FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Badea

«12345613»
Lavy_*_26.10.2006 17:59

Pfiuuuuuuuuuuuuu #:-S

Bine ca e in regula!!

simona9027.10.2006 16:41

corect. chiar incepusem sa ma ingrijorez. asta ne mai lipsea sa se fi accidentat si el. super atunci,ca e ok.

catalina patty31.10.2006 20:25

sper sa joace maine cu realu...

CebaLaur01.11.2006 23:19

exact ce spuneam si intr-un mesaj mai sus.Badea este f egoist.nu inteleg ce a cautat titular la madrid,cand Cyril are 3,4 meciuri consecutive in care a tras atacul dupa el

simona9002.11.2006 08:40

Acum ca e ,sau nu -a facut un joc bun....Hai Badea si Steaua. :lol: :lol: :wink:

Andreea stelista04.11.2006 21:46
exact ce spuneam si intr-un mesaj mai sus.Badea este f egoist.nu inteleg ce a cautat titular la madrid,cand Cyril are 3,4 meciuri consecutive in care a tras atacul dupa el

Egoist?!? din contra este f linistit si modest. mie imi place cum joaca Badea. este un jucator f bun! hai Badea!

forever_STEAUA05.11.2006 15:37

@Andreea stelista

Se referea la stilul de joc al lui Vali...

Andreea stelista05.11.2006 15:53

oriq avem niste atacanti f buni si se vor bate pt primul loc in 11. :wink:

FORZZA Steaua!!!!

radooku_steaua06.11.2006 06:27

Bai fetelor voi la ce meciuri va uitate frate ?? Atacanti f buni ?? Unde ca vreau sa ii vad si eu ! Dica care alearga ca marmota in desert, Oprita care termina benzina pe la jumatatea primei reprize ? Badea care de la golurile cu Liege nu prea a mai jucat nimic ? Thereau care nu prea are cu cine sa joace? Reveniti-va

Andreea stelista06.11.2006 08:06

mai cand pierde echipa sau cand nu joaca bine trebuie sa fim alaturi de ea nu sa stam sa ii injuram p fiecare in parte.tre sa fim alaturi de ei in momente grele. stiu k e greu sa vedeti echipa k pierde sau face egaluri...dar totusi. da aseara nu a jucat mai nik.

alexynho02.12.2006 17:25

V. Badea a fost goal-getter nostru (FC Vaslui) , sezonul trecut si era de fapt cel mai iubit fotbalist al Vasluiul , chiar daca marca destul de putin (doar 5 goluri) , dar le-a dat exact cand trebuia ... 2 ne-au adus victorii si alte 3 cate un punct fiecare ... Daca nu era el , Vasluiul era in esalonul inferior ... Cand am aflat ca s-a transferat la Steaua , mi-a parut rau , dar in acelasi timp ma bucuram ... jucatorul meu preferat a ajuns sa poarte tricoul celei mai iubite echipe din Romania . Incetul cu incetul sunt sigur ca va reusi sa joace din ce in ce mai bine , si ca va face un cuplu de atacanti "Terminator" pentru portile adverse : Dica - Badea - Thereau ... Sper sa marcheze cat mai mult si sa incerce si Olaroiu varianta lui Rednic , 2 joaca , celalalt intra in timp , si tot asa ... Forza Steaua !!!

I.N.Money05.12.2006 19:55

Venind vorba de Badita,trebuie sa semnalam ceva ce vad ca presa a cam ignorat.

Inaintea meciului cu Timisoara,Badea impreauna cu echipa de la "Povestiri Adevarate"( Acasa TV ) a ajutat un baiat bolnav sa ajunga pentru prima data in viata lui la un meci al Stelei.

Golul marcat impreuna cu echipamentul din dubla cu Standard a fost dedicat acestui tanar.

Din cate se pare,Vali a contribuit si cu o suma necesara pentru operatia acestuia.

M@rmota05.12.2006 20:01

Am vazut si eu acum emisiunea in reluare! Foarte frumos din partea lui si sunt sigura ca nu este singurul care face astfel de fapte insa mass-media cauta senztionalul in scandal uitand sa contribuie si cu ceva de bine in construirea imaginii :roll:

Bravo Vali!

Suntem mandrii de tine!

Suntem mandrii de voi!

Andreea stelista06.12.2006 04:15

foarte frumos din partea lui.este un om de treaba si cu mult bun simt. Bravo Vali!!

catalina patty06.12.2006 18:10

foarte frumos din partea lui.. Bravo Vali !!!

a jucat f bine la Timisoara si imi pare rau ca nu a putut sa joace azi mai mult cu Lyon...

steaua din chicago10.12.2006 18:12

esti excelent. Tu cu strainu ala de Thereau si cu Dica ori Iacob intre voi sa nu va bateti...rupem europa. Baiat destept ala care te-a adus la Steaua.

***alex***11.12.2006 15:24

Dupa ce a facut un meci senzational cu Standard, a intrat putin in umbra, apoi Oli l-a trecut pe banca, sper sa isi revina din retur.

catalina patty12.12.2006 08:53
Dupa ce a facut un meci senzational cu Standard, a intrat putin in umbra, apoi Oli l-a trecut pe banca, sper sa isi revina din retur.

sa speram

mountytoma12.12.2006 12:00

poate ca sunt subiectiv cand vorbesc despre Vali Badea, pentru ca mi-a intrat in suflet prin FELUL cum i-a dat gol lui Dinamo anul trecut. toti spun ca s-a remarcat prin golurile marcate Stelei, rapidului si lui Dinamo. pe mine m-a uns la suflet cum a primit el mingea singur intre aparatorii lui Dinamo, cum le-a facut mucii cravata si cum a marcat el de i-a umilit pe maidanezi!

Vali Badea sper sa continue ca si pana acum, cu multa munca, modestie si daruire. sper sa aiba rabdare, caci e clar ca sefii vor sa il scoata in fata pe Thereau (e mandria lor in joc), dar francezul nu va face multi purici pe aici. pe Vali Badea cred ca il iubeste si cel de sus, caci altfel cum va explicati ca marca el in meciul cand Thereau jucase 90 de minute si francezul nu ne-a aratat ce ne-a aratat Vali in cateva zeci de secunde?

Vali, ai rabdare, si va veni timpul tau. de cate ori Steaua a avut nevoie de tine mai mult, ai raspuns foarte bine.

sa comparam ce goluri a facut Vali din faze care nu anuntau nimic in meciul cu belgienii cu ratarile monumentale ale lui Dica din faze clare ca apa de izvor?

multa bafta! ai un prieten la m***@***!

tomasvetlana15.12.2006 09:44

e cel mai bun cu siguranta si sigur va fi cel mai bun si pentru voi

mountytoma26.01.2007 21:52

Bravo, Vali! Fa-ti incalzirea pe astia, caci urmeaza Cupa UEFA si anul asta in tine imi pun cele mai mari sperante pentru goluri! ai grija cu aia care dau la gioale, caci nu prea iti protejezi picioarele!

steaua*forever30.01.2007 09:35

Titular toate cele 90 de minute, Vali Badea ar fi omul de baza al Stelei. Iar impreuna cu Thereau in atac, si-ar dobori adversarii. Speram ca si pe Sevilla.

Forza Steaua! steagcruce2

Ice_Angel12.03.2007 15:39

Pt unul din administratorii site-ului:

La sectiunea jucatori,pe pagina lui Vali Badea la goluri marcate in campionat,e trecuta si reusita din meciul cu Real.Poate repara cineva mica eroare...Nu-mi luati in nume de rau observatia...

PS:Un meci f bun facut la C-ta de Vali.Doar el si Thereau mai fac cv in echipa asta!!

c.ronaldo1715.03.2007 17:00

Inafara de Badea nu am mai vazut pe nimeni care sa miste si sa faca un dribling in acest an 2007.

ulivius17.03.2007 23:22

Bravo Vali. Esti lupator, f tehnic, sutezi din toate pozitiile, dai goluri din afara careului, pasezi exceptional.

Pitzi nu are dreptul sa nu te convoace.

P.S.: Thereau e un baiat si un fotbalist f bun. Da multe goluri, dar nu f importante. Badea in schimb marcheza mai putzin dar in momente extrem de vitale pt Steaua.

«12345613»