nationala.

mountytoma05.04.2007 06:08
[

Cate pase de gol are?A scapat singur cu ultimul aparator advers,l-a driblat si a incheiat cu gol?

Sa nu ma intelegi gresit,potential are,dar mi se pare ca este tratat si se comporta cateodata ca un super jucator,dar are de muncit fff mult pentru a ajunge acolo

Nu mai faceti din ei vedete ca incep sa se comporte ca atare.Trebuie sa le vedeti si + si -

Cu Rapid a dat si gol (meritul lui este ca a crezut ca scoate ceva desi altii ar fi renuntat si sa alerge dupa minge), a dat si pasa de gol (o astfel de centrare de la Banel nu am vazut de foarte multa vreme). Si de regula scapa singur cu doi aparatori, ii dribleaza si da gol din faze care nu anuntau mare lucru.

Sper sa o tina tot asa si sa nu inceapa cu aere de vedeta, ceea ce nu cred ca se va intampla.

Bravo Badea!

«13456713»