FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Badea

«123413»
dmb24.08.2006 04:01

F.frumoase actiuni.Bravo! Singura problema este ca-i prea indragostit de minge.sunt toti tinerii, dar nu-s toti marii jucatori.

Cooper24.08.2006 17:37

Felicitari, le-ai dat peste nas multora dintre contestatarii tai, unii chiar dintre utilizatorii acestui forum. Sper doar sa nu devina un caz Andrei Cristea.

Melku24.08.2006 18:43
- Ţi-e teamă să nu păţeşti ca Andrei Cristea, care după ce a marcat cu Valencia, a avut o cădere?

- Eu voi fi ca şi pînă acum, la locul meu, fără aere de mare fotbalist, pentru că numai cu bun-simţ şi cu multă muncă poţi ajunge departe. Nu pot face comparaţii cu Andrei Cristea.

gsp.ro

Sper ca te-ai lamurit in privinta acestui subiect :lol:

Ca multi altii am privit cu suspiciune venirea lui dar pe masura ce a intrat in joc m-a cucerit, mi-am dorit mult sa inscrie pentru ca speram sa explodeze, lucru care s-a intamplat EXACT cand trebuia. De retinut faptul ca a marcat cu ambele picioare, la primul gol a avut stapanire de sine si a tratat faza excelent si la al doilea a avut tupeul si egoismul unui atacant veritabil, sa ia actiunea pe cont propriu si sa finalizeze.

DTP-Ludacris24.08.2006 21:14

Multumim Badea pt goluri ,ai facut fericiti 6 mil de stelisti .. :D

Melku25.08.2006 20:16
Dacă tot mă refer la Steaua, mărturisesc că am încercat din răsputeri să-l conving pe Vali Badea, autorul golurilor din returul cu Standard, să vină duminică la Recursul Etapei. N-am reuşit. Politicos, dar ferm, ex-vasluianul şi-a motivat refuzul prin aceea că "nu-i cazul să ies eu în faţă cînd sînt atîţia alţi băieţi în echipă care, avînd merite infinit mai mari, pot să vorbească în numele Stelei. Mie daţi-mi timp să confirm şi vom vedea". În faţa unei asemenea dovezi de modestie, n-am mai insistat. gsp.ro

Articolul lui Ioanitoaia despre Badea intitulat pe buna dreptate "Modestia unui golgeter", cuvintele lui Badea ma fac sa fiu sigur ca Becali a avut dreptate cand a spus ca va ajunge cel mai bun atacant din tara, un tip care munceste la fiecare meci, da totul si are caracter.

se7en28.08.2006 12:20

Bravo Vali, ce baiat de aur avem in echipa, sper sa o tina tot asa.

cmt-steaua28.08.2006 12:37

Are viteza - still- tactica

E bun baiatu sper sa repete faza si la alte meciuri

steaua*forever29.08.2006 06:26

Talent, daruire, forta de munca SI modestie. Bravo Vali! Modestia te face sa fii si mai valoros!

FORZA Steaua!

Grinch29.08.2006 06:55

Ideea e sa o tina tot asa .

sergiu_titan30.08.2006 01:08

Rednic il vroia la Dinamo, omu' stelist era in discutii avansate cu Steaua de cand a fost la selectionata ligi, cand am mers la Vaslui am stat de vb cu oamenii pe acolo si imi spuneau la bere ca Vali Badea vine la Steaua.

Eu in capul meu "mama astia sunt mai optimisti ca mine, dc joaca moldovenii de ne rup carca si iau altii titlu?" Eu in capul meu "ce sa caute V.Badea la Steaua? au si astia un jucator si cred ca are valoare de Steaua"

1 bere 2 beri 3 beri aia tot:"- V.Badea vine in Ghencea face istorie" 4 beri m-am imbatat si am inceput tare:"- Cine e V.Badea mai lasati-ma eu il vreau pe Mazilu,Tibi Balan altii...

Daca ne bateti azi devastam orasul iese revolutie spargem tot, lasati -ma cu V.Badea ca nu cred nimic."

UITE ce a facut timpul din vorbele mele si cata dreptate au avut oamenii aia cu care vb la o masa de plastic intr-un orasel al Moldovei "debutant in divizia A"

forever_STEAUA31.08.2006 08:22
Atacantul Stelei, Valentin Badea, are pe constiinta demiterea unui antrenor. Tehnicianul lui Standard Liege, Johan Boskamp, a fost concediat ieri din cauza necalificarii in grupele Ligii Campionilor. Conducerea belgienilor nu a putut digera eliminarea in fata unei echipe cu un buget de trei ori mai mic.

sursa: spt

La cat mai multi dintr-astia :twisted: :twisted:

c.ronaldo1711.09.2006 04:09

hm.... Badea sau Thereau ??? :? la Kiev?

Nu mai posta acelasi lucru in doua topic-uri diferite. Moderatorii

Andreeutza stelista11.09.2006 16:31

a jucat perfect la meciul cu standard. am fost la meci si a fost minunat. sa dea 1-2 sau mai multe goluri dak se poate c real.

FORZZA Steaua!!!

Stelista tm16.10.2006 21:10

Bravo Badea! :wink:

Toata speranta in tine si coechipierii tai!

P.S. Fetelor,Dica....Dica....dar de Badea nu ziceti nk??? Ce frumusel e!!!! :wink: :oops:

Alessandro17.10.2006 10:18

Sper sa faca un meci mare Vali azi...va fi meciul lui,presimt! :wink:

Virgil17.10.2006 11:11

Va fi meciul vietii lui.Va da un gol,singurul al meciului,iar numele Stelei si al lui Badea vor fi rostite în întreaga Europa.

alinutza1617.10.2006 12:17

eu zic ca Badea o s fak un meci bun si o s dea si un gol...adik sper.. steag2 steagcruce2

Phire17.10.2006 21:09

Chiar daca am luat o bataie aspra, felicitari lui Vali Badea, pentru golul pe care l-a dat azi! Sa-i dai gol lui Real Madrid la nici 24 de ani impliniti e ceva. O s-ajunga un mare atacant baiatul asta :)

Stelista tm17.10.2006 21:58

Bravo Badea!!!!!!!!

iti multumim ca nu avem o infrangere chiar asa de rusinoasa....adica nu am luat-o ca de la Lyon.

Esti speranta noastra si a echipei!!!! :wink:

lotto107617.10.2006 22:34

bravo, mah, baiatule... macar tu...

steaua-steaua-steaua17.10.2006 22:46

Bravo, Vali!! La cat mai multe!

Cat bun simt si cata modestie in vorbele sale de dupa joc! Sper ca ai primit tricoul lui Ronaldo, se vedea ca ti-l doreai mult, dar noi stim ca esti multumit cu tricoul Stelei.

Mi-as fi dorit sa fie mai multa determinare in jocul echipei.

raluca cârcei18.10.2006 05:01

Infrangerea de aseara era una de asteptat avand in vedere palmaresul impresionant a lui Real Madrid. Bravo Vali pentru gol. Oricum pt mine tot voi sunteti cei mai buni! Suntem mandri de voi!!!!!!!! Forza Steaua!

simona9018.10.2006 13:54

bravooooooooooo Vali Badea,foarte frumos gol a dat.adik el de obicei da goluri frumoase. e talentat si nu cred ca e loc de atata modestie din partea lui,e fenomenal.Vali e SUPER. :lol:

alinutza1618.10.2006 18:12

Vali e un baiat super!e un jucator f bun,modest,cred ca o mica problema la el ar fi ca e putin km timid.ar trebui s aiba mia mult tupeu in special in meciurile din CL.in rest e super ok.Vali Badea are respectul meu pt golul mark si nu numai.Vali TINE'O TOT ASA!!!ESTI SUPER TARE!!!

CebaLaur19.10.2006 01:30

nu imi pot da seama de ce il ridicati in slavi atat pe Badea.mie sincer mi se pare foarte fals in declaratii si nici nu joaca extraordinar,precum scriu unii,poate va uitati si la reluare cand lufteaza,noroc cu cannavaro ca nici el nu s-a lasat mai prejos.

la golul lui Badea cel ce trebuie laudat e Thereau care si-a dat seama ca e in unghi si a pasat ceea ce nu ar fii facut si Badea.

oricum sper sa confirme Badea la Steaua pt ca talent are.

«123413»